Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: prezervativ rupt

din 21 mar 2011 23:56 de bogdanb

intrebarea e sunt eficiente?primele 2 doze de pastile lea luat in luna ianuarie iar de atunci a avut 2 cicluri

Re: prezervativ rupt

din 21 mar 2011 23:33 de bum_bum992

dute cu prezervativu` la vulcanizare :D:D:lol:

Re: prezervativ rupt

din 21 mar 2011 23:29 de DIF

Eu cred ca daca tot ai "ghinionul" asta si deja spui ca e a 3-a oara cand ti se rupe,cel mai bine ar fi sa incercati si ale metode, cum ar fi...anticonceptionale.Vorbeste cu ea despre asta si pe moment neaparat un test de sarcina(de fapt un consult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2011 22:38 de DRE

USTUROI, vrei sa iti mai dau inca o data linkurile ce dovedesc ca in acele poze nu esti tu?:blink: De ce te contrazici aiurea? Daca tot sustii ca tu esti in acele poze, da-mi id-ul tau si imi dai web.Sau pune mai multe poze cu tine.

Prezervativ rupt, Postinor 2

din 21 mar 2011 21:56 de bogdanb

buna, eu si prietena mea am avut contact sexual protejat, am avut ghinionul ca prezervativul sa se rupa iar eu sa ejaculez inauntru, dupa maxim 30 min am mers la farmacie dupa postinor2, intrebarea mea este care sunt riscurile?avand in vedere ca ...

Re: Un sfat ...

din 21 mar 2011 21:35 de simosimina

daca ai genul de par care sa iti stea ...ti-as recomanda ceva de genul..mai scurt in spate si in fata, cu o carare intr-o parte mai lung. Nu amm o poza sa iti arat, insa uitandu-ma la fizionomia fetei tale cred ca asa ti-ar sta bine. Freza care ...

din 21 mar 2011 21:15 de ThT

Da-ti ma 2 perechi de palme si iesi afara.Iti supra-soliciti creierul deja gandindu-te la cum sa o scoti la capat.:lol: Stim ca esti un copil copac cu ochelari care au lentila cat fundul la borcan si caruia ii e rusine sa arate poze cu el dar nu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: He

din 21 mar 2011 21:09 de USTUROI

Bai eu stiu ca tu ai un creier in chestia aia numita cap da? Cu tine pot sa ma inteleg omeneste, daca tot spuneati toti ca ''eram'' luat de pe net si daca spuneati adevarul eu atunci plecam de pe acest forum, administratorul stie ca nu mint in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello

din 21 mar 2011 21:04 de ThT

:lol:Ce-mi place de baiatul asta.A ajuns chiar sa-si creada propriile minciuni.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello

din 21 mar 2011 21:00 de USTUROI

Deci nu ma fa sa te injur ca pe tine am cei mai multi draci. DACA ERAU LUATE DE PE NET ADMINUL LE GASEA SI LE DADEA DELETE FASCISTULE!!!!!!!!!

Re: Hello

din 21 mar 2011 20:09 de victoria_ok

Pai aici depinde TU ce fel de freza doresti. Plus la toate conteaza si parametrii fetei! Cred ca Google iti va fi mai cu folos!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello

din 21 mar 2011 18:34 de ThT

Simplu.Adminul nu da 2 bani pe forumul asta.Il tine doar pentru reclame.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Hello

din 21 mar 2011 18:33 de USTUROI

Omule, scrie chiar in postul de mai sus ca daca nu vrei sa fii la subiect taci si zboara, cica editata in paint. Dar totusi oare cum administratorul nu mi le sterge si tocmai voi astia mai ''cool'' comentati :`

din 21 mar 2011 18:28 de ThT

Esti prost! punct.

din 21 mar 2011 17:20 de USTUROI

Pai cum poate Ionela si cu ala sa zica ca sunt altu si moderatorul nu? Scrie clar cand vrei sa adaugi poze ca daca nu esti tu sunt sterse, daca tot ziceti ca erau luate de pe net de ce mi le-au aprobat? Ca moderatorul e mai destept decat toti....aia ...

Re: Hello

din 21 mar 2011 17:19 de dorinda

Stiu ca e la moda capul de mop, dar totusi...o schimbare este necesara. Te poti tunde mai scurt. Cauta pe net frizuri, o sa ai de unde alege.

Hello

din 21 mar 2011 17:10 de USTUROI

Salut, deci in ultima saptamana mi s-a pus o pata, si pata asta e sa imi fac o noua freza:wacko: Deci am 2 poze la profil(stiu ca multii dintre voi o sa spuneti ca nu sunt eu) dar va rog sa imi raspundeti cat mai serios si daca aveti chef de cearta ...

Re: Un sfat ...

din 21 mar 2011 14:36 de DaNNY_DiViNO

nu-mi zi ca ai vrea asa ceva http://evergreenstory.files.wordpress.com/2009/05/maria-dinulescu-tunsa-scurt.jpg sau http://www.ancabundaru.ro/wp-content/uploads/2010/09/Eu-tunsa-scurt-1.jpg ca din punctul meu de vedere e patetic..

Re: Re: Re: Re: Putin de ajutor daca se poate!

din 21 mar 2011 14:18 de koolsavas

In niciun caz nu am nevoie de ochelari,si ceea ce am citit,nu e vina mea daca e gresit sau nu.

Re: Re: Re: Putin de ajutor daca se poate!

din 21 mar 2011 14:17 de dorinda

Ai citit prost. Poate ai nevoie de ochelari.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 365 din 3731
«   1 ... 362   363   364   365   366   367   368 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare