Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobisnuita! A din 23 mar 2011 07:31 de ThT
Se refera ca trebuie sa-i arati intentiile tale de la inceput.
Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajuto din 23 mar 2011 00:51 de ExoticDream
:blink::unsure::wacko:
Pai si dupa parerea ta cum sa intre intr-o relatie daca aproape habar n-au unul despre celalalt?!? Vrei sa spui ca intai te apuci de gatit ceva si abia dupa aceea te duci sa cumperi ingredientele?!? Interesant... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervati din 23 mar 2011 00:25 de DaNNY_DiViNO
"Cred ca, cred ca si cred ca..." frate daca ai o problema de sanatate si nu ai rezolvare, te duci la doctor. Simplu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2011 19:09 de ubyalex
Si daca chiar nu sunt?trebuie sa recunoasca asta doar pentru ca tu tii cu tarie ca toate fetele ar fi?
Am 1 an si jumatate cu prietenul meu si am primit cadou de la el un trandafir de ziua mea pe care il am si acum pastrat si un ursuletz ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2011 18:02 de USTUROI
Nici eu nu ma iau dupa moda ca eu am parul mare de cand eram cls 4-5 si pe atunci erau tepi sau creasta...daca gresesc imi cer scuze:)
Re: Re: Re: Re: prezervativ rupt din 22 mar 2011 15:48 de k
nene dupa voi daca era lua fata pilula dupa fiecare contact sexual. Doamne:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: He din 22 mar 2011 11:32 de DaNNY_DiViNO
Treaba ta, nu mai zic nimic. Eu oricum nu ma aranjez "cum e la moda" ca daca era sa fac asta acum eram ca Pescariu si aratam ca un gay. Oricum eu prefer stilul mai elegant, nu imi place sa ma iau dupa altii si sa arat aiurea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 22 mar 2011 11:13 de USTUROI
Da nu am spus asta:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 22 mar 2011 11:10 de DaNNY_DiViNO
Bine pisi, daca zici tu ca ma insel, inseamna ca sti mai bine si esti plin de femei frumoase. :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2011 08:11 de dorinda
De multa vreme ai incetat sa mai scrii ceva interesant.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 22 mar 2011 07:38 de USTUROI
Aici te cam inseli, mai ales ca adulescenti intre 14-19 ani sunt pletosi si peste 19 ani in sus mai sunt dar totusi acum asta e moda, baietii mare fetele scurt.
P.S Eu am parul mare de cand eram mic, asta ca sa nu crezi ca sunt disperat dupa moda
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 22 mar 2011 07:34 de DaNNY_DiViNO
Te-am intrebat prima data cum stai cu femeile. Te intreb pentru ca daca adopti o freza de genul emo/skater/rocker/mini rapper alb/minimalist sansele sa fi cu o femeie adevarata sunt zero. Femeile vor langa ele un barbat sa arate a barbat, frumos, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 22 mar 2011 05:01 de Bozgoru
mah omule... nu aveam nimic cu tine pana acuma.. dar tu esti chiar retardat.. vine lumea.. cu poza asta care e pe mai multe siteuri... si tu vii si spui ca esti tu? esti retardat mintal sau care e problema ta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2011 03:40 de CA
poti sa incerci sa te ingrasi :) sau sa ramai insarcinata... cu restul metodelor nu cred ca ai sanse... iar daca nici nu ai in familie exemple, atunci cu atat mai putin poti spera...
nu are rost sa-ti faci griji...
oricum, practic totul depinde de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 22 mar 2011 00:34 de Rolando
Crezi ca adminul nu are altceva de facut decat sa stea sa caute poze pe net sa vada daca mai gaseste asemanatoare cu ale tale?Nu te supara,dar esti retardat rau.Ca sa ne convingi ca ala esti tu,scrieti pe frunte "POZA PENTRU SEXPERT" si apoi fa-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2011 00:28 de Rolando
Daca tot faci interpretari aiurea si te superi degeaba,macar sa fiu mai rautacios ca sa iti dau motiv de suparare:
Vrei sa sti si ce tip de experiment esti?:-`:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervativ rupt din 22 mar 2011 00:24 de bogdanb
aici tin sa te contrazic uite ce am citit pe net"Daca, dupa administrarea Postinor-2, in perioada de 7 zile de pauza ce urmeaza contraceptiei hormonale regulate, sangerarea menstruala nu apare, trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini. "
Re: Re: Re: Re: Re: prezervativ rupt din 22 mar 2011 00:18 de DIF
DE REGULA dupa administrarea de Postinor apare o "sangerare de privaţie" (o falsă menstruaţie).
Sarcina dupa Postinor este foarte improbabilă (2 la sută). Probabilitatea sarcinii scade spre zero dacă apare această sangerare de ...
Re: Re: Re: Re: prezervativ rupt din 22 mar 2011 00:14 de bogdanb
dar legat de postinor2? avand in vedere ca e a 3-a doza anul acesta, pe prospect nu scrie nimic legat ca nu isi face efect daca este luat de maim ulte ori intr-un an.primele 2 doze de postinor lea luat in luna ianuarie iar de atunci a avut 2 ...
Re: Re: Re: prezervativ rupt din 22 mar 2011 00:07 de DIF
Din cate stiu eu este o perioada de "testing" pana gaseste pastilele potrivite pt ea,binenteles recomandate si testate dupa sfatul alora in halate albe.Practic sunt hormoni si corpul reactioneaza mai "ciudat" cu dereglari de ciclu si asa mai ...
Pagina 364 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |