Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 12:57 de noname
Nu cred ca exista educatie in pat; chestiile astea vin de la sine. si de asemeanea nu cred ca luarea initiativei ( si anume sa schimbi pozitia) este un efort extraordinar. Ca doar nu o inveti sa faca acrobatii sau mai stiu eu ce...:,
Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 12:52 de noname
Inimii nu ai cum sa-i dictezi; daca se intampla se te indragostesti de o prostituata....soarta.
Re: fidelitatea si sexul din 25 iun 2003 12:36 de noname
Depinde de genul de relatie care este intre cei doi.Daca este o simpla aventura nu cred ca cei 2 ar fi deranjati de gandul ca partenerul ar mai umbla si cu altcineva (sg problema ar fi BTS-urile). Dar atata timp cat intre cei doi exista ...
Re: Re: Re: Re: se pot schimba oamenii? din 25 iun 2003 12:28 de vorbaretzu
Da! Categoric! Dar nu chiar toti sunt in stare de asa ceva...
De ex. eu as renunta la orice pt. persoana cu care sunt. Nu am simtit asta pentru nimeni si nici nu voi mai simti pentru altcineva.
Nu cred ca poti face asta de mai multe ori in viata ...
Re: Re: se pot schimba oamenii? din 25 iun 2003 12:25 de TendrePoison
acord total... daca nici iubirea nu te schimba, atunci ce te mai poate schimba? nu asta inseamna iubire: sa te lepezi de tot ce ai fost si sa devii cu totul alt om?
Re: Re: Re: se pot schimba oamenii? din 25 iun 2003 12:23 de TendrePoison
:love::love:
Pareri autorizate pe site? din 25 iun 2003 11:59 de vorbaretzu
Salut!
Sunt un newbbie si as vrea sa stiu cam ce se discuta pe aici si daca e vreo parere autorizata... Sexpertul este doctor?
Care sunt cei in care pot avea incredere ?
Astept PM.
Fidelitatea si sexul din 25 iun 2003 11:36 de vorbaretzu
Daca partenerul (a) face sex cu altcineva e o chestie nasoala pentru tine ?
Ce credeti despre poligamie si poliandrie ?
Astept pareri...
Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 10:21 de xander
Ba nu e grav deloc....apropos,probabil gandesti ca o prostituata e cea mai josnica shi neeuecata persoana.Situatzia financiara imi permite sa cunosc fel shi fel de oameni shi sa ma invart in fel shi fel de cercuri.Am descoperit shi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 10:10 de xander
Shi uite ashea ..,parca spuneai ca pleci????
Asa cum am hotarat eu sa intru cat se poate de rar pe acest site,, ...asa altzii mai orgolioshi nu mai apar deloc!!
Cum am spus ,personal n-am nimic cu tine dar,monopolizarea sitelui a devenit deja ...
Re: Cum se vindeca neancrederea? din 25 iun 2003 10:09 de TendrePoison
It doesn't... ramane un (?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-do din 25 iun 2003 08:31 de fade0nemesis
Cred ca ":x" e cam tot ce ar putea 'spune' cineva... :lol: Chiar politica nu mi-am imaginat ca gasesc aici dar uite ca apare si vasilica in discutii!Ce pot sa spun? Voi va plangeti de divagatii, eu va spun ca este unul din cele mai ...
Re: Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 08:26 de fade0nemesis
Daca se fac asa usor... de ce nu-i faci tu, in loc sa astepti sa vina 'femeia' acasa cu salariul sau cu ce 'a produs'?
...sau nu stii cum se fac? Iti spun eu: USOR! adica muncind!!!
Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 07:40 de nemesis
Ce zici daca mai adaugam si: seriozitate, incredere si 'certitudinea' (in masura planurilor si al dorintelor comune) unui viitor - relativ in timp...?
Cel putin eu le ofer si cred ca sunt si dorite... Ce crezi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru oamenii de incultur din 25 iun 2003 07:34 de nemesis
Intrebarea ta va ramane fara raspuns pentru ca mi-am exprimat deja cu nenumarate ocazii, parerea in ce priveste sexul in grup... :.
Re: Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 25 iun 2003 07:13 de OkiVerzi
Multzam pentru suport Camelia! Tb sa fim uniti in momente ca astea :) :) :)
Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 25 iun 2003 05:14 de camelia
Weeeeee!!! Nemesis is back! Mah textul dupa cum am si spus nu este al meu, l-am primit si eu prin mail , iar la partea cu greselile gramaticale, ma scuzi dar nu cred ca in post-urile mele ai gasit chestii grosolane la adresa limbii materne :). ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudat din 25 iun 2003 04:53 de camelia
Nemesis:
Nu pot sa iti spun decit un lucru la intebarile mele, de acum incolo, vreu un raspuns si nu cearta, cred ca sa spus destul!!
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru oamenii de incultura din 25 iun 2003 04:47 de camelia
Nemesis, daca vrei ca acest site-u sa fie civilizat, atunci nu raspunde provocarilor...raspunde la intrebarile care se pun, pina acum tot nu mi-ai dat un raspuns la intrebarea pe care am pus-o ..este atit de grea, pentru o persoana atit de ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un b din 25 iun 2003 04:38 de nemesis
Se poate si fara injurii!
La ce "programe de actiune" te referi?
Pagina 3642 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |