Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Putin de ajutor daca se poate!

din 21 mar 2011 14:16 de koolsavas

Am avut,intr-adevar,dar nu m-am exprimat exact cum trebuia. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva,am citit numeroase informatii pe net,dar nu stiu ce sa zic,ma induc in eroare.Acolo zice ca nu,acolo ca da. Ma ingrijoreaza ca o doare burta ...

Re: Putin de ajutor daca se poate!

din 21 mar 2011 14:15 de DaNNY_DiViNO

Copile.. tu te auzi ce zici? Tu sti macar cand si cum poate ramane o femeie gravida? Ca in nici un caz dupa ciclu, virgina si de la petting.

Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat ...

din 21 mar 2011 14:13 de dorinda

Eu am avut parul scurt ani de zile. Vrei sa spui ca sunt nebuna sau lesbiana?

Re: Putin de ajutor daca se poate!

din 21 mar 2011 14:13 de dorinda

Cum sa ramana mai insarcinata? Chiar crezi ca spermatozoizii aia au aripi si picioare? Daca ai mai avut un topic de genul asta, n-ai invatat nimic din ce au scris ceilalti acolo? Daca mai vii cu aceleasi tampenii, pregateste-te sa nu-ti mai ...

Re: Re: Re: Re: E gravida ?

din 21 mar 2011 13:04 de silfix

Nu era virgina dar am luato virgina si cand am facuto prima data cu ea nu i-a curs sange cand am dezvirginato poate ca acum si-a rupt himenu si pt acest fapt i-a intarziat .... ! Azi mi-a dat mesaj ca a alergat la scoala si ca i-a curs si ca i-a ...

Re: Re: Re: Re: Un sfat ...

din 21 mar 2011 12:52 de DaNNY_DiViNO

Ai parul foarte frumos, nu il fute, sincer daca l-ai tunde scurt... ce ar mai fi feminin la tine? Eu unul urasc femeile tunse scurt. Nu sunt..femei. In schimb ai putea sa lucrezi la intretinerea lui, luciu, etc. Nu te tunde, o sa regreti amarnic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2011 12:52 de dorinda

Data viitoare cand ai chef de astfel de chestii, te sfatuiesc sa-ti cumperi niste soareci sa-i folosesti pe post de cobai. Asta daca o sa mai existe "data viitoare".

Re: Re: Re: E gravida ?

din 21 mar 2011 12:27 de deea_88

Faptul ca i-a curs sange nu are legatura cu sarcina. Era virgina cumva? Sa faca un test sau mai bine un control la ginecolog, poate sa mearga cu copie dupa carnet si nu plateste (daca e eleva sau studenta).Bine, la stat, nu la cabinet privat.bafta !

din 21 mar 2011 11:56 de Rolando

Faptul ca am pus emoticonul: :lol: la sfarsti putea sa iti sugereze ironia :ok: Timpul nu este pierdut.Si nu stiu de ce esti tu asa sigura ca a avut doar unul? Nu inteleg de ce esti tu asa sigura?Le sti tu viata intima cu ...

din 21 mar 2011 03:32 de ExoticDream

:blink::blink::blink: Precis asta s-a intamplat. :D:D:D Este vorba despre logica pentru ca a afirma ca nici o femeie nu moare fara sa aiba minimum 2 parteneri trebuie sa aiba la baza cel putin un numar mare de "esantioane". Imi ...

Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex

din 21 mar 2011 02:37 de Machiavelli

Tu nici nu stii sa scrii in romana:,...Nu stiu de ce dar imi este si teama sa dau click pe blog-ul tau. ;)

Re: Re: Re: Un sfat ...

din 21 mar 2011 02:15 de Machiavelli

Ti-ar sta foarte nasol atunci :p Daca te-ai tunde ai ajuta la disparitia sexului frumos :ok:

Re: Re: Re: as dori si eu un sfat

din 21 mar 2011 02:13 de Machiavelli

Un altul ce face parte din contestatari.Daca nu stii mai bine taci.Priveste un exemplu la Dyvino si pe urma poti posta :ok: Omul are o problema,si-a exprimat-o si asteapta,in mod magic o rezolvare.Daca nu stii ce inseamna o incurajare atunci fii ...

din 21 mar 2011 01:57 de Machiavelli

FRATILOR aici este un forum ce are ca tema un lucru anume.Ma doare fix la 5 metrii in fata penisului de cearta voastra...Asta o puteti rezolva in privat.Eu nu sunt obligat sa va aud (citesc) pe voi cum va d-ati mari cocosi in fata pc-ului.Daca voi ...

Re: Un sfat ...

din 21 mar 2011 01:12 de Bozgoru

nu .. ramai asa cum esti.. esti bine

Re: Re: Cum scapa omul de par pubian fara a folosi

din 21 mar 2011 01:05 de dorinda

Ceara, epilator...Esti sigura ca alea sunt bubite si nu locurile de unde au fost smulse firele de par? Pentru ca zonele alea la unele persoane sunt putin mai rosii.

Re: Cum scapa omul de par pubian fara a folosi lam

din 21 mar 2011 00:51 de somebody13

sunt foarte ingrijorta parul pubian creste peste tot (labile mari si foarte mult in jurul anusului)si nu stiu ce sa folosesc pt ca ori ce folosesc imi provoaca iritati(niste bubite rosii)

Re: Re: E gravida ?

din 20 mar 2011 23:55 de silfix

I-a curs putin nu foarte mult cateva minute si punea servetel ca si cand te*ai taia la deget curge curge pui un servetel si apoi se opreste ....... !Anticonceptionale nu ia ...... Nu m-am terminat in ea si nici nu am termina sa imi dau drumu ...

Re: E gravida ?

din 20 mar 2011 23:28 de blondy_girl

cat a durat sangerarea? poate era menstruatia sau poate ii o sangerare de la anticonceptionale(daca ia) ii greu de spus daca o ramas gravida, teoretic daca nu ai terminat inauntru sunt sanse mici sa fie gravida, in caz contrar tot ce se poate... ...

Sangerare dupa sex. E gravida?

din 20 mar 2011 22:41 de silfix

Salutare acum cateva saptamanii am facut sex cu prietena mea doar cateva minutele la inceput nu am folosit prezervativu dar apoi l-am pus in fine am facut sex cu ea toate bune cand s-a dus la toaleta a urinat si apoi a vazut ca ii curge sange ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 366 din 3731
«   1 ... 363   364   365   366   367   368   369 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare