Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 04:35 de nemesis
Hai sa ne lamurim caci eu unul sunt satul de 'chestia' asta cu "moderatorul si orgoliosii"!!!
In primul rand moderarea este un lucru pe care il poate face oricine cu un pic de creier! Am ajuns pe acest site si mi-am spus parerea ...
Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barba din 25 iun 2003 04:21 de cristi
Daca nu vrei poti [CENZURAT DE nemesis]...am sa trimit un mesaj la doctor expert sa urmareasca si el programele de actiune, pe care ni le dai, nu te gindesti ca ai devenit foarte nesuferit pentru toate persoanele de pe site??
Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 04:17 de nemesis
...si daca nu vreau ? :lol:
Re: Re: Re: Re: Pentru oamenii de incultura din 25 iun 2003 04:16 de nemesis
"e ultima oara cand i-ti spun direct!" te crezi la gradinita, batrane?
Inca nu te-ai prins ca nu-mi pasa de protestele tale si ale celor ca tine? Nu am de gand sa imi schimb stilul, pentru cauza voastra! Daca sunt moderator, ...
Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 04:09 de nemesis
Tu iar citesti printre randuri... "ar fi interesant sa stim ,in special as vrea sa se exprime mai mult fetele!"
Nu sunt fata, ca sa-i spun eu ce vreau de la un baiat!!! Iar ca baiat nu-i spun pentru ca imi este frica sa nu-l ...
Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 04:01 de cristi
Te cred ca: "ar fi interesant sa stim"... dar daca pana la varsta asta nu stii ce-i aia o femeie si ce vrea de la tine, atunci nu ma mai intreb cum de poti sa ne vinzi "leacuri magice" pentru potenta ...
Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 03:54 de nemesis
Te cred ca: "ar fi interesant sa stim"... dar daca pana la varsta asta nu stii ce-i aia o femeie si ce vrea de la tine, atunci nu ma mai intreb cum de poti sa ne vinzi "leacuri magice" pentru potenta !
:D:lol::D:lol:
Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 03:47 de cristi
Ba da stiu ce este dragoste, si o traiesc din plin, dar sint fel si fel de persoane , si nu am pus intrebarea, pentru ca eu, gindesc ca imi trebuie femeie care sa faca bani....bani se fac usor daca stii cum sa-i faci!!
Re: Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 03:44 de cristi
Nu frate , daca hotarasti sa fi cu cineva care are un trecut, nu exista un ""dar"" si nici reprosuri!!
Pentru oamenii de incultura din 25 iun 2003 03:43 de nemesis
"Nu fi groser"
"este normal, ca este frumos"
"in primul rand eu as comvinge mai intai"
"comvinge"
Acum foarte serios !
Pe voi nu va zgarie pe creier (in cazul in care il aveti), sintaxele ...
Re: Re: Ati face-o cu o... din 25 iun 2003 03:41 de cristi
Si daca are she in fata si sa presupunem ca nu este male??
Re: Re: Re: Re: Re: sexul in grup din 25 iun 2003 03:27 de batranul
vezi ca nu a inteles nimic! in primul rand eu as comvinge mai intai partenera ca sa accepte o a treia sau a patra persoana intre noi ,nu? ce zici?
Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 03:27 de sabba
Ei, draga! Profesoarele sunt in vacanta acum, daca nu stiai!:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 25 iun 2003 03:15 de batranul
vezi ca totul depinde de cultura si educatie! am mai intalnit eu o tipa care spunea caeo nu face sex oral pentru ca si-ar varsa matele si se stramba de zice-ai ca a mancat pelin! asta inseamna ca nu era pregatita ,ca si tine de altfel, pentru asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta! din 25 iun 2003 02:54 de nemesis
A-ti asuma acea sansa de 1/1.000.000, sansa care iti si reprezinta vointa, este un gest de maturitate... Sa vrei si sa lupti, chiar cu tine, chiar cu propria ta minte, MERITA; chiar daca finalul nu este intotdeauna fericit!
Terbuie sa crezi in ...
Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 25 iun 2003 02:36 de nemesis
:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2003 02:21 de nemesis
Cu grija...
Nu-i nevoie sa-mi amintesti de Principiul II al mecanicii (sau Legea a doua a lui Newton)... Eu stiu ce vorbesc, nu ma confunda, te rog, cu batranul...
Degeaba ai tu reactune daca ea nu este constanta in timp. Daca impingi o bila ...
Re: am o intrebare din 25 iun 2003 02:08 de fade0nemesis
Nu conteaza cum o ai (pana la o anumita limita) ci ceea ce esti in stare sa faci cu ea...
Destul de clar ?
Decat sa-ti atarni greutati sau mai stiu eu ce sfaturi sa urmezi de pe aici, mai bine invati sa "o asculti" sa o simti... ...
Re: Re: Re: Re: lingus din 25 iun 2003 01:36 de fade nemesis
Nu o zi de munca isi spune cuvantul, ci o viata de incultura, dragul meu, batranel... Daca dupa o zi de munca esti in stare sa "faci efortul" sa pui cratima, in cuvinte de genul "i-si" si "nu mai raspunde-ti" atunci, ...
Re: Re: Re: lingus din 25 iun 2003 00:53 de batranul
baietica!daca te referi la greseli gramaticale te rog abtine-te! sau cauta alt site pe care te poti afirma in acest sens! ai inceput ca nemesis? n-ai ce spune si o dai cu gramatica? fi bun si gandeste-te ca dupa o zi de munca si oboseala i-si spune ...
Pagina 3643 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |