Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 23 iun 2003 22:20 de nemesis

In pofida ingrijorarii tale, mesajul va ramane pe forum, dar o sa fie... INCHIS. De ce? Tocmai pentru a nu "vorbi prea mult despre nemesis" si pentru a ne concentra asupra subiectului de pe acest site: SEX! Va multumesc pentru ...

Re: am o intrebare

din 23 iun 2003 22:03 de OkiVerzi

Mai alien daca nu stiai adancimea penetrarii o poti regla si tu in functie de pozitia pe care o alegi. Foloseste-ti si tu ambele capete simultan ce draq. Gaseste o pozitie cu grad amplu de penetrare si ai sa vezi ca partenera o sa se cam vaite ca ...

Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 23 iun 2003 21:55 de OkiVerzi

Nici un drept rezervat (cu exceptia drepturilor omului). Varianta originala se gaseste la http://www.insultmonger.com/assorted/5_golden_rules.htm 1. Cere si nu ti se va da. Sexul este o nevoie fizica pentru barbati si una emotionala ...

Re: Re: virgina sau prostituata~

din 23 iun 2003 21:28 de OkiVerzi

Sunt si eu curios de ce oferi doar doua variante de raspuns. Pana la urma nici o coarda nu poti lua de nevasta, gandeste-te ca mergi cu ea pe strada si te trezesti cu replici de genul uite-l si pe asta care ma pupa in poola zi de zi, zic eu ca parca ...

Re: Re: Eu mi-am spus parerea...

din 23 iun 2003 21:27 de Pulifrici

Copilito draga, taci din gura, ca fata are dreptate ce spune. Eu n-o sa-mi iau nevasta muista nici intr-o mie de ani. Daca o fi fata desteapta si m-o pacali asa cum vad ca a facut tipa asta cu barbatu-sau, bravo ei. Dar s-o vad eu cu organu' in ...

Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 23 iun 2003 21:04 de Obelix

In sfarsit o reactie, nemesis! Hai, ca de la o vreme ai pus cartea de sexologie in raftul ei si stai numai cu lacatul si foarfeca in mana! E greu de suportat cand te ia altul in balon, nu? Dr. SeXpert trebuie sa gaseasca de urgenta pe cineva care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudat

din 23 iun 2003 20:12 de osiris1394

nemesis, nu citesc reviste pseudostintifice si fantasmagorice. + nu le cunosti si nu le-ai auzit pe toate. B) eu am spus ceva mai devreme: am vazut si auzit declaratii ale astronautilor (unele reportaje ) si nu am auzit aceste lucruri la a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va

din 23 iun 2003 19:52 de nemesis

:D:lol::D Stiu ca Sputnik nu tine de NASA... Era doar un exemplu, un inlocuitor pentru: "de la inceputuri"! Puteam sa aleg la fel de bine Laika, Armstrong, etc. Daca este neoficial atunci este subiect pentru ziarul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va

din 23 iun 2003 19:49 de osiris1394

... am auzit chiar dezvaluiri ale astronautilor care au facut dragoste in spatiu. :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va cu

din 23 iun 2003 19:45 de osiris1394

acest lucru a fost realizat, chiar daca nu "oficial" . sputnik nu tine de nasa. :ninja:

Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia"

din 23 iun 2003 19:07 de anubis

Nemesis draga, tu critici genul de raspuns pe care la randul tau il dai de multe ori celor care intreaba pe acest forum: ii acuzi pe cei care raspund ironic unor intrebari, dar din cate am observat tu esti cel mai ironic de pe site; acuzi ...

Re: Re: virgina sau prostituata~

din 23 iun 2003 18:47 de anubis

Pai bine mai xander, daca tie ti se poate intampla sa te indragostesti de o prostituata e cam grav sa stii...B)

Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 23 iun 2003 17:16 de xander

interesant subiect!!! Din partea mea: NU ma obosesc deloc sa conving direct,totul inseamna finetze in ceea ce faci.De exemplu ea tre´sa creada doar ca incerci s-o convingi......dar va cadea singurica daca stii intr-adevar sa ...

Re: virgina sau prostituata~

din 23 iun 2003 17:05 de xander

Ce-mi doresc?......Pai niciodata nu se implineste ce-mi doresc.Atunci cand ma voi indragosti iarashi,nu stiu ce va fi....o virgina sau o prostituata.Totul tzine de destin ,daca pot baza pe el.Totushi as prefera una cu experientza ...

Re: Re: Re: Re: sexul in grup

din 22 iun 2003 03:31 de camelia

Nu fi groser ca nu imi place, daca ai ceva de spus se vorbeste frumos!!este normal, ca este frumos sa faci dragoste cu partenerul!!

din 22 iun 2003 03:24 de camelia

Nemesis: Ce pot sa iti spun ca ai spus ceva foarte adevarat, dar sa stam si sa ne gindim, sint foarte multe persoane care vor sa-si spuna cuvintul, dar tu intotdeauna ai avut ceva de comentat, nu ai dat nici un fel de suport la nimeni!! atunci tu ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta?

din 22 iun 2003 03:12 de camelia

Daca lichidul iti face scirba, dragul meu tu nu esti pregatit, esti inca in crestere!!

Re: Re: Re: sex la maxim!

din 22 iun 2003 03:07 de camelia

daca tot aveti atitea recomandari, de ce nu dati raspunsul la intrebare??

Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 23:06 de Pitic

Ce dracu mai stai pe forum sa ne intrebi pe noi? Eu unul o rezolvam de mult si fumam si o tigara. Daca tipa o cere, si inca fara complicatii, unde e problema?

din 21 iun 2003 21:44 de Pulifrici

Cum adica? nemesisul asta nu s-a nascut ca moderator al acestui site??? A fost si el un simplu navigator ajuns intamplator pe site??? Sunt siderat! :blink::wacko::o:(;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3645 din 3731
«   1 ... 3642   3643   3644   3645   3646   3647   3648 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare