Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 23 iun 2003 22:20 de nemesis
In pofida ingrijorarii tale, mesajul va ramane pe forum, dar o sa fie... INCHIS. De ce? Tocmai pentru a nu "vorbi prea mult despre nemesis" si pentru a ne concentra asupra subiectului de pe acest site: SEX!
Va multumesc pentru ...
Re: am o intrebare din 23 iun 2003 22:03 de OkiVerzi
Mai alien daca nu stiai adancimea penetrarii o poti regla si tu in functie de pozitia pe care o alegi. Foloseste-ti si tu ambele capete simultan ce draq. Gaseste o pozitie cu grad amplu de penetrare si ai sa vezi ca partenera o sa se cam vaite ca ...
Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 23 iun 2003 21:55 de OkiVerzi
Nici un drept rezervat (cu exceptia drepturilor omului).
Varianta originala se gaseste la
http://www.insultmonger.com/assorted/5_golden_rules.htm
1. Cere si nu ti se va da.
Sexul este o nevoie fizica pentru barbati si una emotionala ...
Re: Re: virgina sau prostituata~ din 23 iun 2003 21:28 de OkiVerzi
Sunt si eu curios de ce oferi doar doua variante de raspuns. Pana la urma nici o coarda nu poti lua de nevasta, gandeste-te ca mergi cu ea pe strada si te trezesti cu replici de genul uite-l si pe asta care ma pupa in poola zi de zi, zic eu ca parca ...
Re: Re: Eu mi-am spus parerea... din 23 iun 2003 21:27 de Pulifrici
Copilito draga, taci din gura, ca fata are dreptate ce spune. Eu n-o sa-mi iau nevasta muista nici intr-o mie de ani. Daca o fi fata desteapta si m-o pacali asa cum vad ca a facut tipa asta cu barbatu-sau, bravo ei. Dar s-o vad eu cu organu' in ...
Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 23 iun 2003 21:04 de Obelix
In sfarsit o reactie, nemesis! Hai, ca de la o vreme ai pus cartea de sexologie in raftul ei si stai numai cu lacatul si foarfeca in mana! E greu de suportat cand te ia altul in balon, nu?
Dr. SeXpert trebuie sa gaseasca de urgenta pe cineva care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudat din 23 iun 2003 20:12 de osiris1394
nemesis,
nu citesc reviste pseudostintifice si fantasmagorice.
+ nu le cunosti si nu le-ai auzit pe toate. B)
eu am spus ceva mai devreme: am vazut si auzit declaratii ale astronautilor (unele reportaje ) si nu am auzit aceste lucruri la a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va din 23 iun 2003 19:52 de nemesis
:D:lol::D
Stiu ca Sputnik nu tine de NASA... Era doar un exemplu, un inlocuitor pentru: "de la inceputuri"! Puteam sa aleg la fel de bine Laika, Armstrong, etc.
Daca este neoficial atunci este subiect pentru ziarul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va din 23 iun 2003 19:49 de osiris1394
... am auzit chiar dezvaluiri ale astronautilor care au facut dragoste in spatiu.
:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va cu din 23 iun 2003 19:45 de osiris1394
acest lucru a fost realizat, chiar daca nu "oficial" . sputnik nu tine de nasa.
:ninja:
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 23 iun 2003 19:07 de anubis
Nemesis draga, tu critici genul de raspuns pe care la randul tau il dai de multe ori celor care intreaba pe acest forum: ii acuzi pe cei care raspund ironic unor intrebari, dar din cate am observat tu esti cel mai ironic de pe site; acuzi ...
Re: Re: virgina sau prostituata~ din 23 iun 2003 18:47 de anubis
Pai bine mai xander, daca tie ti se poate intampla sa te indragostesti de o prostituata e cam grav sa stii...B)
Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 23 iun 2003 17:16 de xander
interesant subiect!!!
Din partea mea: NU ma obosesc deloc sa conving direct,totul inseamna finetze in ceea ce faci.De exemplu ea tre´sa creada doar ca incerci s-o convingi......dar va cadea singurica daca stii intr-adevar sa ...
Re: virgina sau prostituata~ din 23 iun 2003 17:05 de xander
Ce-mi doresc?......Pai niciodata nu se implineste ce-mi doresc.Atunci cand ma voi indragosti iarashi,nu stiu ce va fi....o virgina sau o prostituata.Totul tzine de destin ,daca pot baza pe el.Totushi as prefera una cu experientza ...
Re: Re: Re: Re: sexul in grup din 22 iun 2003 03:31 de camelia
Nu fi groser ca nu imi place, daca ai ceva de spus se vorbeste frumos!!este normal, ca este frumos sa faci dragoste cu partenerul!!
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 22 iun 2003 03:24 de camelia
Nemesis:
Ce pot sa iti spun ca ai spus ceva foarte adevarat, dar sa stam si sa ne gindim, sint foarte multe persoane care vor sa-si spuna cuvintul, dar tu intotdeauna ai avut ceva de comentat, nu ai dat nici un fel de suport la nimeni!! atunci tu ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 22 iun 2003 03:12 de camelia
Daca lichidul iti face scirba, dragul meu tu nu esti pregatit, esti inca in crestere!!
Re: Re: Re: sex la maxim! din 22 iun 2003 03:07 de camelia
daca tot aveti atitea recomandari, de ce nu dati raspunsul la intrebare??
Re: Sex de intretinere! din 21 iun 2003 23:06 de Pitic
Ce dracu mai stai pe forum sa ne intrebi pe noi? Eu unul o rezolvam de mult si fumam si o tigara. Daca tipa o cere, si inca fara complicatii, unde e problema?
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 21 iun 2003 21:44 de Pulifrici
Cum adica? nemesisul asta nu s-a nascut ca moderator al acestui site??? A fost si el un simplu navigator ajuns intamplator pe site???
Sunt siderat! :blink::wacko::o:(;)
Pagina 3645 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |