Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: relatia la distanta!

din 24 iun 2003 22:56 de ankke

relatiile la distanta pot rezista daca exista dragoste adevarata. prietenul meu e din alt oras, doar la scoala e la mine in oras dar eu nu imi fac 1000 de ganduri negre cand stiu ca pleaca acasa.Sunteam de 2 ani impreuna si stiu ca asa vom ramane ...

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 24 iun 2003 22:18 de OkiVerzi

Cami, Cami , invata-te mama sa speri si sa gandesti pozitiv. Poate ca sunt 1mil de sanse sa nu mearga si 1 sa mearga, trebuie sa crezi ca o sa mearga si sa fii multumita ca ai o sansa!!!!

Re: Limbi

din 24 iun 2003 22:15 de camelia

Daca tu cauti o fata la care ai poti da limbi nonstop, tu chiar ai impresia ca ai sa o gasesti aici?? Esti dus rau de tot!!

Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 24 iun 2003 21:44 de camelia

Eu am pus o tema , pe care am trait-o, dar nu stiu cum sa iti explic, nu conteaza cit este dragostea de mare, poate sa fie vesnica, si nu o sa o uiti niciodata, dar fiind plecata (t) din tara, tu chiar crezi ca iubitul(a) asteapta dupa tine pina te ...

Re: relatia la distanta!

din 24 iun 2003 17:22 de noname

si eu am avut o relatie de genul acesta. el era plecat in armata in celalalt capat al tarii timp de un an. si am rezistat in modul acesta ( prin scrisori, tel, mai venea el acasa).Inca suntem impreuna si ne iubim f mult. Acesta e un factor hotarator; ...

Re: Re: Re: Eu mi-am spus parerea...

din 24 iun 2003 14:12 de Paul

Este cea mai tampita idee pe care am citit-o printre toate mesajele pe acest subiect. Cum adica nu o sa iti iei niciodata nevasta daca ai facut sex oral cu ea? Dar ce, nevasta o iei sa o pui pe piedestal? O iei sa o arati cu degetul la toata ...

Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 24 iun 2003 10:09 de adeline

Ce vorbesti mai nemesis!!!! Vrei sa iti aduc eu aminte de niste posturi dragute editate de tine,doar pentru motivul ca dadea prostia ta pe dinafara? Asta probabil ca numesti tu atac la persoana sau flood!Ma faci sa rad! Nemesis se crede un fel ...

Re: Re: Re: Eu mi-am spus parerea...

din 24 iun 2003 07:35 de OkiVerzi

Pe de o parte ai dreptate pe de alta esti cam plin de prejudecati! Adevarul e undeva la mijloc! Mai degraba prefer sa stiu de inainte daca a facut asa ceva decat sa-mi spuna dupa nunta ca a mai facut si ea cate un oral pe ici pe colo!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rugaminte!

din 24 iun 2003 07:30 de OkiVerzi

Dupa bataia asta in iq-uri presimt o bataie in dimensiunea p@@@ dar imi pare rau pt fete ca nu pot participa si ma intreb daca am putea fi considerati misogini? :):):):):):)

Re: Ati face-o cu o...

din 24 iun 2003 07:11 de OkiVerzi

Chiar daca are "she"-ul in fata sa nu uitam ca e totusi "male". Caz inchis!!!!!!!!!DUH!!! YUK!!!BLEAH!!!!SI CE ALTE INTERJECTII AM MAI UITAT!!!!:x

Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 24 iun 2003 07:04 de OkiVerzi

Weeeeee!!! Nemesis is back! Mah textul dupa cum am si spus nu este al meu, l-am primit si eu prin mail , iar la partea cu greselile gramaticale, ma scuzi dar nu cred ca in post-urile mele ai gasit chestii grosolane la adresa limbii materne :). ...

Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 24 iun 2003 03:57 de batranul

daca vreti sa face-ti lumina, aprinde-ti becul! nu e normal? am pretentia la dumneavoastra ca URMARITI interventiile in timp a-le moderatorului mai sus amintit! trebuie sa fi vazut ce-am vazut cu totii! asa e corect! pana la urma cei multi vor ...

Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 24 iun 2003 03:40 de nemesis

In primul rand, acest "comvinge" (care presupun ca este "convinge"), este un cuvant putin prea dur pentru un asemenea context. Eu, nu sunt de parere ca trebuie sa "convingi pe cineva"... De ce? Pai,... in primul rand ...

Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia"

din 24 iun 2003 03:07 de batranul

mai tinere ! da ce periculos esti ! nu te mai juca cu nervii nostrii! e de bun simt ! sau ai luat exemplu de la guvern cand spuneau ca-si dau demisia si apoi reveneau ca sa vada ce zic ceilalti, demisia e o chestie de onoare! daca ai da dovada in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rugaminte!

din 24 iun 2003 02:30 de batranul

domne ce inteligent este nenesis ! il propun reprezentant cu imaginea guvernului la palatul victoria ca asa -i place ! sa-si rupa gatul! daca vrea sa probeze la inteligenta , si la gramatica ! ca-i place!!!!!!!!!!!!!! si apoi sa-l vedem! nu aici ca ...

Re: Ati face-o cu o...

din 24 iun 2003 02:16 de batranul

atentie o sa vina cineva pe site si te intreaba si cum a fost? si ce o sa-i spui ? daca nu ai aceasta experienta? o sa cauti sa te eschivezi cum face glugatul de nemesis in trei cuvunte ca sa nu bata la ochi ca e pe dinafara de subiect ! si apoi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 iun 2003 01:49 de nemesis

Raspunsul meu este pe prima pagina, daca la mine te referi... Daca nu te referi la mine, atunci se pare ca nu sunt singurul care se abate de la subiect... :o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comv

din 23 iun 2003 23:42 de cristi

Eu consider ca daca ajungi in situatia in care trebuie sa-ti convingi partenerul sa ajungi la sfarsit e nasol rau de tot. Eu nu spun nimic ca la mine nu e cazul de convingere...e pur si simplu un lucru normal pt amandoi sa ajunegem la sfarsit cum ...

Re: Re: Re: virgina sau prostituata~

din 23 iun 2003 23:32 de cristi

Daca stam si ne gindim, ca ne vede lumea pe strada, si ca este rusine, atunci frate, mai ai multe de invatat!! Ai o cale lunga pina a ajunge la adevar, si cind ai sa il descoperi, ai sa iti dai seama ca aici nu se tine cont de cite ...ea a avut!! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comv

din 23 iun 2003 23:06 de nemesis

Trebuie sa-ti spun, ca nu am gasit pana acum nici o femeie ilogica, sau irationala... asa ca punctul 2 cade! Daca ai rabdarea necesara, totule este logic si are sens... dar cum in ziua de azi, baietilor (majoritatii lor) le lipseste rabdarea, e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3644 din 3731
«   1 ... 3641   3642   3643   3644   3645   3646   3647 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare