Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 21:11 de dac

Lasati-o moal se pare ca mesajele pe care le scrieti voi le citesc si partenerii. si tu cel care ai pus intrebarea ce naiba asteptai sa ti se raspunda? Fa asa cum te taie capul sau mai bine spus ce ai de gand sa faci. Traieste viata dar fara ...

Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 19:18 de xander

vezi tu 0siris.....se intampla shi la case mai mari.:ninja: Okiverzi ,daca -ti merge bine in relatzie n-o face .:x

Re: Re: am o intrebare

din 21 iun 2003 12:30 de romi

:(?) laso as

Re: Re: Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 12:19 de osiris1394

Daca se ajunge la "sex de intretinere", atunci e trist ...:blink: e ca si cum ai face un sport "de intretinere", in lipsa de altceva ...o activitate necesara si care trebuie realizata, ceva mecanic... :wacko::wacko: :ninja:

Re: Re: Re: sexul in grup

din 21 iun 2003 09:39 de OkiVerzi

Da, cred ca este adevarat, pt ca sexul e ceva frumos, care nu tb dupa parerea mea sa il imparti dacat cu partenerul/(a). Ia gandeste-te si zi-mi repede daca ti-ar place sa stai la posta!!??

Re: Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 09:36 de OkiVerzi

Mai camelia nu prea are nici un sens raspunsul tau! In primul rand pt ca nu am acceptat invitatia si in al doilea rand pt ca discutia este despre sex de intretinere in general, exemplul asta explica si necunoscatorilor(printre care se pare ca te ...

Re: Re: Re: sexul oral este o arta?

din 21 iun 2003 03:43 de camelia

Daca nu am avea afoni printre noi, ce am face ?? nu am putea trai in liniste!!

din 21 iun 2003 03:41 de camelia

Daca cu adevarat te simti stresat, preocupati timpul cu altceva, decit stind la birfe cu vecinele despre nimicuri!! Daca ai femeie acasa , stai cu ea pentru ce atitea imaginatii cu vecinele??]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va cu pozitii!

din 21 iun 2003 03:35 de camelia

Ce se intimpla cu tine Nemesis?? observ ca esti foarte nervos, si ai inceput sa vorbesti recalcitrant!!nu se folosesc termeni asa de uriti, daca ai ceva cu batrinu, vorbeste-i in privat!! te rog!! nu este frumos!

din 21 iun 2003 03:10 de xander

Daca nu ma inshel....mai devreme ma acuzai ca am prea multa imaginatzie.Sa-mi fi calcat shi tu pe urme??:):)

Re: amant..sau amanta?

din 21 iun 2003 03:04 de cristi

Adica ce vrei sa spui una, sau mai multe?/ Cind ai o sotie acasa, pentru ce iti trebuie mai multe femei?? daca iti plac femeile atit de mult, si nu poti sa stai numai cu una, nu te casatorii, ramai burlac!!

Re: Re: Sini mari sau mici?

din 21 iun 2003 03:00 de xander

fromos nemessis,dar ....viatza nu inseamna numai iubire!

Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu

din 21 iun 2003 02:23 de un cetatean

Nemesis, esti mult prea sensibil.... Plecand de la replici pe care nu ti le-ai gasit pe alte threaduri cauti 'razbunarea' batind gratios campii pe unde apuci....:)) Ori cumva replica ta avea legatura cu subiectul ? Ti-am mai spus sa-ti ...

Re: Re: Re: amant..sau amanta?

din 21 iun 2003 02:00 de batranul

atentie! casatoria poate fi o afacere sau un contract sim de ce nu o comventie ! poate fi orice ! depinde de la caz la caz ! cum vrei asa e! dar nu are legatura cu amantii sau amantele! pe langa faptul ca in casnicie intervine monotonia, indiferent ...

Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura

din 21 iun 2003 00:04 de nemesis

"Un cetatean" si un "nimeni" vorbind despre propria patologie... :D

Re: Sini mari sau mici?

din 20 iun 2003 23:59 de nemesis

Cred ca fiecare fata are frumusetea ei, frumusetea corpului ei; pe care o poti descoperi doar daca esti indragostit... Eu prefer sa iubesc, decat sa judec: "sani mari", sani mici",etc.

Re: sexul oral este o arta?

din 20 iun 2003 23:57 de nemesis

Este o arta! Unele fete nu stiu cum sa faca asta, chiar daca li se explica... Isi folosesc pe langa buze, limba si esofag si alte parti... dinti, masele etc. Da, cred ca este o arta, ce te poate face sa ajungi "in haven" !!!

Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 20 iun 2003 23:53 de nemesis

Imi este sila, de fetele ca tine... :x

din 20 iun 2003 23:52 de nemesis

Exclus in cazul in care "ai pe cineva acasa". Altfel ajungi ca Janine; dintr-un anumit punct de vedere...

Sex de intretinere!

din 20 iun 2003 23:39 de OkiVerzi

Fiti atenti ce propunere am primit saptamana trecuta de la o tipa din serie. Imi spune ca ea are prieten acasa si eu am prietena acasa si ma intreaba daca nu cumva ma simt stresat ca ea se simte si bla..bla..bla.. Pe scurt imi propune sa mai facem si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3646 din 3731
«   1 ... 3643   3644   3645   3646   3647   3648   3649 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare