Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting - risc din 20 mar 2011 22:29 de dorinda
Da. Mama prostilor e mereu gravida.
Re: Nu inteleg ce vrea de fapt prietenul meu! din 20 mar 2011 21:37 de Bozgoru
de prost... ca nu a stiut bine sa tina in el.. n-a avut destula rautate... si s-a razgandit pe drum.. daca eram in locul lui.. ti-o mai targeam 2-3 luni... ajungeai sa-mi faci si sex oral.. si dupa aia iti ziceam ca esti o zdreantza si te lasam.. na ...
Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 21:35 de DRE
Daca vrei sa te tunzi, fa-o.Intr-adevar ai un par frumos si trebuie sa te gandseti bine inainte sa faci un asemenea pas.Posibil sa-ti stea bine tunsa si scurt pentru ca ai trasaturi frumoase.insa, gandeste-te cum va fi cand va incepe sa creasca ...
Re: Re: Nu inteleg ce vrea defapt prietenul meu? din 20 mar 2011 21:32 de Bozgoru
bahhhhh trecutu iti arata viitoru... nu-mi place ceeea ce spui.. pt ca tu probabil esti "patit"... jura-te tu pe ce ai mai scump.. sa-ti cada ouale .. si sa-ti putrezeasca ca nu te intereseaza trecutu?:D.. cum sa nu va intereseze? va mintiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 19:19 de ThT
O doamne,tu pentru asta vrei sa faci schimbarea asta?Lasa-le sa tot vorbeasca.Ce-ti pasa tie de ele?Preferi ca in loc sa primesti laude cand treci pe langa cineva sa inceapa sa rada subtil de felul cum iti sta?:` Ai fii prostutsa sa te tunzi.Iti ...
Re: Re: Re: Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 19:15 de victoria_ok
imi place in a 3a poza....e intins cu placa banuiesc.
Daca i-ai da volum in partea de sus
Da. Prima si a treia poza parul e intins cu placa.
Oricum, uneori regret faptul ca sunt asa. Invidia fetelor ma distruge. Ele doar asteapta sa imi faca ...
Re: Re: Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 19:08 de baby
imi place in a 3a poza....e intins cu placa banuiesc.
Daca i-ai da volum in partea de sus
ar fi...:love:
uite
http://3.bp.blogspot.com/_TUn_aUL9k14/TITkqseWjYI/AAAAAAAAFCE/WYLM6ao-tOM/s1600/tunsori-par-lung1.jpg
asa si spre ...
Re: Re: Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 18:51 de ThT
Tu ai idee cate fete isi doresc sa le creasca parul lung cum il ai tu?Esti mai "altfel" acum decat vei fii in viitor.Deja destul de multe fete au parul scurt.Totusi,dupa parerea mea...o fata tunsa asa,isi pierde foarte mult din feminitate.:ermm:
Re: Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 18:47 de victoria_ok
O nu, fara "iti sta bine si asa"! Chiar as vrea sa stiu daca mi se va potrivi! M-am saturat sa fiu ca "celelalte", as vrea o schimbare radicala!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting - risc din 20 mar 2011 18:37 de ThT
Chiar ai varsta de la profil?
Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 18:34 de baby
Daca te tunzi te impusc(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting - risc de din 20 mar 2011 18:34 de nell
ăă.. pe scurt, am facut petting cu prietenul, i-ama tins penisul, acesta a incercat sa ma dezvirgineze cu degetele pt ca sunt foarte sensibilia.. si "ingusta" .. eu , jucandu-ma cu penisul partenerului meu, acesta nu a ejaculat.. dar.. dupa cateva ...
Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 18:29 de ThT
Iti sta bine asa.Nu cred ca vrei sa stai dupa 5 luni in casa si sa plangi intr-una pana iti creste parul.:flowers:
Re: Un sfat ... din 20 mar 2011 17:51 de koolsavas
arati bine asa,nu cred ca ar fi nevoie de o schimbare atat de mare! :D
Un sfat privind schimbarea coafurii din 20 mar 2011 17:31 de victoria_ok
Deci, as dori sa-mi schimb coafura (daca o pot numi coafura). As vrea sa ma frezez foarte scurt, practic ca un baiat, iar lungimea firului de par sa nu fie mai mare de 0.5 cm. In profil am cateva pozele de-a mele, si vreau o parere: mi s-ar potrivi o ...
Re: Wrestling din 20 mar 2011 17:09 de Rolando
Daca era intrarea gratis,tot nu ma duceam!Dapai sa mai dau si bani sa vad ...ce sa vad?Ca pana la urma chiar nu am ce vedea acolo!:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 mar 2011 17:02 de Rolando
Aia cu 4 sferturi am zis-o doar ca sa vad ce zice dorinda.Normal ca exista si exceptii,e imposibil sa fiti toate materialiste.
PS:stiu si eu ca 4 sferturi alcatuiesc un intreg,dar cred ca tu nu ai sesizat ironia :ok:
Nu vad de ce este vorba de ...
Traducere/erata din 20 mar 2011 16:30 de ExoticDream
vagina = vaginul (genul neutru, nu feminin)
acepta = accepta
dac = daca
o ai = il ai (penisul, genul neutru, nu masculin)
nui = nu-i
alti = altii
at = atunci
Tot din cauza grabei, copile? :D:D:D
P.S. Fara chestia aia marcata cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fimoza - un im din 20 mar 2011 15:49 de ThT
Daca nu poti trai cu ideea ca ai fimoza ce ai vrea sa te sfatuim?normal ca iti spunem sa incerci cu un tratament sau sa te operezi.Ti-am zis clar in post-ul meu ca daca nu ai probleme la urinare nu are rost sa faci asta dar daca tu nu poti sa te vezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina, insar din 20 mar 2011 13:27 de barbie_girl
Dupa parerea mea, nu este necesar sa-si faca vreun test de sarcina. Este aproape imposibil sa ramana insarcinata din lichidul preejaculator, deoarece acesta nu contine spermatozoizi.. desigiur, ii poate prelua din vecinatate, dar nu mai sunt atat de ...
Pagina 367 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |