Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ejaculare precoce

din 19 oct 2009 12:01 de Virgilius

Salut.Iti inteleg foarte bine problema.Am trait si eu cu ceva timp in urma aceste momente teribile,cind nu poti sa ai o relatie sexuala normala.Sincer, nici un exercitiu nu m-a ajutat,pina nu am gasit un produs (Super p-force) care m-a readus la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 19 oct 2009 09:07 de Anonim

Cum sa dezvirginezi o fata ? Cititi si voi toate posturile si extrageti ce e mai bun!Mie mi a placut ce a zis @Femme si cu @Andra parca de la pagina 2 :) si mai era cineva care zicea ca simti fata totul vine de la sine stii cand sa o bagi cand sa ...

Re: HELP!!!!!! chiar nu stiu ce si cum si in ce fe

din 18 oct 2009 22:17 de simosimina

Dacă îţi începi viaţa sexuală nu trebuie să afle neapărat părinţii...Şi trebuie să faci asta când te simţi tu pregătită. Cât despre problema cu sânul...dacă doctorul ţi-a spus să aştepţi ...nu ai ce face, plus că încă ...

Re: Re: Re: Noua ordine mondiala....ce credeti???

din 18 oct 2009 22:11 de jancomazzi

si eu cred ca inexistenta unui dumnezeu nu s-a demonstrat prin evolutia tehnologiei ...........si cineva trebuie sa ne conduca.....eu cred ca omenirea este condusa de un grup restrans de vietati(este posibil sa fie un grup de oameni sau fiinte ...

Re: Par.....

din 18 oct 2009 19:21 de sweetgirl16

Nu e nici o gluma proasta...chestia asta tine de fiecare dintre noi...Eu sunt de parere ca ar trebuie sa te razi pt ca e bine si pt igiena ta personala :) acum tu decizi...

Re: Re: Imi place de o fata, dar nu stiu cum sa in

din 18 oct 2009 19:15 de Motor

@ OFF-TOPIC : Imi cer scuze ca fac dublu-post, dar nu recomand nimenui sa se apuce de Counter-Strike sau Metin2.E un sfat, nu tre sa ma-njurati :) . Probabil unii il joaca din placere, dar odata ce intri in el, te joci o ora sa zic, deja devi ...

Re: Imi place de o fata, dar nu stiu cum sa incep!

din 18 oct 2009 17:54 de DoN-Gi0vanni

-------------------------------- deci...cum sa incep?...poate ca daca nu ai fi fost atat de interesat de jocurile alea ai fi fost si tu o persoana capabila sa dezvolte o relatie cu o fata:D...dar,pentru ca timpul nu poate fii dat inapoi, e bine ca ...

Mare lucru

din 18 oct 2009 15:00 de Cristina

Mai nu asa de mare lucru..insa trb sa ai grija..nu trebuie sa o iei deodata/..iao incet..excit'o...un sfat daca nu vr sa ai mostenitori foloseste un prezervativ..si prima daca cand faci sex poti sa ai surprize...mult noroc:cat:flowers:%%-

Re: Re: Re: O IDEE SALVATOARE

din 18 oct 2009 14:51 de basturk

nota 10.perfecta dreptate.cu o prostituata nu trebuie sa iti fie rusine.eventual bei si tu o sticla de vin inainte sa te simti mai macho.dai banul si sa vezi ce te lucreaza fata.dar mergi si tu intr-un bar dragur si alege, nu de pe strada.si uite ...

Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 18 oct 2009 04:00 de ExoticDream

Stiu asta din discutiile pe care le-am avut cu o multime de personaje de ambele sexe (membri de familie, prieteni, colegi, cunostinte), din materialele pe aceasta tema, scrise in general de psihologi. Pana acum, lucrurile stau asa cum le-am ...

Re: Numele

din 17 oct 2009 21:05 de NOTme

Nu ii trebuie un nume. Atunci cand este nevoie de el, se ridica fara sa ii spui pe nume, este simtit. :))

Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 17 oct 2009 17:59 de valentine

De unde stii asta? Miroase a dat cu parerea fara a avea vreo legatura cu domeniul :-` Cer permisiunea de a ma da cu capul de monitor ca ofranda adusa sfintelor femei si drept razbunare pe porcii/nesimtitii/insensibilii/etc de ...

5 obiceiuri proaste care distrug relatia

din 17 oct 2009 02:24 de ExoticDream

In ziarul "Ring" de ieri am zarit din intamplare un articol care se refera la pericolele ce pot aprea in calea mentinerii unei relatii trainice. "Vrei să-ţi ţii jumătatea lângă tine până la adânci bătrâneţi? Pasiunea nu-i de ajuns, ...

Re: Re: Get-in-love

din 16 oct 2009 17:45 de dfdgdffddfgd

Re: cum sa fac sa o cuceresc

din 15 oct 2009 14:02 de blablablabla

Trebuie sa cunosti pe cineva care ii e prieten/prietena ;) . Te bagi si tu cand vorbesc ei. "Nu-mi faci si mie cunostinta cu prietena ta? " ... gasesti tu ceva. Apoi vei avea un motiv sa o saluti ;) . Putin cate putin puteti deveni apropiati. Dar ai ...

Re: Re: Re: Tata e foarte exigent

din 15 oct 2009 00:07 de andreiu21

Imi pare rau sa aflu despre asa ceva, oricum trebuie sa fie o "scapare"; o modalitate de a rezolva problemele. Nici "sa strangi din dinti" nu mi se pare o abordare buna. Chiar deloc. Nu rezolvi nimic cu asta, inafara ca-ti strangi in tine ura, si ...

Re: salutare

din 14 oct 2009 22:16 de simosimina

Am o cunoştinţă de sex feminin cu aceeaşi problemă. Ea s-a dus la dermatolog şi acesta i-a recomandat o cremă cu care să se dea pe faţă să îi "calmeze" vasele de sânge.

Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor!

din 14 oct 2009 21:45 de Firentze

Maine o sa ma duc sa fac acea ecografie...nu am voie sa mananc dulciuri,iar eu sunt maniaca dupa ele:((

Fata imbujorata!

din 14 oct 2009 20:46 de mihai

buna, ma numesc mihai am 18 ani facuti curand si am o problema.. si anume fata mea. sunat tot timpul rosu, imbujorat, luati-o cum vreti si este foarte enervant. e pata pe amandoi obrajii, o pata rotunda rosie. stiti cumva cum as putea scapa de ea, ...

Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet

din 14 oct 2009 19:34 de ThT

Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta sanilor si a fundului pentru ca esti inca in crestere:rolleyes:.In legatura cu sfatul cerut,incearca sa fii tu insuti,fii putin indrazneata,nu incerca sa fii o copie,fii sociabila..etc:`

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 367 din 1098
«   1 ... 364   365   366   367   368   369   370 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare