Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Un Prezervativ care sa diminueze durerile !? din 14 oct 2009 16:53 de GnTTv
[b][/b]Nu Se poate zice ca durerea o micsoreaza in totalitate prezervativul ! Intradevar diminueaza durerile pana la 15% maxim 45 % aici depinde si de corpu fetei!Recomand Ca prezervativ Durex Extra Safe pentru ca este foarte alunecos cu ...
Dezvirginare fara durere !? din 14 oct 2009 15:47 de GnTTv
[b][/b]O Dezvirginare fara dureri foarte mari exista ! Nu exista fata pe care sa nu o doara la inceput ! In Primul Rand trebuie sa vrei chestia asta si dupa iti trebuie mult curaj ! Fiecare fata are corpu sau durerile sunt diferite la unele fete ...
Cum Sa Dezvirginezi ? din 14 oct 2009 15:33 de GnTTv
]Trebuie sa ai putina experienta ca fata sa nu simta durerea extrem de tare ! In Primul Rand un Prezervativ Durex Recomand,un lubrifiant bun pe langa cele spune,folosesti cele de baza Preludiu lung pana la 15 min. un cunningulus(oral la fete) nu ar ...
Re: Re: Re: Marimea penisului. din 14 oct 2009 13:49 de basturk
inveti sa o folosesti, ca doar nu iti trebuie facultate
Living la vida loca.... hais si cea! din 14 oct 2009 02:27 de ExoticDream
Niciodata la geografie nu mi-au placut apele curgatoare care se ramificau in [i]n[/i] brate. Altceva este cand un rau primeste o droaie de afluenti, iti creeaza sentimentul ca se tinde la reuniune, convergenta, unificarea aducand un plus de forta ...
Re: Re: sunt disperat :(( din 14 oct 2009 00:49 de alexandra
tot ce trebuie sa faci ....este sa iei un test barza pt confirmare:P:));)
Re: Re: Durere in zona ovarelor! din 13 oct 2009 22:23 de Firentze
Si pentru asta trebuie sa merg neaparat la doctor?:(
Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 13 oct 2009 10:24 de basturk
you are the man:zorro:
Re: Re: sperma inghitita din 13 oct 2009 10:18 de basturk
adevarat 100%
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 oct 2009 01:05 de ExoticDream
Nu, nu e retorica, aveam in vedere situatia in care ea si el se iubesc, dar inca nu au hotarat sa formeze un cuplu, prin urmare inca nu au facut dragsote, asa ca nu stiu cat de bine s-ar simti in pat. Problema nu este teama de incompatibilitate ...
Re: Tata e foarte exigent din 13 oct 2009 00:21 de ExoticDream
Eu cred ca parintii generatiei noastre au ajuns paranoici datorita rapidei degradari a tot ceea ce inseamna viata unui adolescent astazi. Saracii nu mai stiu cum sa faca sa-si protejeze copiii de tentatiile infernale care-i pandesc in anturaj, la ...
Re: confuza.. din 12 oct 2009 23:45 de sweetgirl16
Chiar daca ti se pare aiurea sa vorbesti cu el trebuie sa o faci pentru ca comunicarea sta la baza unei relatii,discuta cu el chiar daca o sa "reactioneze urat" cum zici tu,macar ai constiinta impacata ca i-ai spus ce ai pe suflet :love: si la ...
Re: cum sa excit un baiat ...? din 12 oct 2009 20:05 de cutarescu85
Dca-ti pune mina pe fund, pe sini, e excitat, nu mai trebuie sa faci nimic, decit sa mergi pina la capat. Daca vrei.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 oct 2009 00:43 de simosimina
Asta doream şi eu să punctez...că într-o relaţie de lungă durată trebuie să existe [b]mai ales[/b]compatibilitate sexuală...pentru că iubire, iubire tată...dar sexul este o chestie absolut normală..şi fiecare om trebuie să se bucure de ...
Re: chisturile se trateaza cu yasmin? din 12 oct 2009 00:40 de simosimina
Mă mir că ţi-a dat anticoncepţionale aşa "uşoare" pentru chsituri...Acum doc-ul ştie mai bine:)
Să te faci bine, numai sănătate%%-:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 11 oct 2009 23:45 de Deny95
Am pus capat unei relatii de 9 luni! Am numai 13 ani,dar in ceea ce priveste dragostea pot spune ca sunt destul de matur! Nu pot sa o uit...
Nu vreau sa o uit...
Ce trebuie sa fac???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 19:40 de sweetgirl16
Bine.Sunt compatibili sexual...si daca totusi el/ea isi inseala partenerul/a? cum iti explici asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 18:52 de valentine
Bingo! E vreo lege care spune ca daca iti iubesti partenerul trebuie sa te simti si neaparat super bine cu el/ea in pat?;) De compatibilitate sexuala chiar nu a auzit nimeni?:wacko:
Re: Sa incerc sa fiu mai indraznet sau nu?? din 11 oct 2009 17:29 de bruneta
sa te antreb ceva..km va sarutatzi?? baiatule spui k ai 22 de ani dar pare k ai 12 ce fel de relatie e asta??un sfat d la mn si fi atent k am 15 ani..fa ce cv sau dak nu dai pace..trebuie sa ajungeti la cv.:-`
Re: Viata mea din 11 oct 2009 17:17 de sweetgirl16
Asta da experienta de viata.Bravo Maria! si bravo pt iubitul tau...putini baieti isi asuma responsabilitatea pentru astfel de lucruri,majoritatea nici macar nu au curajul sa recunoasca fapta comisa.Niciodata sa nu iti para rau ca ai luat decizia ...
Pagina 368 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |