Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Calitatile unui viitor sot! din 20 oct 2009 13:07 de simosimina
...ar fi prea mult de scris..dar ca sa fac aşa schematic...
- inteligent
- cu cei 7 ani de acasă
- să nu fie plictisitor
- deschis la nou
- şi cu un fund bun
:)))
Victorie :)) din 20 oct 2009 12:40 de Anonim
Deci s-a desfasurat cu succes :D Prietena mea a indurat nici nu a urlat :)) mai mult a strans din dinti si mai gemea pnm :D in fine a fost ok! Sa stiti ca totul vine de la sine! Chiar nu iti trebuie nici un sfat... in fine totusi tre sa fii putin mai ...
Re: Purtati chiloti sau bo din 20 oct 2009 12:32 de basturk
eu prefer sa nu port nimic nici in casa, nici afara.trebuie sa recunosc, doar la job port boxeri ( costum obligatoriu si ar fi penibil fara).unii spun ca nu este igienic, dar eu nu cred asta.depinde de fiecare.eu stiu ca nu am probl la capitolul ...
Re: grasime din 20 oct 2009 09:38 de basturk
cura de slabire amice ( daca e in jurul penisului)...iar daca e direct pe penis (ceea ce nu am mai auzit pana acum) cred ca trebuie sa mergi la cutit.
Re: La ce varsta au fetele orgasm? din 20 oct 2009 09:26 de basturk
de la orice varsta, daca sunt "lucrate" cum trebuie, sau daca ele au destula experienta sa ajunga acolo
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 20 oct 2009 09:19 de basturk
:wacko::wacko::wacko:
Re: Trebuie sa conteze mult parerea parintilor? din 20 oct 2009 01:40 de NOTme
Si da, si nu.
Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 20 oct 2009 01:38 de NOTme
pai si tu ai ceva aiurea. e chiar asa de greu sa accepti k nu exista persoane perfecte?
Re: Re: Re: Confuza.. din 19 oct 2009 23:47 de basturk
si intrun final, te face el sa realizezi ca tu esti problema, iar tu,la cei 16 anisori, il crezi.si vei fi rabdatoare si ii vei inghiti lui toate tampeniile, ca deh..."voi nu stiti si trebuie sa invatati sa tineti o relatie"....:x...stii ce zic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 19 oct 2009 23:43 de sgc
intreaba aici, ce-ai de intrebat, ca n-am de gand sa ma deplasez sa rasfoiesc tot forumul. suficient ca trebuie sa deschid subiectul asta ca sa vad ce raspunsuri si comentarii colaterale se tot fac.
Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste! din 19 oct 2009 23:33 de basturk
stateam si imi faceam ordine in ganduri si amintiri, sau cel putin asa credeam eu.am avut o copilarie "zbuciumata"...sa zic asa.adica mi-a placut sa-mi traiesc viata la maxim si mi-au placut (inca imi plac) femeile/fetele.si m-am gandit: aici toata ...
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 19 oct 2009 22:25 de NOTme
abordeaza'i tu pe ei...iar apoi vei avea pe alese
Re: Tata e foarte exigent din 19 oct 2009 21:49 de ancu
Dar tatal tau sta tot timpul acasa?Atunci cand este el la serviciu,incearca sa discuti deschis cu mama ta,spune-i ca te deranjeaza faptul ca tatal tau nu are incredere in tine,ca esti controlata la fiecare pas,cu cine vorbesti,ce faci,ca vrei sa ai ...
Re: voua fetelor ce var placea la un baiat? din 19 oct 2009 19:18 de baby
de banii lui nu-mi pasa.....ca am! doar de aia muncesc:`
masina daca are...sa fie sanatos si sa o conduca cu grija:mellow:
ma da de haine si de papuci zau ca nu-mi pasa daca sunt adidas,nike sau cn stie ce firma
sa fie hainele intregi pe ...
Re: Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un b din 19 oct 2009 19:09 de toy
Am zis ca aspectul fizic nu este CEL mai important. Adica eu nu ma uit numai la infatisare . Poate sa fie cel mai frumos baiat din lume, dar daca nu ma simt eu bine langa el nu va merge. Normal ca trebuie sa fie ingrijit si sa aiba un aspect cat ...
Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un baiat din 19 oct 2009 18:20 de cutarescu
Doar atît vrei de la un baiat, sa aiba ochi patrunzatori, sa nu fie badaran, fitos si manelist? Dar daca sete foarte gras,cu bube pe fata(ai spus ca nu e important aspectul fizic) sarac, prost si nespalat. Cauta mai bine ca voi fetele va doriti ...
Re: Re: voua fetelor ce var placea la un baiat? din 19 oct 2009 17:58 de toy
:`:`:`Incep eu:p:p:p
Mie imi place cel mai mult la un baiat privirea. Imi plac baietii care au o privire patrunzatoare.
De asemenea trebuie sa nu fie badarani, fitosi sau manelisti. Aspectul fizic nu este cel mai important. Trebuie sa ma faca sa ...
Re: Eu 15 ani, ea 14, cum sa procedez prima data? din 19 oct 2009 14:42 de basturk
cel mai bine ar fi sa vb cu ea si sa ii arati ca poate avea incredere in tine, ca nu esti un nenorocit care o poate parasi oricand.trebuie sa aiba incredere in tine.apoi, cand ramaneti singurei ( fara riscul sa apara vre-un parinte)te apuci de ...
Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu? din 19 oct 2009 13:34 de basturk
cred ca prefera sa ramaneti amici.continua relatia de amicitie ca si cum nu ai fi deschis subiectul asta.arata-i ca ii poti fi doar amic sau altfel o vei pierde.depinde daca tu te multumesti cu atat
Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu? din 19 oct 2009 13:17 de dudu
va mulumesc celor care mi-au raspuns la cele 2 intrebari.
ca sa nu mai deschid alt topic intreb altceva tot legat de fete.
m-am intalnit cu o tipa si ca tot omu am vorbit. si am ajuns la intrebarea daca putem fi mai mult decat amici. eu i-am spus ...
Pagina 366 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |