Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Umflarea penisului din 23 oct 2009 10:35 de basturk
de desumflat se desumfla, dar ar fi bine sa eviti sa se mai intample
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 23 oct 2009 03:25 de ancu
O persoana care te iubeste cu adevarat trebuie sa fie alaturi de tine si la bine si la greu,sa stii ca te poti baza pe ea atunci cand ai o problema....Sa incerce sa te faca sa zambesti atunci cand esti suparat.Sa te surprinda in fiecare zi cu ceva ...
Re: Confuza.. din 22 oct 2009 18:05 de Blonde
basturk,nu-mi aminti ceva ce deja stiu,ca m-am purtat prostesc&copilareste.
Am realizat ca prea ma scoteam eu vinovata din tot si toate efectele negative mi se asumam .Dar am trecut de atitudinea asta.
1.i-am oferit cat am putut,ce am ...
Re: Cum diminuezi durerea la dezvirginare??? din 22 oct 2009 16:50 de YasminutZa
Bwa cum draku sa zici ca e buna geata doamne:wacko: .. ce e adevarat ca pe fete le doare mai rau si este adevarat ca penetrarea trebuie sa fie lenta pt ca daca bagi in ea ca nebunu o sa moara langa tine si nu ea adevarat ca ea trebuie sa stea ...
Re: Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti din 21 oct 2009 19:22 de cutarescu
De multe ori aud ceva de de genul: "uite-o pe pustoaica aia ce s-a dezvoltat, se vede ca a început sa faca sex". Se prea poate sa fi început sa faca sex, dar nu de-aia s-a dezvoltat, ci pt. ca organismul se transforma datorita vîrstei, ori cu ...
Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti din 21 oct 2009 17:41 de basturk
deci stai sa vad daca am inteles: o fata incepe sa faca sex in momentul in care corpul ei sufera modificari.m-ai cam derutat.si daca nu sunt indiscret, cam ce forme trebuie sa li se modifice pentru a-si incepe viata sexuala?pentru cultura mea, sa ...
Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti din 21 oct 2009 17:41 de basturk
deci stai sa vad daca am inteles: o fata incepe sa faca sex in momentul in care corpul ei sufera modificari.m-ai cam derutat.si daca nu sunt indiscret, cam ce forme trebuie sa li se modifice pentru a-si incepe viata sexuala?pentru cultura mea, sa ...
Re: Re: Ce traiesc e un infern! din 21 oct 2009 16:07 de suchi
sustin tot ce a zis basturk.......knd zice ceva laso sa zik,laso sa arunce k doar nu te omoara,nici no bagi in seama,si knd vrei sa te descarci,scrii aici pe forum si noi iti vom raspunde cu cea mai mare placere....nu te descuraja,ai toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Program de modificat poze din 21 oct 2009 12:24 de simosimina
yo folosesc Photoshop CS 3 şi Photoscape..
Re: Re: Re: Re: Re: Program de modificat poze din 21 oct 2009 12:11 de basturk
:D:D:D
Re: Ce traiesc e un infern! din 21 oct 2009 11:58 de basturk
ai cuvantul meu ca daca stateai mai aproape te ajutam cu cea mai mare placere, si asta datorita faptului ca esti ambitioasa.intradevar nu poti indura prea multe la 17 ani, o perioada a vietii cand ai mare nevoie de sprijin.nu pot sa te sfatuiesc ...
Re: Cat de sigura e metoda calendarului? din 21 oct 2009 10:32 de basturk
parerea mea: daca o folosesti cum trebuie, este eficienta in proportie de 50%.daca tot sunteti un cuplu, de ce nu treceti pe anticonceptionale?!
Re: Re: Re: Re: desp arta de a controla ejacularea din 21 oct 2009 09:09 de pacpac
mai 87% protectie poate in cazul in care nu iei ce iti trebuie,ceea ce iti recomanda docul.
Re: Voua, fetelor, ce v-ar placea la un baiat? din 21 oct 2009 00:46 de simosimina
- banii azi îi ai, mâine nu îi mai ai...deci nu mă interesează...
- hainele trebuie să fiu puse cu gust pe el...nu neapărat de la vreo firmă, cât să fie cu gust!
- maşină? am şi eu..deci:)))
Ce mă interesează pe mine la el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei din 20 oct 2009 23:51 de ExoticDream
Indraznesc sa ma simt exceptie de la regula pe care ai inventat-o, nu ma regasesc in niciuna din chestiile de mai sus (singura mea problema la volan a fost o amenda cam piperata pentru un 165 km/ora pe o autostrada ultracivilizata), iar mai ...
Re: Re: CURS RELATIA PSIHOTERAPEUTICA: 27 - 29 NOI din 20 oct 2009 20:22 de basturk
iti povestesc cum vindeca ei pe unii bolnavi prin influentarea psihicului ( ii spune pacientului ca trebuie sa se faca bine, si se face bine:lol:), cu sugestii-autosugestii, hipnoza, etc.e destul de interesant, dar mai bine mergi la un film:ok:
nu e greu ..... din 20 oct 2009 19:42 de g3orge
ba da e si greu tare sa saruti :)))
dak nu stii sa saruti spunei partenerei ca ai emotii si sa incerci un sarut de proba sa vezi cum i se pare .... nu trebuie decat sati lipesti buzele de buzele ei si sa fie un pic umezite :D
Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea parintilor din 20 oct 2009 18:57 de cutarescu
N-as citi jurnalul cuiva nici daca as avea pistolul la tîmpla, e un lucru care denota lipsa de tact, proasta crestere, badaranie, etc, RUSINE celor ce fac asta
Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei din 20 oct 2009 17:46 de basturk
trebuie sa recunoastem ca 90% dintre femei au stilul asta de condus: scaunul ridicat la 90 grade, genunchii lipiti de bord, volanul in gura, ochii lipiti de parbriz.unde mai punem ca pentru ele nu exista oglinzi, in intersectii nu se asigura, bordura ...
Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex? din 20 oct 2009 14:42 de basturk
nu cred, doar ca pe un baiat daca il satisfaci cum trebuie...e greu sa il pierzi.si asa este, ei nu se simt jenati sa vb de asta
Pagina 365 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |