Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor! din 11 oct 2009 16:45 de sweetgirl16
Da...si cred ca e cel mai bine ca sa scapi de griji:ok:
Re: Re: Durere in zona ovarelor! din 11 oct 2009 16:08 de Firentze
Asa m-am gandit si eu mai ales ca sunt la primele contacte...si corpul sufera sa zic unele modificari...daca pot spune asa...cat despre raceala cred ca s-ar simti si inaintea contactului daca ar fi vorba de ovare inflamate nu?oricum trebuie sa ma duc ...
Re: Durere in zona ovarelor! din 11 oct 2009 14:44 de sweetgirl16
Si eu mai simt cateodata discomfort in timpul actului sexual dar nu dau importanta pt ca :) cred ca e din cauza faptului ca sunt incepatoare si trebuie sa ma obisnuiesc.
Re: chisturile se trateaza cu yasmin? din 11 oct 2009 14:38 de sweetgirl16
Si sora mea foloseste yasmin de cand a avut probleme cu un chist dar il ia si ca pe o metoda de contraceptie:ermm: Nu stiu cat timp tr sa le iei...de ce nu ai intrebat-o pe doctorita desi ar fi trebuit sa iti spuna ea fara sa o intrebi tu...mergi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 14:31 de sweetgirl16
Nici eu nu sunt de acord cu asta...pe moment ce ai o relatie cu o anumita persoana pe care o iubesti...nu vad de ce ar trebui sa o inseli facand sex cu altcineva...si am si eu o intrebare.Care e explicatia faptului ca baietii/fetele fac sex cu ...
Chisturile se trateaza cu yasmin? din 11 oct 2009 13:51 de dorinutza
la control doctorita mi-a gasit chisturi pe ovare, a zis ca sunt ciuruite, ca si o bucata de svaiter,( mi-a zis ca din aceasta cauza mi-a intarziat ciclul si am cosuri) si mi-a dat reteta de yasmin, ca si tratament , dar si ca metoda de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 11:19 de simosimina
Lol..păi dacă se iubesc cum să facă sex cu altcineva? Nu concep aşa ceva...
Şi la ce îţi trebuie sex cu altcineva când îţi iubeşti partenerul şi te simţi super bine cu el/ea în pat?!
Nu aş putea să găsesc un răspuns acestei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 03:32 de ExoticDream
Si dupa parerea mea, unde exista iubire, infidelitatea este negata prin definitie. Cand iubesti, nu ai nevoie nici de patalama de la primarie, nici de eticheta in frunte, nici de inel pe deget, nici de stiinta sau/si aprobarea cunostintelor, ceea ...
Re: Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 11 oct 2009 01:58 de ThT
Testele de sange va pot spune daca ati ramas insarcinata in interval de 6-8 zile dupa ovulatie (dupa ce ovarul a secretat un ovul), iar testele de urina pot detecta sarcina dupa circa doua saptamani de la ovulatie. Insa unele teste de urina mai ...
Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 11 oct 2009 00:16 de Gina
am o nelamurire...cum adik la 3 saptamani dupa ce ati facut.....se poate testa...daca ai ramas sau nu? in cele trei saptamani nu trebuie sa faci deloc sex?...
Re: Cit dureaza actul sexual din 10 oct 2009 20:10 de danyy
pt fiecare cat poate...de ex eu 2ore jume continuu si app am amici care si cate4ore continuu...:lol::D:):p
Re: Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 18:20 de sweetgirl16
Testul de sarcina se poate face dupa 10 zile de la contactul sexual neprotejat:love:
Re: Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 18:12 de ThT
Mi se pare ca dupa o saptamana.:ermm:
Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 18:01 de Andreea21
la cate zile se poate face un test?....daca nu am peste 14 zile sau cate trebuie ce pot face?.....help..
Re: Re: Re: e bine? din 10 oct 2009 17:14 de ThT
Atunci te interesezi cand e singur si ii spui ca trebuie sa mergi pana la el sa vorbiti ceva,sa-i dai ceva..etc.:)
Re: Re: Tulburari de ciclu dupa din 9 oct 2009 17:00 de yony
sa te "[u]consultezi[/u]"???:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dimensiunea no din 9 oct 2009 07:08 de Marius
eu am penisu de 18 cm si am 15 ani WTF
:love::-`:-`:-`:-`:-`:~*:~*:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dimensiunea no din 9 oct 2009 07:07 de Marius
eu am penisu de 18 cm si am 15 ani WTF
:love:
Re: E casatorit, m-a mintit sau mi se par prea mul din 9 oct 2009 01:26 de ExoticDream
Mult prea multe minciuni.... Dupa parerea mea, omul ala isi bate joc de tine, ii convine sa aiba o femeie tanara in preajma, dar te expediaza imediat ce ii incurci treburile. Nu are nici macar bunul simt sa-ti spuna cum stau lucrurile si te minte ...
Re: Tulburari de ciclu dupa din 9 oct 2009 00:55 de mumtaz
draga mea,trebuie sa te consultezi la ginekolog.
Pagina 369 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |