Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Skinoren vs Zinerit

din 8 oct 2009 18:20 de crinolyna

Eu de doi ani nu mai am probleme cu cosurile ( vorbim de cca 8 ani chinuiti), datorita unei creme : Smooderm. Am urmat acest tratament destul de mult , 6 luni, dar rezultatele se simt. iti face o piele foarte fina si iti da mai multa incredere in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 oct 2009 17:10 de mariof3

zic ca sunt doar Semne , ca trebuie sa-ti vina menstruatia . Zici ca va jucati , deci partenerul tau nu a ejaculat , nu ai de ce sa-ti faci griji ! data viitoare " folositi prezervativul " :ok: ( chiar daca va jucati , sau chiar o faceti , pe ...

E casatorit, m-a mintit sau mi se par prea multe?

din 8 oct 2009 17:05 de rucs

am o problema si as vrea niste pareri pt ca nu am pe nimeni mai apropiat in afara de mama si nu vreau s-o fac sa sufere..am pe cineva..care imi poate fi tata..de 1 an de zile..relatia este la distanta dar a fost foarte stransa..pana acum aproximativ ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 oct 2009 16:08 de Madalina

am s eu o problema asemanatoare.ne "jucam " sa zik asa si a intrat foarte putin in mn,dar ma durut s am sangerat,apoi nu am mai continuat nimik,pana atunci fiind virgina.peste o saptamana si cv mia venit ciclul normal,luna asta insa am ameteli si o ...

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 8 oct 2009 15:25 de crinolyna

Eu de doi ani nu mai am probleme cu cosurile ( vorbim de cca 8 ani chinuiti), datorita unei creme : Smooderm. Am urmat acest tratament destul de mult , 6 luni, dar rezultatele se simt. iti face o piele foarte fina si iti da mai multa incredere ...

Re: Re: Re: Matematica :(

din 8 oct 2009 08:56 de Black_06

Vreau sa gandim in perspectiva.....:ok: Hai sa nu dam denumiri de TVA sau Kg. Vorbim de cifre procentuale,cifre in sine. De ce este corect sa faci 1440:1.19(19%) pentru a scoate TVA din aceasta valoare(ex) si nu este corect sa poti calcula ...

Re: Re: Re: Matematica :(

din 8 oct 2009 03:37 de valentine

Ghici cine se ocupa cu contabilitatea... :cat::cat::cat:

Re: Re: Matematica :(

din 8 oct 2009 01:46 de ExoticDream

Cu discountul sunt de acord, dar 1440 ala include si TVA? Daca 1440 inseamna valoarea marfii (sa zicem x) plus TVA aferent, inseamna ca avem x + 0,19*x = 1440 de unde x = 1440/1,19. Daca insa se cere doar calcularea TVA pentru o marfa ...

Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul?

din 7 oct 2009 18:38 de adi

mah cica de la 15 cm incepe o fata sa simta penisu tu nai nikiosansa:))) pe bune fara gluma

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 7 oct 2009 13:32 de alex

:zorro::zorro::flowers::flowers::):):)[u]alex[/u]:devil::devil::love::ninja:[b]alex si angelica[/b]

Re: Re: Re: cum sa fac?

din 7 oct 2009 09:31 de Xe

sa ziceam ca ar trebui sa mai astepti :lol: tu ca tu..dar pentru ea. e fata.. daca o sa iasa prost o sa te tina minte toata viata si o sa te urasca. pt fete e mai greu..trebuie sa fie placut. dar oricum daca e sa fie.. sa nu faci faze [ dupa ce am ...

Re: Prietena mea nu mai doreste sa facem sex

din 6 oct 2009 18:59 de electra

trebuie sa fii hotarat si sa o intrebi de ce se comporta in acest fel,sa te lamureasca;cunosc si eu un caz asemanator in care tot asa,ea este cam nepasatoare fata de el;altceva n-ai ce sa faci,ai incredere ca totul va fi bine,mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 6 oct 2009 16:18 de aaaaaa

in legatura cu tequila asta de pe unde e???.....si mie mi-a dat disable si as vrea sa aflu pe unde sta baiatul asta

Re: Cunnilingus.....doar pentru fete

din 6 oct 2009 09:00 de robi123

intr-o partida de dragoste totul trebuie sa vina de la sine , nimica pregatit "gata azi facem anal, miine facem sado, poimiine oral" daca in timpul preludiului ajungi mai jos cu sarutarile si fata nu te refuza poti continua. daca te refuza o ...

Re: pilulele si menstuatia

din 5 oct 2009 13:21 de simosimina

..eu iau yasmin de 1 an jumătate şi mereu îmi întârzie:)) Ai luat cumva antibiotice?

Pilulele si menstruatia

din 5 oct 2009 13:04 de SoulsQueen

iau anticonceptionale yasmine de 1 an si nu mi s-a mai intamplat niiodata. blisterul de luna aceasta trebuie sa il termin maine (mai am o pastila) dar astazi mi-a venit. e normal? din ce cauza s-a intamplat chestia asta? mentionez ca mie trebuia sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetel

din 5 oct 2009 10:30 de bogdanmanuel

Uitati cum sta treaba. Pe langa faptul ca eu consider sexul oral(oferit si primit) o mare placere si rasfatare in momentele intime, pentru cei care au prejudecati sau pur si simplu ii dezgusta ideea de a lua contact oral cu organul sexual al ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata de om dur.

din 4 oct 2009 22:23 de MAN

De cate ori trebuie sa spun ca 'doar la aspect sa fie dur dar nu si la caracter ,fata de om dur cu cel mai sensibil suflet ! e de ajuns sau trebuie sa mai spun de 100 de ori ?

Re: Bombele calorice si mitul Coca Colei

din 4 oct 2009 20:37 de baby

uite puiule aici http://beautycenter.ro/calculator/view_tabel_calorii.aspx gasesti caloriile pt cateva alimente parerea mea e sa nu faci o obsesie din asta:ermm: trebuie sa te gandesti ft bine si sa te documentezi inainte sa zici ca ...

Re: Cum sa scap mai repede de menstruatie?

din 4 oct 2009 19:54 de Maria77

3-4 zile???? Pe mine ma tine o saptamana:blink:In alea 7 zile mi-e frica si sa ma misc:lol:Ma doare burtica:blink:Oricum yo zic sa nu o intrerupi! Si cum e cand o faci cand esti pe stop?:lol:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 370 din 1098
«   1 ... 367   368   369   370   371   372   373 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare