Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Skinoren vs Zinerit din 8 oct 2009 18:20 de crinolyna
Eu de doi ani nu mai am probleme cu cosurile ( vorbim de cca 8 ani chinuiti), datorita unei creme : Smooderm.
Am urmat acest tratament destul de mult , 6 luni, dar rezultatele se simt. iti face o piele foarte fina si iti da mai multa incredere in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2009 17:10 de mariof3
zic ca sunt doar Semne , ca trebuie sa-ti vina menstruatia .
Zici ca va jucati , deci partenerul tau nu a ejaculat , nu ai de ce sa-ti faci griji !
data viitoare " folositi prezervativul " :ok:
( chiar daca va jucati , sau chiar o faceti , pe ...
E casatorit, m-a mintit sau mi se par prea multe? din 8 oct 2009 17:05 de rucs
am o problema si as vrea niste pareri pt ca nu am pe nimeni mai apropiat in afara de mama si nu vreau s-o fac sa sufere..am pe cineva..care imi poate fi tata..de 1 an de zile..relatia este la distanta dar a fost foarte stransa..pana acum aproximativ ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2009 16:08 de Madalina
am s eu o problema asemanatoare.ne "jucam " sa zik asa si a intrat foarte putin in mn,dar ma durut s am sangerat,apoi nu am mai continuat nimik,pana atunci fiind virgina.peste o saptamana si cv mia venit ciclul normal,luna asta insa am ameteli si o ...
Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 8 oct 2009 15:25 de crinolyna
Eu de doi ani nu mai am probleme cu cosurile ( vorbim de cca 8 ani chinuiti), datorita unei creme : Smooderm.
Am urmat acest tratament destul de mult , 6 luni, dar rezultatele se simt. iti face o piele foarte fina si iti da mai multa incredere ...
Re: Re: Re: Matematica :( din 8 oct 2009 08:56 de Black_06
Vreau sa gandim in perspectiva.....:ok:
Hai sa nu dam denumiri de TVA sau Kg.
Vorbim de cifre procentuale,cifre in sine.
De ce este corect sa faci 1440:1.19(19%) pentru a scoate TVA din aceasta valoare(ex) si nu este corect sa poti calcula ...
Re: Re: Re: Matematica :( din 8 oct 2009 03:37 de valentine
Ghici cine se ocupa cu contabilitatea...
:cat::cat::cat:
Re: Re: Matematica :( din 8 oct 2009 01:46 de ExoticDream
Cu discountul sunt de acord, dar
1440 ala include si TVA? Daca 1440 inseamna valoarea marfii (sa zicem x) plus TVA aferent, inseamna ca avem
x + 0,19*x = 1440
de unde x = 1440/1,19.
Daca insa se cere doar calcularea TVA pentru o marfa ...
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 7 oct 2009 18:38 de adi
mah cica de la 15 cm incepe o fata sa simta penisu tu nai nikiosansa:))) pe bune fara gluma
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 7 oct 2009 13:32 de alex
:zorro::zorro::flowers::flowers::):):)[u]alex[/u]:devil::devil::love::ninja:[b]alex si angelica[/b]
Re: Re: Re: cum sa fac? din 7 oct 2009 09:31 de Xe
sa ziceam ca ar trebui sa mai astepti :lol: tu ca tu..dar pentru ea. e fata.. daca o sa iasa prost o sa te tina minte toata viata si o sa te urasca. pt fete e mai greu..trebuie sa fie placut. dar oricum daca e sa fie.. sa nu faci faze [ dupa ce am ...
Re: Prietena mea nu mai doreste sa facem sex din 6 oct 2009 18:59 de electra
trebuie sa fii hotarat si sa o intrebi de ce se comporta in acest fel,sa te lamureasca;cunosc si eu un caz asemanator in care tot asa,ea este cam nepasatoare fata de el;altceva n-ai ce sa faci,ai incredere ca totul va fi bine,mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist din 6 oct 2009 16:18 de aaaaaa
in legatura cu tequila asta de pe unde e???.....si mie mi-a dat disable si as vrea sa aflu pe unde sta baiatul asta
Re: Cunnilingus.....doar pentru fete din 6 oct 2009 09:00 de robi123
intr-o partida de dragoste totul trebuie sa vina de la sine , nimica pregatit "gata azi facem anal, miine facem sado, poimiine oral"
daca in timpul preludiului ajungi mai jos cu sarutarile si fata nu te refuza poti continua.
daca te refuza o ...
Re: pilulele si menstuatia din 5 oct 2009 13:21 de simosimina
..eu iau yasmin de 1 an jumătate şi mereu îmi întârzie:))
Ai luat cumva antibiotice?
Pilulele si menstruatia din 5 oct 2009 13:04 de SoulsQueen
iau anticonceptionale yasmine de 1 an si nu mi s-a mai intamplat niiodata. blisterul de luna aceasta trebuie sa il termin maine (mai am o pastila) dar astazi mi-a venit. e normal? din ce cauza s-a intamplat chestia asta? mentionez ca mie trebuia sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetel din 5 oct 2009 10:30 de bogdanmanuel
Uitati cum sta treaba. Pe langa faptul ca eu consider sexul oral(oferit si primit) o mare placere si rasfatare in momentele intime, pentru cei care au prejudecati sau pur si simplu ii dezgusta ideea de a lua contact oral cu organul sexual al ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata de om dur. din 4 oct 2009 22:23 de MAN
De cate ori trebuie sa spun ca 'doar la aspect sa fie dur dar nu si la caracter ,fata de om dur cu cel mai sensibil suflet ! e de ajuns sau trebuie sa mai spun de 100 de ori ?
Re: Bombele calorice si mitul Coca Colei din 4 oct 2009 20:37 de baby
uite puiule aici
http://beautycenter.ro/calculator/view_tabel_calorii.aspx
gasesti caloriile pt cateva alimente
parerea mea e sa nu faci o obsesie din asta:ermm:
trebuie sa te gandesti ft bine si sa te documentezi inainte sa zici ca ...
Re: Cum sa scap mai repede de menstruatie? din 4 oct 2009 19:54 de Maria77
3-4 zile???? Pe mine ma tine o saptamana:blink:In alea 7 zile mi-e frica si sa ma misc:lol:Ma doare burtica:blink:Oricum yo zic sa nu o intrerupi! Si cum e cand o faci cand esti pe stop?:lol:
Pagina 370 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |