Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de ingri din 18 mar 2011 19:28 de ThT
Asa si?:` e greu sa joci umpic de teatru?! Cunosc zeci de baieti care cauta genul tau de fata:
- Crede tot ce-i spui
-o poti face pe la spate cum vrei
-la orice ora din zi si din noapte e disponibila
-O mai poti insela cand cand se iveste ...
Re: Re: Crema anticelulitica Elmiplant din 18 mar 2011 19:24 de Flamanzia
Pe criza asta salon ?..Eu voiam niste pareri despre crema asta daca tot am apucat s-o iau :` si sport fac :,
Re: Re: Re: Re: ce poziti preferati din 18 mar 2011 19:19 de blondy_girl
pai fdaca nu stie cum sa lase o fata gravida, inseamna ca nu o auzit de sex *normal*. I-o trecut pe la urechi term de sex oral, si-o dat seama ce inseamna, dar tot nu o fost sigur si o scris pe forum.
Re: Re: Crema anticelulitica Elmiplant din 18 mar 2011 19:11 de DRE
Re: Crema anticelulitica Elmiplant din 18 mar 2011 19:08 de DRE
O crema anticelulitica de 20 de lei nu o sa te scape de celulita.Am auzit ca e buna o crema anticelulitica de la Ardes.Daca iti permiti mergi pentru tratamente la salon sunt cat de cat eficiente.Nu uita de sport.;)
Re: Re: Re: Am motive de ingrijorare? din 18 mar 2011 19:01 de blondy_girl
pana mea, il iubesc, adica: de abia ast sa il vad, ma gandesc tot timpul la el, am incredere in el, imi bate inima mai tare cand il vad si cand ma saruta ma simt in al9lea cer, nu-mi vad viitorul fara el si nu vreau sa fiu cu un alt baiat
Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 18 mar 2011 18:58 de DaNNY_DiViNO
ce tot zici tu aici? sa ii dai o poza la fata cand esti beat? sa bei si sa fumezi inseamna ca esti rau si dominant?
Re: Re: Am motive de ingrijorare? din 18 mar 2011 18:58 de blondy_girl
il iubesc, o plans cand am incercat sa ma despart de el. DACA s-o comis niste greseli, asta nu inseamna ca totul o fost un esec
Re: Bubite albe pe penis din 18 mar 2011 17:43 de nebun
ce ai tu is diferite fata de alea din link , si eu am , si tare as vrea sa scap de ele ..
Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 17:15 de girls2
Crezi ca ne intereseaza ce scrii tu?La varsta ta cred ca ai foarte mare experienta cu femeile si vrei sa ne inveti si pe noi,nu-i asa?N-ai vizitatori pe blog si ni-l bagi la inaintare?
Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 16:53 de ThT
Cum ti-am scris si pe blog -> E de kkt.
Invata intai limba romana ca esti vai de capul tau.Atatea greseli gramaticale cate am vazut pe blogul ala,mai rar.
Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 18 mar 2011 15:55 de stalon
Daca esti si dominant adica tu controlezi relatia nu rau sa bei s afumezi sa dinastea iti mai faci de cap da nu asha!!
Deci esti si dominant cu o fata tu o controlezi si mai poti fi si baiatul cuminte si sentimental o sa te vrea :)
Der ai grija nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai poate fi impacare? din 18 mar 2011 15:39 de stalon
Deci dupa cum zici ea chiar te iubeste, doar ca ai dat dovada ca nu esti diferit de celalti. Esti gelos dar cu aia nu rezolvi nimika pt ca daca ea chiar vrea sa te insele te inseala adic laso sa aleaga nu o tine langa tine cu forta.
Dar ea o decis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele astea.....c din 18 mar 2011 15:32 de koolsavas
Cunosc si eu astfel de fete,cu una chiar am fost la mare. Un bun prieten de al meu o tot curta,si ea cand era cu prietenele(eram si eu prin preajma,cu prietena mea) spunea ca niciodata nu ar "sta" cu el,pt ca e urat,ca o streseaza si nu stiu ...
Bubite albe pe penis din 18 mar 2011 15:30 de Baietasul
Salutare . Am niste bubite albe pe pielea ce inconjoara capul penisului , sunt nedureroase , nu ma mananca , nu ma ustura , nu nimic .
Asa arata : http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/IndexDisplay.cfm?ImageID=569564079 !
Se vad mai bine daca ...
Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 14:42 de stalon
oke mane eu vroiam sa va ajut , vad ka nu are rost. dac tot var interesa femeile si cum sa le cuceresti uitate dupa PUA , daca sti engleza si dupa mai vorbim. Si de mine poti sa ma faci cum vrei :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele astea.....cine din 18 mar 2011 14:38 de stalon
Eu va zic asa: Nu stati niciodata cu o fata care sta cu voi pentru masina voastra sau bani etc.
Cum ziceam societatea ne baga in cap poveztile asta cu masina si bani:
De ex:
"Am nevoie de un BMW si de multi bani sa am prietena"
Una din ...
Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 13:58 de girls2
Tu ai citit ce-ai scris pe blog?Nu ai fost,ci inca esti ....
Intai invata sa scrii daca vrei sa-ti intre cineva pe blog.
Re: Re: Am motive de ingrijorare? din 18 mar 2011 09:05 de ThT
Ma intreb ce ar fii daca nu ar exista cuvintele "te iubesc". Toata lumea il foloseste dar 3 sferturi nici nu stiu ce inseamna.:ninja:
Re: Am motive de ingrijorare? din 18 mar 2011 05:40 de dorinda
Draga, asta nu-i relatie si nicidecum dragoste. Vorba Exoticei, voi nici nu stiti ce-i aia dragoste, ca sa nu mai spun ca nici cu voi nu stiti ce se intampla. Renunta la chestia asta pe care tu o numesti relatie, mai asteapta putin sa te mai ...
Pagina 370 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |