Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:39 de blondy_girl
parintii mei nu sunt de acord...o zis ca daca mai continui cu el, nu mai imi dau bani de buzunar si la 18 ani ma dau afara din casa pt ca ii fac de rusine
Re: Re: Re: Despre fimoza din 18 mar 2011 23:38 de ThT
Multe articole sunt doar minciuni.Stai linistit ca sunt multi care se confrunta cu problema asta.
Ai probleme la urinare?daca nu,nu prea vad de ce te-ar deranja asta.Oricum,poti incerca cu niste creme sau sa astepti primul contact sexual sa vezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:36 de dorinda
Si? Asteptai altceva? E un forum!
Tu chiar atat de fraiera esti sa te iei dupa ce-ti zic unii despre prietenul tau, ca e coate-goale? Ce conteaza studiile sau banii daca e dragoste adevarata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:33 de ThT
Cu alte cuvinte,esti materialista?:unsure:
Daca iubesti pe cineva,nu-ti mai pasa de nimic.Nu ai nici o scuza pentru asta.Nu confunda faptul ca te-ai atasat de el,ca exista o atractie foarte mare fata de el..cu iubirea.:rolleyes:Noi doar am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:33 de blondy_girl
da, exact dar se pricep bine si sa critice..
Re: Despre fimoza din 18 mar 2011 23:28 de ThT
Inseamna ca ai.Despre faza cum ca la primul contact sexual,ti-ar trece..nu sunt prea informat.Poti scapa de fimoza insa,printr-o interventie chirurgicala.Eu am fost operat cand eram foarte foarte mic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:28 de blondy_girl
nu are bani, II DIFERIT DE TIPii cu are am umblat pana acuma.Toata lumea imi zicea...prietenul tau ii un coate-goale, nu are nici studii superioare M-am indragostit ca o proasta, ii primul cu care m-am culcat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:25 de dorinda
Daca vezi scris negru pe alb si tu tot pe a ta o tii, ce parere vor sa-si faca ceilalti? Incearca macar sa iei in considerare ce ti se scrie, pentru ca unele persoane au mult mai multa experienta in ceea ce priveste relatiile decat tine.
Despre fimoza din 18 mar 2011 23:24 de Alin900
Care sunteti amabili sa explicati ce inseamna cu adevarat fimoza, iar cei care banuiesc ca au aceasta boala sa nu fie nevoiti sa se duca la doctor... La o simpla cautare pe google a cuvintelor "fimoza", "nu se decaloteaza penisul in erectie" s.a.m.d ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:23 de ThT
O singura intrebare...
Daca il iubesti atat de mult,cum de l-ai inselat?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:21 de blondy_girl
nu m-a suparat adevarul... sunt doar indragostita si anumite lucruri nu le vad, sau refuz sa le vad. Daca sunt aiurita si confuza asta nu inseamna ca sunt blonda la creier, adica proasta...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 23:19 de dorinda
Deci, daca era atat respect intre voi cum sustii, tu nu l-ai fi inselat, el n-ar fi facut acelasi lucru din ambitite si nici nu s-ar fi cuplat cu alta. Amandoi sunteti vinovati, stai linistita. Ce mai conteaza care a inceput?
In felul asta ...
Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 22:53 de dorinda
Mai handicapatule, tu crezi ca vreo persoana sanatoasa la creier intra pe blogul tau sa-ti citeasca aberatiile? Cine te-a invatat sa scrii, vreo persoana care a suferit mai multe atacuri cerebrale?
Odihna vesnica tie si blogului tau.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubest din 18 mar 2011 22:44 de roxanel
bine ca iti desfiinteaza netul si nu te desfiinteaza pe tine :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am mot din 18 mar 2011 21:38 de blondy_girl
dany, ne-am iubit foarte mult asta pot sa garantez\...pana l-am inselat, apoi au inceput reprosurile
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2011 21:29 de blondy_girl
cica marti ii da papucii la tipa...o zis sa am rabdare pana marti. amu nush...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am din 18 mar 2011 21:25 de DaNNY_DiViNO
Pai de ce sa bagi pwla in ea de viata daca tu i-ai dat voie sa se combine cu respectiva? Iar una care are bani si nu are interese materiale stie sa trateze altfel un barbat, normal ca i-a placut. Deci da, poti sa bagi pwla in ea viata :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive din 18 mar 2011 20:41 de DaNNY_DiViNO
Nu vreau sa iti raspund la intrebarea asa ca nu am nimic cu tine si nici nu vreau sa fiu nesimtit dar gandeste-te ca daca totul mergea atat de frumos cum zici tu, nu mai scriai aici.
1. L-ai inselat
2. Te-a inselat in ambitie.
3. V-ati ...
Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 20:32 de DaNNY_DiViNO
la scrisu asta infect, cine vrei sa iti citeasca blogul de 2 lei copiat?
cica PUA.. Pick up Artist
:.
daca asa esti cu femeile ca si cu scrisul limbii romane, nu ai nici o sansa tinere, totul tine de propia educatie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de i din 18 mar 2011 19:33 de blondy_girl
nu cred tot ce imi spune dar mi-o si dem ca ma iubeste. pana mea, atat de proasta par?
Pagina 369 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |