Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa l din 18 mar 2011 05:35 de dorinda
Il prefer pe cel care ma scoate la o plimbare si ma tine de mana.
Re: Re: Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa le ma din 18 mar 2011 04:11 de Bozgoru
si daca iti place de amandoi in egala masura? si unu are masina ce faci?
Re: Re: Re: #Ce au femeile cu arabii? din 18 mar 2011 04:07 de Bozgoru
haha
Re: Am motive de ingrijorare? din 18 mar 2011 02:35 de ExoticDream
Sincer...., daca nu m-as uita in profil, as fi convinsa ca aveti 12-13 ani....! Ce fel de "relatie" e zapaceala asta despre care ne povestesti?!? Care cum poate inseala in fel si chip, se spun cuvinte mari (si partenerului, dar si altora), se ...
Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai inteleaga? din 18 mar 2011 02:28 de Rolando
Dar nu inteleg de ce una rade de cealalta tinand cont ca amandoua au facut acelasi lucru :unsure:
Re: Re: #Ce au femeile cu arabii? din 18 mar 2011 02:19 de Rolando
In liceu era una combinata cu un arab cu un nume imposibil de pronuntat asa ca cei din liceu ii zieau simplu "Abdul" :lol: Cand aparea respectiva fata prin liceu cu un telefon nou sau o bluza noua ,mistourile erau la ordinea zilei. "Cate zmetii ti-a ...
Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea din 18 mar 2011 01:06 de roxanel
este bestial :lol::lol::lol: nu am cuvinte =)) =)) =))
Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai inteleaga? din 18 mar 2011 00:53 de Rolando
Decat colega mea stia multe despre rivala sa.Dupa cum am spus,parintii lui erau in Spana si colega mea mergea ca sa ii faca mancare si ii calca haine deci era normal sa o aprecieze mai mult pe ea.
In plus eram in clasa si cu verisoara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca din 17 mar 2011 23:49 de roxanel
=)) =)) =)) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: DE CE TREBUIE SA PLATESCA O ALTA P din 17 mar 2011 23:39 de roxanel
eu cred ca daca te iubea la nebunie si isi dorea sa fie cu tine, lasa totul, indiferent ca era vorba de mama ei sau de altcineva sau altceva, nu o mai interesa nimic altceva in afara de tine si copiii vostri si facea tot posibilul sa fiti ...
Re: De 7 ani impreuna fara sex din 17 mar 2011 23:25 de stalon
Nu exista sa vree o fata asa ceva doar ca nu are incredere in tine chiar daca stai k ea de 7 ani sau nu o atragi , ii indeplinesti orice dorintza. Fa asha poartate mai rece k ea sau cand iesiti in oras laso fata de prietenele ele acol. Si at va ...
Re: De 7 ani impreuna fara sex din 17 mar 2011 22:59 de nebun
In astia 7 ani o violam :)) daca nu vroia de buna voie ... daca ziceai 2 ani da ...da is 7 ani omule . Sa ai bafta lu puiu ! (daca stii bancu)
Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 17 mar 2011 22:23 de IONUTZ85
mai omule tu esti sigur ca ea te iubeste?si daca da ai vazuto fata in fata pana acum?nu de alta dar te intrebam daca ai vazuto ca nu cumva sa fie cu vreun handicap si nu are acces la lume asa mult pt ca daca stai sa gandesti logic nu ai cum sa stai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se din 17 mar 2011 22:12 de IONUTZ85
mai pustiulica iti zic eu ce sa faci si sigur ai sa o dai p spate,pune mana p carte invata,dupa ce vei termina studiile vei face tot posibilul sa ii iei locul unor simpli oamenii precum irinel columbeanu sau becali genul acesta de oameni ma ...
Re: am motive de ingrijorare? din 17 mar 2011 21:54 de IONUTZ85
mai nu as vrea sa judec eu dar daca totul a fost perfect pana acum 3 luni data cand tu te-ai sarutat cu altul parerea mea ca tu ai cam inceput,si tie ti se pare asa mult 10 luni ca sa cunosti un om?eu unul nu cred,vezi tu si noi barbati nu toti mai ...
Re: Re: Re: DE CE TREBUIE SA PLATESCA O ALTA PERSO din 17 mar 2011 21:34 de IONUTZ85
MA AVETI PERFECTA DREPTATE SI INCA CEVA SUNT AL NAIBII DE PROST,EU MA GANDESC INTRUNA LA EA DAR SIMT CA MAI E CEVA,SINCER,CEVA MA TINE PE LOC SA NU INAINTEZ IN ORICE PAS AS VREA SA-L FAC PT A MA INDEPARTA DE EA,SINCER NU AM CREZUT IN TELENOVELE ...
Am motive de ingrijorare? din 17 mar 2011 21:20 de blondy_girl
Buna, am o mare nelamurire. Deci am o relatie de 10 luni, in urma cu vreo 3 luni mi-am inselat prietenul (m-am sarutat cu alt baiat, intalnindu-ma de vreo 4 ori cu el). PRietenul meu o aflat si m-o inselat cu o fata, ca safim chit(de rev s-a imbatat ...
Re: Re: Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa le ma din 17 mar 2011 20:17 de DaNNY_DiViNO
:ok:
Re: Re: Re: Re: #Ce au femeile cu arabii? din 17 mar 2011 20:15 de DaNNY_DiViNO
Si daca o are mare, ce? In pizda nu intra toata, in gura nu intra toata...
In schimb, daca o are mare poate sa si-o suga singur :ok:
Re: Re: #Ce au femeile cu arabii? din 17 mar 2011 20:14 de DaNNY_DiViNO
taci mah.. :lol: aflu si eu idei.. strategie de marketing :lol:
sunt eu mai negru si lumea ma intreaba daca sunt arab sau tigan :lol:
Pagina 371 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |