Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #C

din 17 mar 2011 19:46 de dorinda

In cazul in care n-ai observat, discutia a deviat putin de la subiect. Aici nu era vorba de tine, ci de acei copilasi batuti in cap care NU folosesc mijloace contraceptive. Parca foloseai prezervative, asa ca nu te mai irita degeaba. Sau mai nou ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baieti

din 17 mar 2011 19:33 de ThT

Cunosc destule persoane de sex masculin care stau cu unele doar pentru bani asa ca nu le mai acuzati doar pe ele.Avem si noi uscaciunile noastre.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baietii ra

din 17 mar 2011 19:31 de Anonimus20

Mda si daca intrebi o fata cum ar trebui sa fie barbatul perfect pt ea vei primi un raspuns de genu. " sa aiba simtul umorului, sa ma iubeasca, sa ma sustina, nu ma intereseaza banii lui( da daa...)...etc.

Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,da

din 17 mar 2011 19:08 de blondy_girl

pana mea, am vrut sa ma asigur ca nu are astfel de ganduri si pr meu. Am zis..uite, am citit pe net, ce parere ai de sexul in grup? si o spus ca imi desfinteaza netul daca ma mai citesc prostii din astea:)))

Re: Frica de sarcina!

din 17 mar 2011 18:58 de nina1992

buna! daca am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu,cam in a 5`a zi dupa mestruatie,ejacularea s`a produs in afara.. iar luna urmatoare mi`a venit ciclul..adica luna trecuta.. luna aceasta mi`a intarziat deja 3 zile.. este posibil sa fiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cat d

din 17 mar 2011 18:46 de xonder994

Da cumva am zis eu ca nu folosim prezervativele? INTODEAUNA NE PROTEJAM.NICIODATA NU AM FACUT-O FARA PREZERVATIV!Intodeauna ne protejam si avem grija cu chestia asta,nu suntem doi copii retardati care se f*t pe nesaturate si incearca sa vada ce se ...

Re: E insarcinata oare?

din 17 mar 2011 18:42 de sickness

Mai asteapta cateva zile sa vezi daca ii vine ciclul. Daca nu-i vine, abia atunci ar trebui sa va faceti griji, si sa faca un test de sarcina.

Re: Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai in

din 17 mar 2011 18:33 de dorinda

Inca o data, nu ma cunosti. Ies cu persoana care imi place, nu ma intereseaza daca are sau nu masina ca doar nu m-a nascut mama in autoturism.

Re: fetele astea.....cine sa le mai inteleaga?

din 17 mar 2011 17:48 de Bozgoru

ce e de inteles.. asa sunt materialistele..ori retardele care nu au inca emisferele dezvoltate... si dupa 22-23 de ani e alta poveste...

Re: Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste

din 17 mar 2011 16:39 de Bozgoru

foarte frumos a zis-o baby...

Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai intele

din 17 mar 2011 16:28 de baby

Pai nu-s. Ca daca are proasta de langa ea ceva.....trebuie sa faca tot posibilul sa aiba acelasi lucru altfel...

Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai inteleaga?

din 17 mar 2011 16:23 de dorinda

Prefer o plimbare pe jos si un suc, dar cu un tip de treaba. Ele chiar nu sunt constiente ca ceea ce fac este tot o forma de prostitutie?

Re: #Ce au femeile cu arabii?

din 17 mar 2011 15:59 de baby

Pe principiul...."decat sa ma bata si sa ma insele un roman sarac mai bine un arab cu bani":lol: Fetele isi vad interesele:rolleyes: Si zice asa : "de ce sa ma combin fata cu Ion ala care munceste pe 10 mil lei vechi si imi zice ca nu are ...

din 17 mar 2011 15:54 de baby

Mda. Cunosc si eu fete de astea. Dar trebuie sa fii constient ca amandoua stiau foarte multe lucruri una despre cealalata...ghici de undeeeeee:lol: De la el! Pentru ca le prostea pe amandoua. Le facea pe amandoua sa creada ca sunt importante ...

Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie

din 17 mar 2011 14:38 de AlexBadulescu

Am si eu o problema oarecum asemenatoare . Dar eu nu vreau sa ma operez ci as vrea sa aflu optiunile nonchirurgicale , creme etc. Concret am o fimoza partiala , pot trage inapoi fara probleme preputul in schimb la erectie trebuie sa fortez cu mana sa ...

din 17 mar 2011 13:35 de DaNNY_DiViNO

Cam asa e, genul asta de fete sunt luate la pula de tot grupul de prieteni. Nu au moralitate, bun simt, respect pentru propia persoana, inteligenta. Cat despre ura intre ele, toata lumea stie ca femeile se urasc intre ele, au o competitie cretina in ...

Fetele astea.....cine sa le mai inteleaga?

din 17 mar 2011 13:12 de Rolando

M-am tot gandit sa sciu sau sa nu scriu aici despre o mica intamplarea din timpul liceului ....pana la urma am hotarat sa sctiu. Povestea incepe asa: Eu eram clasa a-12a.In liceu era o fata clasa a-10a de care imi placea.Aceasta fata era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 mar 2011 12:03 de Rolando

Ce iti place la Stana Izbasa asa de mult? Cum canta sau cum arata? :P Dar de Nicu Paleru ce zici?? Stana cu Nicu alcatuiesc un super duet,dupa parerea ...

Re: Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor!

din 17 mar 2011 07:54 de KvlExodus

La asta m am gandit si eu...ms :D :zorro:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe in

din 17 mar 2011 06:10 de Armen

Nu sunt in Moscova,sunt in Spania(Tarragona) nu nu am mashina...muncesc...pu apartament sami eau....acte ...cu bine cu rau...anu acestea treb sa fie gata....nu ma dau rotund..patrat...si tot asha...mie tot una eu imi vad de viata mea...si nus omu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 372 din 3731
«   1 ... 369   370   371   372   373   374   375 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare