Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr din 28 sep 2009 15:44 de anturika
Stii cat de greu imi este pt ca numai eu stiu cat de multe am facut ca sa mearga :(( chiar il iubesc ... si vb serios stiu ce inseamna sa iubesti o persoana..si mie greu foarte greu sa renunt ....sa le fac lor pe plac.... imi vine sa plang ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 sep 2009 02:35 de simosimina
Părerea mea este că e vinovată că te-a minţit. Dar faptul că o iubeşti şi te iubeşte..ar trebui să conteze mai mult decât ce a făcut ea.
Acum faza cu "am fost obligată.." sincer nu faci aşa ceva din obligaţie ca să ţii o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de f din 27 sep 2009 23:52 de compot
foarte tare simo esti !!!
Re: Cum s-o conving prin mess din 27 sep 2009 23:14 de compot
frate...pe mess e prea multa "vrajeala",pe mess poti sa fii oricine, orice...
fata-n fata e cu totul altceva..
pe mess nu ti poti da seama ceea ce simte cea care este la multa distanta in spatele unui moniitor, iar dk fata e un pic versata si ...
Cum ne alegem o fata/baiat potrivit/a? din 27 sep 2009 23:02 de BBU
In primul rand incep in a spune ca foarte multi oamnei din generatia de azi isi fac parteneri ori la nimereala ori la noroc,ceea ce va rezulta o relatie fara a avea un viitor sigur sau o durata decenta (macar 7 luni).
Deaceea foarte multe ...
Re: Intalnire?!? Sau nu? din 27 sep 2009 20:47 de yony
"incercarea moarte n'are!!!"
bafta!!!:ok:
Re: Cum s-o conving prin mess din 27 sep 2009 20:45 de yony
ti-a zis k te iubeste p mess fara sa va intalnitzi deloc? :blink::blink::blink:
si ti-a zis deja k te va invatza ea in "tainele" sexului??/ :`:`:`
wow... tupeista tipa... prea tupeista!!!
mie mi se pare k ori isi bate joc de uh ...
Re: Cit dureaza actul sexual din 27 sep 2009 15:46 de compot
depinde de starea in care te afli:D
dk esti supraexcitat termini treaba repede 3 min zici u...
uneori urmeaza si partea a 2a(sau mai multe) nu ?:P
Re: Re: Re: Probleme in pat... din 27 sep 2009 12:48 de simosimina
Poate să fie şi de la prezervativ..să îi "moară" tocmai de la el. Şi eu am păţit aşa la începutul r4elaţiei, când încă foloseam prezervativul. Am încercat apoi cu anticoncepţionale..şi totul e super acum.
Eu zic să vorbeşti cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e din 27 sep 2009 12:43 de simosimina
fiecare are câte o părere..şi este invitat să o lase aici pe forum:rolleyes:
dk te deranjează te rog să nu mai citeşti ce scriu eu:rolleyes:
o zi bună:alien:
Re: Cit dureaza actul sexual din 27 sep 2009 12:41 de simosimina
Nu există o durată anume pentru actul sexual. Depinde de fiecare persoană în parte......
Re: Re: ?! total fals din 27 sep 2009 12:28 de SENTIMIENTOS
INTRADEVAR IN PROSPECT SCRIE FOATE CLAR MODUL DE ADMINISTRARE SI ALTE DETALII, DAR CE NU SCRIE ESTE DACA LOGEST INTERACTIONEAZA CU ALTE MEDICAMENTE SAU SUBSTANTE. AM AUZIT CA EFECTUL PASTILELOR ANTICONCEPTIONALE SCADE DACA CONSUNI FRUCTE PRECUM ...
Cit dureaza actul sexual din 27 sep 2009 12:05 de cutarescu85
Cit trebuie sa dureze in mod normal actul sexual. Eu citeodata ma termin in 3 minute, altadata intr-o ora, care e durata medie?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bin din 27 sep 2009 11:55 de cutarescu85
In orice situatie, in orice discutie, imprejurare, etc. trebuie sa fie un Gica Contra, cineva care sa enerveze pe toata lumea, asa cum e SIMOSIMINA. Tie cineva ti-a zis ca esti isteata si tu ai luat-o de buna. Fa-ne un serviciu tuturor si LASA-NE
Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 27 sep 2009 11:48 de GYMYtrotyl
asta e soarta nu ai ce face,toate sunt la fel,nu ai cum sa gasesti una diferita de actuala,daca tu vrei una virgina trebuie sa o iei de prietena din clasa a-4-a sau a-5-a si sa o "cresti"(adica sa o supraveghezi sa nu cumva sa se arda cu altu),insa ...
Re: Re: Probleme in pat... din 27 sep 2009 11:25 de mona00
M-am gandit la asta si am vorbit cu el si spune ca nu este din cauza mea caci altfel nu ar mai avea deloc erectie.deci el are la inceput insa pe parcurs oboseste si asta ii distrage atentia.In ceea ce priveste sexul oral..n-am nimic cu cine il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 25 sep 2009 23:37 de Predator
adevarat
Re: Soapte.. din 25 sep 2009 20:56 de mandarina
ce zi:|..cat stres..
scl scoate peri albi...te mai certi si cu parintii pt ca se baga in viata ta..ai tot tacamul..ca sa iasa o zi de kkt
dpa ce ca esti distrus moral..mai trebuie sa te certi si cu prietenul tau...ca ziua ta de cacat sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Program de modificat poze din 25 sep 2009 18:25 de McLove
pentru adobe photoshop cs7 iti trebuie o masina a timpului... :ermm:
Ultima varianta adobe este adobe photoshop cs4.
Ce ai tu este Adobe Photoshop 7.0, care nu te ajuta cu mai nimic. CS-urile sunt cele mai bune.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin, din 25 sep 2009 17:33 de andyr
deci.. noi .. am hotarat de comun acord.. sa nu o facem atat de tineri...adik.. sa mai asteptam.. macar sa terminam liceul...dupa cum am mai spus si altora..ea a facuto cu ala..mai mult din obligatie "cica" ...si ca nu-i placea ce facea.. si nici ...
Pagina 373 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |