Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile. din 4 oct 2009 18:41 de mozo
nu trebuie sa iti faci prea multe griji. de obicei ciclul se regleaza dupa inceperea vietii sexuale asa ca... cu toate astea, trebuie sa iti dai vreo 10 palme si alta data sa nu mai faci prostia pe care deja ai facut-o. nu cred ca esti la varsta ...
Re: Re: Re: Cum se foloseste un manson din cauciuc din 4 oct 2009 13:46 de valentine
Pai...cum sa-l folosesc. Am bagat vaporu`-n port in prima faza normal si am zis sa-i fac o surpriza, am scos ca Houdini mansonul din blugi, ea a facut o fatza de zici ca vazuse pe Yeti, i l-am dat sa mi-l puna pe Racheta, am observat ca se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bamboo capitala drogurilor din 4 oct 2009 10:39 de Bozgoru
inseamna ca trebuie sa fii mare bunaciune sa strice cineva drogurile pe tine... mama mama.. ce draqu e mentalitatea asta de varful muntelui cu drogurile.. cine se drogheaza acolo se drogheaza ,,in familie,, intre prieteni.. nu au treaba cu ...
Re: Re: Re: Re: Marime Penis din 4 oct 2009 02:38 de valentine
Si cand te gandesti ca factorul psihologic joaca cel mai important rol pentru o femeie intr-un contact sexual (bine, nu trebuie sa generalizam), iar toata lumea vorbeste numai de marime si tehnica...:cat:
Re: Cum vi sE pare Ideea De a linGe Fatha..in p*** din 4 oct 2009 02:07 de SIMPLU
Nu e fanny.Poti incerca lucrul acesta numai dak vrea si ea dar trebuie sa fi sigur dak vrei sa incerci pt ca unii baieti considera scarbos acest lucru si dau inapoi facandu-le pe fete sa se simta prost.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarzia din 3 oct 2009 19:59 de simosimina
Cum să nu se practice în România? Păi dacă rana nu s-ar cauteriza s-ar ajunge la cancer de col!! S-ar extinde foarte mult.
Altă alternativă este tratamentul...dar dacă nu dă roade..atunci cauterizarea trebuie făcută.
Cunoştinţa mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:35 de Maria77
Sigur ca o sa consult un stilist. Dar unde il pot gasi pe Botezatu? El stie cel mai bine ce a facut la rochia aia si ce corp am...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:30 de valentine
Pai in primul rand eu zic ca ar trebuii sa verifici in Baneasa Shopping Center, nu stiu sigur, dar acolo s-ar putea sa aiba un magazin si daca nu gasesti acolo, incearca pe strada Londra. Dar pe el personal nu o sa il gasesti acolo...
Si ...
Re: Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 15:40 de N-ai minte
O idee buna ar fi sa-i iei un BMW seria 7, acum pe criza au mai scazut preturile :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile din 3 oct 2009 14:50 de simosimina
Waw...am şi eu o cunoştinţă căreia i-a fost cauterizată o rană pe col..tipa avea doar 16 ani:(
Sper să îţi treacă şi să nu fie nevoie să se ajungă la cauterizare
Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 12:45 de toy
De ce trebuie sa-i daruiesti ceva material? Poti pur si simplu sa ii oferi in continuare prietenia ta.
E foarte probabil ca o perioada sa nu-si doreasca sa mai stie nimik de tine si daca ii dai ceva, acel lucru ii va mari durerea.
Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi din 3 oct 2009 11:09 de diki
:~*:love::ninja::mellow::mellow::flowers::flowers::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::devil::devil:
Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi din 3 oct 2009 11:09 de diki
:~*:love::ninja::mellow::mellow::flowers::flowers::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::devil::devil:
Re: Orgasm multiplu? din 3 oct 2009 10:59 de basturk
o femeie poate avea 1,2,3 poate chiar mai multe orgasme intrun act sexual, sau un singur orgasm care sa dureze secunde, minute sau zeci de minute.sau deloc:mellow:.totul depinde de preduliu, cat de atrasa este de partener,cat de bine isi face treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cit dureaza actul din 3 oct 2009 10:43 de basturk
atata timp cat pui pasiune in ceea ce faci si nu te gandesti numai la tine, nu conteaza cat dureaza.daca in 3 min iti poti aduci partenera pe culmile placerii, este ok.pe de alta parte, poate dura 4 ore, dar sunt sigur ca nu vei primi lauri, deoarece ...
Re: Re: Re: Cu sau fara din 3 oct 2009 10:10 de basturk
ai perfecta dreptate! trebuie folosit obligatoriu daca este vorba de aventura.dar SorinExperT intreba cum este mai placut.deci sustin "FARA":love:
Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile din 3 oct 2009 09:51 de dorinutza
am rana de aproximativ 40% din colul uterin, am facut papanicolau , o sa sun luni sa vad rezultatul, mia dat klion, septovag plic pt spalaturi vaginale, si a spus ca daca nu mi se vindeca trebuie sa ma cauterizeze(150 ron)
Re: Cum vi sE pare Ideea De a linGe Fatha..in p*** din 3 oct 2009 09:34 de khufu
funny nu mi se pare.este un lucru care care ajuta ambii parteneri sa se simta mai bine.o partida de sex va evolua mult mai bine dupa un sex oral.iar daca acesta vine din partea ambilor parteneri...si mai bine.cu toate ca nu poti sa practici asa ceva ...
Re: Re: Re: Soapte.. din 2 oct 2009 23:15 de mandarina
o zi superba..cu un final absurd de trist...
numai vina mea..dar nu am ce sa fac..asta sunt eu...fire geloasa...pun si la suflet...perfect..
sincer...m-am saturat sa plang..si mi-am popus sa fiu indiferenta..si fiu de piatra..sa nu imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fata de om dur. din 2 oct 2009 21:51 de baby
adevarat!
sunt de acord.
:,:-*
Pagina 371 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |