Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg din 17 mar 2011 05:49 de dorinda
Te dai rotund ca esti in distrusa aia de Moscova plina de betivi? Ti-ai luat Audi, Mercedes sau BMW si gata, te-ai ajuns?
Hai du-te si scrie pe forumuri rusesti, ca romana n-o s-o intelegi in veci. Daca erai asa "sus" cum sustii tu, aveai acte ...
Re: Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg cap din 17 mar 2011 05:43 de Armen
veziti de treaba ta!!scoala am mai multa k tine...si cit de literaruta..nu am invatat romana la scoala(pu k am invatat in scoala rusa)k s nu mai dai intrebari prostesti..si poti s nu raspunzi sa s incerci s sami spui ce sunt...veziti de treaba ...
Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg capul.. din 17 mar 2011 04:48 de dorinda
E grav! Iti trebuie transplant de creier. Daca aveai minte, aveai acte, iar acum erai la doctor. Ti-ai facut-o cu mana ta, asa ca taci si inghite.
Mai treci si tu pe la scoala, poate inveti sa scrii, ca asa nu te ia nimeni in seama.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2011 02:29 de Bozgoru
asta numai din cauza lu Stana Izbasa.. daca nu era ea..:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema.... din 16 mar 2011 23:32 de sorinuxa
Mda...eu stiam ca cea de a doua linie iese cand detecteaza hcG .:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mar 2011 23:04 de dorinda
Pe-asta n-o stiam. Inca o data, orice este posibil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema.... din 16 mar 2011 22:18 de dorinda
Se mai intampla sa iasa a doua liniuta foarte stearsa daca este prea mult lichid.
Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema.... din 16 mar 2011 21:58 de sorinuxa
Hm...daca ti-a venit dc ti-a aratat testul pozitiv:blink:ciudat oricum felicitari:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la din 16 mar 2011 21:52 de diabolix
daca tie nu iti place "sexul frumos" cum se zice cum sa tratezi cu indiferenta o fata eu nu am varsta ta sunt mai mic dar totusi in liceu orice fata prin mai frumusica ma si "iau de ea " adica ma iau de ea in sensul bun ii zic ca e frumoasa sau ii ...
Re: Re: Unghiile cu gel :) din 16 mar 2011 21:18 de pink10
problema e ca eu nu m-am dus sa imi pun gel :lol:
m-am dus ptr o manichiura normala ...
numai ca eu nu sunt in Romania , sunt in Germania ... nush ... poate asa se face aici :unsure: si eu am fost surprinsa ... :lol:
Re: Unghiile cu gel :) din 16 mar 2011 21:01 de dorinda
Nu inteleg de ce te-ai dus sa-ti pui unghii cu gel daca zici ca ale tale sunt tari? Nu poti sa ti le lasi sa creasca si apoi sa-ti faci manichiura la salon? Asa ai avantajul ca vor fi ce lungime doresti: nici prea mari sa te incurce, nici prea ...
Re: Re: Bamboo capitala drogurilor? din 16 mar 2011 20:48 de DRE
Nu exista grad de comparatie intre Chat Noir si Bamboo ;)
Chat Noir este doar un alt clubulet de pe Lipscani unde sunt doar emo, punkeri si tot felul de specimene si bai infecte.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sangerari vagin din 16 mar 2011 20:33 de silfix
Nu stiu de unde i-a curs vedeam doar cum ii curg picaturile !Nu am mai facuto de atunci dar o sa va tin la curent daca o sa ii mai curga !Da cateodata spune ca o mai doare .... at cand o bag sau cand ajunge la maximum de penetrare zice ca simte o ...
Re: Unghiile cu gel :) din 16 mar 2011 20:31 de ThT
In 4-5 saptamani iti va creste unghia si va ramane un spatiu intre gel si capatul unghiei,deci va trebui sa te duci sa-ti dea gelul jos si sa-ti puna alt gel.(la asta s-a referit ca se duce..nu cade el sau se dizolva de nebun).
In legatura cu ...
Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probl din 16 mar 2011 20:23 de dorinda
:lol::lol::lol:
Saracii! Ei isi dau seama ce idioti sunt si cum suna textele lor?
Re: Bamboo capitala drogurilor? din 16 mar 2011 20:18 de PetreGabriel23
--------------------------------------------------------------------------------
Salut !
Eu nu stiu nimic de faza cu droguril in Bamboo dar decat sa "va stresati atata" pe tema asta v-as putea propune ceva nou B)
Vreau sa va sugerez si ...
Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor! din 16 mar 2011 18:41 de baby
Asta e gen [b]FLIT[/b]:`
Si faza cu "suntem prieteni nu putem" e ca in bancu ala cu gaina....daca fuge e asa....daca se opreste e invers....mai bine se impiedica:lol:
Gen : daca mi-o trag cu el zice ca-s c**va....daca il refuz direct si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cat de des faceti din 16 mar 2011 18:32 de baby
E cam tarziu cand deja e infipta "dansa-n transa" sa mai incerci sa corectezi.
Cel putin nu asa, nu aici!
Parerea mea e ca astia ar trebui invatati inca de la 11-12 ani despre sex.
Daca pe vremea mea la 11-12 ani ne explicau de menstruatie si ...
Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste din 16 mar 2011 18:26 de baby
Sunt din 2007 pe forum.
Si nu era asa:`
Are dreptate Bozgoru cand zice ca stateau 2-3 zile si apoi dispareau.
Acum SGC mi se pare amuzanta pe langa ce a aparut pe forum:`
In plus:ermm: Am intrat pe un forum destinat exclusiv femeilor ...
Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probl din 16 mar 2011 18:06 de baby
Sunt singura care crede ca e o vrajeala mare?
De obicei iti cam sare parerea asta buna din cap dupa ce ajungi sa te simti tratata ca o carpa.
Mai exact....ajungi sa te simti ca o carpa...sa te desconsideri, sa te simti urata, proasta, ...
Pagina 373 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |