Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg

din 17 mar 2011 05:49 de dorinda

Te dai rotund ca esti in distrusa aia de Moscova plina de betivi? Ti-ai luat Audi, Mercedes sau BMW si gata, te-ai ajuns? Hai du-te si scrie pe forumuri rusesti, ca romana n-o s-o intelegi in veci. Daca erai asa "sus" cum sustii tu, aveai acte ...

Re: Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg cap

din 17 mar 2011 05:43 de Armen

veziti de treaba ta!!scoala am mai multa k tine...si cit de literaruta..nu am invatat romana la scoala(pu k am invatat in scoala rusa)k s nu mai dai intrebari prostesti..si poti s nu raspunzi sa s incerci s sami spui ce sunt...veziti de treaba ...

Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg capul..

din 17 mar 2011 04:48 de dorinda

E grav! Iti trebuie transplant de creier. Daca aveai minte, aveai acte, iar acum erai la doctor. Ti-ai facut-o cu mana ta, asa ca taci si inghite. Mai treci si tu pe la scoala, poate inveti sa scrii, ca asa nu te ia nimeni in seama.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 mar 2011 02:29 de Bozgoru

asta numai din cauza lu Stana Izbasa.. daca nu era ea..:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema....

din 16 mar 2011 23:32 de sorinuxa

Mda...eu stiam ca cea de a doua linie iese cand detecteaza hcG .:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 mar 2011 23:04 de dorinda

Pe-asta n-o stiam. Inca o data, orice este posibil.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema....

din 16 mar 2011 22:18 de dorinda

Se mai intampla sa iasa a doua liniuta foarte stearsa daca este prea mult lichid.

Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema....

din 16 mar 2011 21:58 de sorinuxa

Hm...daca ti-a venit dc ti-a aratat testul pozitiv:blink:ciudat oricum felicitari:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la

din 16 mar 2011 21:52 de diabolix

daca tie nu iti place "sexul frumos" cum se zice cum sa tratezi cu indiferenta o fata eu nu am varsta ta sunt mai mic dar totusi in liceu orice fata prin mai frumusica ma si "iau de ea " adica ma iau de ea in sensul bun ii zic ca e frumoasa sau ii ...

Re: Re: Unghiile cu gel :)

din 16 mar 2011 21:18 de pink10

problema e ca eu nu m-am dus sa imi pun gel :lol: m-am dus ptr o manichiura normala ... numai ca eu nu sunt in Romania , sunt in Germania ... nush ... poate asa se face aici :unsure: si eu am fost surprinsa ... :lol:

Re: Unghiile cu gel :)

din 16 mar 2011 21:01 de dorinda

Nu inteleg de ce te-ai dus sa-ti pui unghii cu gel daca zici ca ale tale sunt tari? Nu poti sa ti le lasi sa creasca si apoi sa-ti faci manichiura la salon? Asa ai avantajul ca vor fi ce lungime doresti: nici prea mari sa te incurce, nici prea ...

Re: Re: Bamboo capitala drogurilor?

din 16 mar 2011 20:48 de DRE

Nu exista grad de comparatie intre Chat Noir si Bamboo ;) Chat Noir este doar un alt clubulet de pe Lipscani unde sunt doar emo, punkeri si tot felul de specimene si bai infecte.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sangerari vagin

din 16 mar 2011 20:33 de silfix

Nu stiu de unde i-a curs vedeam doar cum ii curg picaturile !Nu am mai facuto de atunci dar o sa va tin la curent daca o sa ii mai curga !Da cateodata spune ca o mai doare .... at cand o bag sau cand ajunge la maximum de penetrare zice ca simte o ...

Re: Unghiile cu gel :)

din 16 mar 2011 20:31 de ThT

In 4-5 saptamani iti va creste unghia si va ramane un spatiu intre gel si capatul unghiei,deci va trebui sa te duci sa-ti dea gelul jos si sa-ti puna alt gel.(la asta s-a referit ca se duce..nu cade el sau se dizolva de nebun). In legatura cu ...

Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probl

din 16 mar 2011 20:23 de dorinda

:lol::lol::lol: Saracii! Ei isi dau seama ce idioti sunt si cum suna textele lor?

Re: Bamboo capitala drogurilor?

din 16 mar 2011 20:18 de PetreGabriel23

-------------------------------------------------------------------------------- Salut ! Eu nu stiu nimic de faza cu droguril in Bamboo dar decat sa "va stresati atata" pe tema asta v-as putea propune ceva nou B) Vreau sa va sugerez si ...

Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor!

din 16 mar 2011 18:41 de baby

Asta e gen [b]FLIT[/b]:` Si faza cu "suntem prieteni nu putem" e ca in bancu ala cu gaina....daca fuge e asa....daca se opreste e invers....mai bine se impiedica:lol: Gen : daca mi-o trag cu el zice ca-s c**va....daca il refuz direct si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cat de des faceti

din 16 mar 2011 18:32 de baby

E cam tarziu cand deja e infipta "dansa-n transa" sa mai incerci sa corectezi. Cel putin nu asa, nu aici! Parerea mea e ca astia ar trebui invatati inca de la 11-12 ani despre sex. Daca pe vremea mea la 11-12 ani ne explicau de menstruatie si ...

Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste

din 16 mar 2011 18:26 de baby

Sunt din 2007 pe forum. Si nu era asa:` Are dreptate Bozgoru cand zice ca stateau 2-3 zile si apoi dispareau. Acum SGC mi se pare amuzanta pe langa ce a aparut pe forum:` In plus:ermm: Am intrat pe un forum destinat exclusiv femeilor ...

Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probl

din 16 mar 2011 18:06 de baby

Sunt singura care crede ca e o vrajeala mare? De obicei iti cam sare parerea asta buna din cap dupa ce ajungi sa te simti tratata ca o carpa. Mai exact....ajungi sa te simti ca o carpa...sa te desconsideri, sa te simti urata, proasta, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 373 din 3731
«   1 ... 370   371   372   373   374   375   376 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare