Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Intrebare... din 28 feb 2003 03:14 de Guest
Si care ar fi problema tataie?
>:(
Re: Ce trebuie sa fac??? din 28 feb 2003 01:01 de munty
de ce esti asa sigura ca peste putin timp ??????
Daca nu se intampla !?
Re: the first kiss din 28 feb 2003 00:28 de munty
tu nu trebuie sa faci nimica baiatul trebuie sa faca tot. Daca nu face nimik spunei de site-ul asta ! :O
Re: Re: Intrebare... din 28 feb 2003 00:19 de munty
La baieti nu conteaza daca e virgin sau nu ... la fete e problema :O
Re: Re: Re: ejacularea din 28 feb 2003 00:18 de ioio
E bine ca ma pupi dulce, dar sa stii ca eu astept sa imi spui daca a functionat si la prietenul tau asa cum a functionat la mine!!!!
Re: Re: lectii pentru baieti! din 28 feb 2003 00:13 de munty
:|) sa ma excite ! :)) sa imi de-a impresia ca ma iubeste chiar daca nu ma iubeste si mie putin imi pasa! E schimb cand vreau eu !
logic sexul imi mai place, si se gasesc
Ruptul atei din 27 feb 2003 23:59 de Guest
Am avut un contact sexual cam "tare" si in urma lui am vazut ca am o leziune in zona preputzului, am sangerat putin si de atunci imi este foarte sensibila zona aceea.S-a si intamplat din nou, si nu stiu ce sa fac. Am auzit ca se opereaza ...
Re: Re: Intrebare... din 27 feb 2003 17:43 de Guest
important e sa stie s-o faca. daca te-a satisfacut e ok.
Re: ce ne facem (baieti) cand luam tzeapa de la fe din 27 feb 2003 17:07 de sabba
Imi pare foarte rau ca nu pot sa fluier la ce scrieti!
Asta e vrajala cu: Daca ti-a dat papucii nu te merita!:)):)):))
Daca ti-a dat papucii inseamna ca si-a gasit pe altul sau s-a plictisit! Asta inseamna!
Iar daca e fata desteapta nu te mai ...
Re: Re: Cum se face primul contact sexual? din 27 feb 2003 14:33 de munty
CE sa fie ma infricosator vorba blondynei .... Daca ati sti cat e de usor si va faceti atatea probleme!!:(>:(
Re: ?!?!?! din 27 feb 2003 14:15 de munty
cum zice si DrSeXpert nu trebuia sa incepi cu o curvaaa! cu prietena ta chiar daca nu are 90 60 90 te simti ce-l mai bine . Daca nu ai >:( ta-ti;)
Re: Oare de ce ? Ce se intampla .... ? Prea timid din 27 feb 2003 14:07 de munty
gandestete ca si ea vrea sa faca ce vrei tu si daca nu ii oferi ... bye.. :|)
Re: ai grija din 27 feb 2003 00:02 de Guest
e o prostie sa folosesti metoda asta...un barbat elimina spermatozoizi si inainte de a ajunge la orgasm..intr-o cantitate mai mica..dar dupa cum stii ..e de ajuns doar unu ca sa fecundeze ovulul...asa ca..daca iti asumi riscul unui copil..poti sa ...
Re: Vreau sa stiu.. din 26 feb 2003 23:20 de munty
Daca esti nesatul poate te ustura putin !!:)
Re: Re: Re: Prima data din 26 feb 2003 20:24 de Guest
~~:Vreau sa te intreb daca tea durut?
Re: Re:salz din 25 feb 2003 16:43 de munty
heeeee sa-ti spun un lucru eu nu am stat niciodata cu o fata mai mult de 3 saptamani daca nu m-am culcat cu ea !!Si doar 2 mi-au scapat din hehehe.. fii mai indraznet si vei reusi !8)
Re: cum e cu sarutul din 25 feb 2003 15:36 de munty
Cati ani ai frate ?? Daca tu te intimidezi la sarut... dar la sex ce faci nene....:|):O
Re: Re: Re: de ce? din 25 feb 2003 15:27 de munty
daca au existat si exista inseamna ca sunt mari martalogi !!!!8)
Re: Sex oral...hmmmm din 24 feb 2003 20:54 de sabba
Pentru ca in societatea noastra educatia sexuala a lipsit cu desavarsire pana prin 90. Sa zicem ca odata cu revolutia ne-am mai dezmeticit putin. Cert este ca lucrurile evolueaza foarte repede si recupereaza la fel de repede.
Daca sexul oral la un ...
din 24 feb 2003 17:17 de sabba
OK! Daca-mi spui si cum se face asta e perfect!:)):)):))
Pagina 3725 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |