Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am 18 ani si sunt inca virgin

din 25 sep 2009 13:14 de marius

marius ma numesc auzi ma baiatule nu fi fraer eati si tu o virgina nu o panarama sau o curva dupa ce dau toti cu p******a an ea dai si tu?? cautarti ceva ce trebuie si ce ai vrea sa ai!! ...

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 25 sep 2009 13:05 de marius

ma numesc marius si am 21 ani sunt anca virgin dar sa faci sex cu o fata virgina nu trbuie sa mergi la doctor ca te faci de mierda faceti sex si ...

Re: Cum s-o conving prin mess

din 25 sep 2009 13:03 de McLove

sigur e fata? :` Sta in oras cu tine? Daca doresti sa continui, sa treci la urmatorul pas, vorbeste cu ea si incercati sa va intalniti. De acolo, vei stii tu ce e de facut... LE: acum am citit ca ai vorbit cu ea la telefon. Lasa problemele si ...

Re: Portretul fizic al femeii ideale

din 25 sep 2009 01:35 de BBU

Nu cred ca are vreo importanta...decat sa nu fie boschetara,supraponderala sau cine stie ce specimen(in fine daca se respecta evita sa se arate si incearca sa se corecteze,ca apoi sa-si gaseasca pe cineva).. Offtopic: O fata,zic eu trebuie sa ...

Cum s-o conving prin mess

din 25 sep 2009 01:33 de TibiGabriel

Salut ! Ma numesc tibi si intamplator zilele astea m-a adaugat o fata foarte frumoasa de 16 ani in lista ei de messenger totu a inceput cu niste cuvinte absolut banale gen 'sal cf?' eu nestiind cine e am intrebat-o iar ea mi-a raspuns ferm 'o ...

Re: Intalnire?!? Sau nu?

din 25 sep 2009 01:19 de simosimina

Încearcă şi vei vedea..succes:)

Re: Re: ajutati-ma fratii mei

din 25 sep 2009 00:53 de elenavacaru

De la: sweety16 Data: 25-09-2009 00:17 [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] [b]UITATI CE FRUMOS SI ELEVAT VORBESTE PUSTOAICA ASTA DE 16 ANI CAND AR TREBUI SA SE CULCE CA DOAR MAINE DIMINEATA TREBUIE SA SE DUCA LA SCOALA[/b]

Re: Ce sa discut cu ea cand suntem singuri?

din 24 sep 2009 14:41 de liviotx

salut. Nu-ti trebuie un motiv anume sa o saruti. Pur si simplu fa-o si gata. Daca va intelgeti bine,simti ca te place mult etc. just do it. Conduo acasa frumos si la plecare baga material.Partea cu luna si cu stelele nu prea cred ca mai tine sau eu ...

Re: Re: O mica intrebare

din 24 sep 2009 08:35 de Black_06

Da frate....romantism hardcore :,:,... Bine tu SimoB):D,original comentariul:devil:

Re: Viata mea

din 24 sep 2009 08:32 de Black_06

Respect pentru tip,deasemenea si pentru tine....:love::, Gooddd,ador bebelusii,sa ma chemi si pe mine la nunta :D:D... Oricum,felicitarile mele cele mai calde si sper sa aveti o viata minunata in continuare....:heart: Semnat, BlackB)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 sep 2009 00:55 de simosimina

...felicitări!!! Mă bucur nespus că ai hotărât să îl păstrezi..mai ales că este o vârstă bună pt un copil. Vă doresc multă fericire, sănătate şi înţelegere!!!! Casă de piatră!

Re: Cum sa dezvirginezi un baiat?

din 23 sep 2009 23:59 de xxxmondialu

Pai e simplu il inviti la tine acasa sau la el unde vreti voi... Dupa incepi sa il saruti peste tot aici numai dak practici oral... Si bineineteles ak el este virgin stai tu deasupra,dar intri cu grija ca il doare si va frecati pana i se va ...

din 23 sep 2009 23:11 de chinesegirl

finalul e unul fericit si asta e tot ce conteaza.ma bucur mult pentru voi.eu am 21 si cu toate ca inca nu e momentul potrivit,imi doresc un copil.e ceva nemaipomenit in viata fiecaruia dintre noi.sa te bucuri de fiecare moment pentru ca e unic,nu se ...

Re: Re: Viata mea

din 23 sep 2009 22:55 de Maria77

Multumesc foarte mult Toy pe urari si pentru incurajare:-* Si eu iti doresc tie acelasi lucru:D

din 23 sep 2009 21:33 de McLove

Cand totul se termina cu bine... Felicitari, casa de piatra (mai e ceva, dar poate nu vom mai avea sansa sa vorbim) si un "bebeu" cat mai sanatos. Sunt sigur ca vor merita acele greturi, pentru ca dai nastere la copilul tau. Sa ne mai scrii din ...

din 23 sep 2009 21:21 de toy

Desi nu toti ne dorim acest lucru, crestem. Dintr-o data ne dam seama ca nu mai suntem acei mititei care toata ziua se jucau , si ca trebuie sa infruntam problemele posibile. In cazul tau, aceasta "greseala" te va face foarte fericita. Cand o sa ...

Viata mea

din 23 sep 2009 20:59 de Maria77

Ma numesc Maria si am 22 de ani. Pana acum ceva vreme eram un copil mai mare:lol: care stia numai sa se distreze.:lol::lol::lol: Acum doua luni am avut primul meu act sexual neprotejat:( care credeam ca mi-a distrus viata. MI-a intarziat ciclu o luna ...

Intalnire?!? Sau nu?

din 23 sep 2009 20:50 de luinwe

salut oameni buni... am vazut o fata in liceu care mi-a placut. Ce am facut: (totul s-a intamplat in 2 zile) * am facut rost de id ei, utilizand hi5-ul...i-am cautat hi5-ul, i l-am gasit, si i-am dat un PM, zicandu-i verde ca o plac si mi-ar face ...

din 23 sep 2009 20:42 de Maria77

Va myltumesc din tot sufletul ca mi-ati tinut pumnii~:-*Am vorbit cu prietenul meu si a zis ca putem pastra copilul.Totusi acest lucru ma bucura dar ma si intristeaza deoarece cred ca o sa-mi fie foarte greu sa duc o sarcina pana in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clitoris mare

din 23 sep 2009 18:11 de baby

exact asa o sa fac:lol: daca zici tu:lol::lol:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 374 din 1098
«   1 ... 371   372   373   374   375   376   377 ... 1098   »

loading...