Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al femeii idea

din 21 sep 2009 12:55 de roxana88

asta e buna:))da ai dreptate si eu sunt de acord cu tine aspectul fizic conteaza f mult orice ar zice lumea..prima data aspectul exterior si apoi aspectul interior care cica ar conta mai mult dar nu e asa..;)

Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al femeii idea

din 21 sep 2009 12:55 de roxana88

asta e buna:))da ai dreptate si eu sunt de acord cu tine aspectul fizic conteaza f mult orice ar zice lumea..prima data aspectul exterior si apoi aspectul interior care cica ar conta mai mult dar nu e asa..;)

Re: Re: Re: Re: 19/14

din 21 sep 2009 06:42 de Bozgoru

e prea mica... dintr-un studiu nou efectuat in buenos aires..... cei doi medici de stiinta marean vanghelie si si codin maticiuc au ajuns la concluzia.. ca penisul mediu este de 27-28 de cm.. asa ca tu ai 9 cm sub mediu.. e grav.... da nu ...

Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al femeii ideale

din 21 sep 2009 05:52 de valentine

Mdaaaaaaaa Sa fim seriosi. Cum la fel de bine nu se poate spune brunetele/blondele/roscatele sunt mai frumoase, in acelasi timp nu se poate spune "aspectul fizic nu conteaza". Chiar si aceea expresie "sa fie un pic mai frumos/frumoasa decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum il pot recuceri?

din 20 sep 2009 20:04 de McLove

Incearca sa o asculti pe fata de mai sus. Are mare dreptate... Cunosc si eu cateva situatii, unde isi bateau joc pur si simplu de fete, de ce? Pentru ca vedeau ca ar face orice pentru ei, tocmai de-asta.

Re: Re: Re: Re: Cum il pot recuceri?

din 20 sep 2009 19:58 de barbie_girl

In cazul acesta chiar nu este nimic de facut.. scuza-ma ca iti zic dar esti prostutza, isi bate joc de tine cu alte cuvinte. Am fost akum 2 ani intr-o situatie asemanatoare intr-un fel cu a ta si stiu ca nu iti este usor sa te prefaci, sa nu-l mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portre

din 20 sep 2009 18:33 de valentine

Ceea mai sexi si...ceea mai proasta :cat::cat::cat: Pentru un oral, trebuie doar sa fie de sex feminin si sa nu iti inspire senzatie de voma cand te uiti la ea...:D Eu personal nu ma uit la ea. De ce sa ii dau satisfactie? E deajuns ca ...

din 20 sep 2009 12:25 de simosimina

):(

din 20 sep 2009 12:10 de baby

:mellow: dragilor imi vine sa zic o prostie cand vad ce tampenii scrieti aici:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul

din 20 sep 2009 11:35 de SORIN28

De data asta ma simt nevoit sa te contrazic :( Si cele pana la 1,70m trebuie bagate in seama...pot sa faca oral fara sa se aplece si fara sa le doara genunchii:lol:

Farmecul orasului aniversat vs nimicul de "acasa"

din 20 sep 2009 03:42 de ExoticDream

Surprinzator sa vezi ca si la noi, daca vrei cu adevarat, se poate! Poate nu-i ca la Paris sau Viena, dar.... macar o data pe an pana si cel mai sarac bucurestean isi permite sa viziteze un muzeu, sa vada o piesa de teatru, sa asiste la un concert in ...

Re: Cum imi fac o prietena??

din 19 sep 2009 22:25 de ma baiatule

Re: Re: Re: Re: Re: Re: S.O.S. Sunt igravida????

din 19 sep 2009 19:40 de Maria77

Ok! Multumesc mult pentru sfat!:rolleyes:O sa cumpar chiar maine unul!:DB)

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 19 sep 2009 14:55 de Eu.....

buna,Bianca......nu stiu din ce data ai scris...dar spune-mi te rog,unde ai facut avortul de te-a costat 1 milion 600?...si anestezie generala?...te rog sa-mi spui,zilele astea trebuie sa merg neaparat sa fac

Re: Re: Re: Re: Re: S.O.S. Sunt igravida????

din 19 sep 2009 12:03 de McLove

Am zis mai sus, este posibil ca ciclul sa nu vina o luna, dar sa vina urmatoare luna. Totusi, ai zis ca ai crampe... Incearca sa ceri un test de sarcina, nu trebuie sa iti fie frica. Roaga o prietena daca iti este rusine. Se face foarte usor ...

Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 18 sep 2009 23:11 de ema

Re: Cum se mentine o relatie la distanta?

din 18 sep 2009 17:25 de yony

eu am 2 luni cu un tip..iar acum ii plecat la facultate.. mi-a promis k va veni acasa macar o data la 2 sapt.... sper sa fie bn.. si dak exista incredere se va mentzine

Re: Re: Re: ejaculare in somn

din 18 sep 2009 08:57 de pacpac

ai un apetit sexul mai ridicat,eu daca nu fac 3 zile o iau razna,sunt ff f f f irascibil si tre neparat sa ma eliberez ca altfel sunt bun de balamuc:)))),numai ca, eu sunt insurat si am o viatza sexual foarteee activa.Daca din cine stie motiv nu ...

Re: Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta)

din 18 sep 2009 08:44 de pacpac

Este normal ca at cand te masturbezi sa-ti dai drumu repede pt ca tu sti ce si cum iti place, simnti ... Nu ai de ce sa-ti faci griji ca suferi de ejaculare precoce daca iti dai drumu in 2 min masturbandu-te.Eu daca ma fortzez un pic ,o rezolv pe ...

The chemistry of (broken) dreams...

din 18 sep 2009 02:56 de ExoticDream

Molecule plutind la voia intamplarii.... Punti de hidrogen nici impresie, trebuie sa ne multumim cu un Van der Waals vag... Fulgii de gheata au punti de hidrogen.... de aceea sunt atat de duri.... Si visele? Unele descompuse in neant, altele ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 376 din 1098
«   1 ... 373   374   375   376   377   378   379 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare