Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: O mica intrebare

din 18 sep 2009 02:03 de ExoticDream

Stii, nu se rezuma totul la sex. Cand ai la dispozitie o noapte impreuna cu persoana iubita, exista un milion de lucruri in doi, care sa va faca fericiti (inclusiv sex, bineinteles). A avea orgasm este un astfel de moment fericit, insa te poti ...

Re: O mica intrebare

din 18 sep 2009 01:22 de simosimina

Nu sunt eu adepta romatismului în pat...dar sună bine ce zici tu... Dar sincer acum..la ce trebuie tot romantismul ăla??? Că nu staţi să vă uitaţi la lumânări..şi nu faceţi dragoste ca în filme în poziţia misionarului...dacă ...

Re: Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt

din 18 sep 2009 01:14 de simosimina

Care să iasă în evidenţă? În ce fel să iasă în evidenţă? Cât despre arătat bine...asta depinde de gusturile fiecărui om..că nu te c.a.c.i în gusturile omului...ce ţie îţi place..poate altuia nu-i place. Într-adevăr trebuie ...

Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 17 sep 2009 18:15 de McLove

1. ai grija sa nu sari direct pe san sau mai stiu eu unde. Multor fete nu le place lucrul asta. In timp, o sa te lase ea. 2. da, este o zona pe care o excita. Poti incerca sa o saruti incet in jurul urechii si sa ii soptesti cat de mult o ...

Re: ce trebuie sa fac

din 17 sep 2009 18:01 de McLove

ejaculare precoce, multi o controleaza altfel : se gandesc la o problema, nu ca faci sex cu ea. Da, e cam aiurea, dar ai vazut daca te gandesti la altceva... ( acum, nu trebuie sa o lasi sa isi dea seama si sa creada altceva). Multi, cand fac sex, ...

Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt

din 17 sep 2009 17:43 de maryus

sunt foarte putini probabil. o "fata buna"doar daca s-a saturat de de acea "distractie" ceea ce nu prea cred pentru ca e "BUNA" si asta ii place sau daca a gasit unul cu bani si cu un Mercedes nustiu de care si numai conteaza ce tip e ca e moarta ...

Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta)

din 17 sep 2009 16:49 de maryus

nu cred ca acest subiect nu va este cunoscut dar incerc totusi poate raspunde cineva sunt virgin ,19ani,am un "" de numai 13cm(dar pentru asta nu-mi fac griji,asta am asta folosesc,va trebui sa ma adaptez)dar cu toate astea sufar si de ejaculare ...

Re: Re: Re: Echitatie

din 17 sep 2009 15:32 de ExoticDream

Tin mortis sa-mi implinesc visele, asa ca.... probabil trebuie sa ma antrenez sa alerg mai repede decat ei! :devil::devil::devil: Imi imprumuti si mie un pic prietenul tatalui tau? De fapt.... doar necuvantatoarele ma intereseaza..... ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s

din 17 sep 2009 12:18 de McLove

voi nu intelegeti ce inseamna cuvantul "dezvirginare". La baieti nu are nici o treaba cu acea ata. Ce ai facut tu, este foarte periculos. In vaginul fetei, exista acel lichid, care te ajuta sa iti protejezi tu penisul. Cum sa te dezvirginezi ...

Re: Re: Trec zilele....

din 17 sep 2009 09:31 de Black_06

Hai ca revin sa mai completez cate ceva in jurnalul asta...:, Sunt busy mai toata ziua,practic nu am timp nici macar sa ma plictisesc,nu am timp sa le fac pe toate:mellow:... De atunci am tot avut prietene dar nu ma loveste dragostea asta ...

Re: Curve si labagii...

din 16 sep 2009 22:14 de BBU

Chestia este ca suntem un popor sarac rupt,pana si Africa primeste bani si ajutor de la americani :)) Sa revin,fiind asa de saraci "tarfele" si labagii dintr-o logica trebuie sa existe.. In primul rand romanii (era Ceasca) erau foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s

din 16 sep 2009 21:34 de Catalin

salut :D man cum te-ai dezvirginat singur ? vreau si eu

Re: Cum imi fac o prietena??

din 16 sep 2009 20:38 de daniel

SI EU AM AVUT ACCEIASI PROBLEMA:) AM AJUNS LA LICEU SI AM VAZUT O FATA FOARTE FRUMOASA SI NU NUMAI.MI-AM DAT SEAMA DACA O SA STAU DEGEABA NU O SA REZOLV NIMIC,M-A MULTUMEAM DOAR CU PRIVITUL:(,ASA CA M-AM GANDIT SA MERG CU EA ACASA....( AM2 ...

Re: Cum imi fac o prietena??

din 16 sep 2009 20:35 de daniel

SI EU AM AVUT ACCEIASI PROBLEMA:) AM AJUNS LA LICEU SI AM VAZUT O FATA FOARTE FRUMOASA SI NU NUMAI.MI-AM DAT SEAMA DACA O SA STAU DEGEABA NU O SA REZOLV NIMIC,M-A MULTUMEAM DOAR CU PRIVITUL:(,ASA CA M-AM GANDIT SA MERG CU EA ACASA....( AM2 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va pl

din 16 sep 2009 18:20 de toy

Este ceva normal, DACA PRIMESTI TREBUIE SA SI OFERI. OK, dar mie mi-e frica totusi ca atunci cand o sa fac asa ceva pentru prima data nu o sa stiu ce sa fac, adica daca nu o sa ma ridic la nivelul asteptarilor?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete virgine

din 16 sep 2009 13:21 de enel

sorry poate intrebarea e prosteasca dar v-o dau: explicati-mi va rog care e himenul acela care e imprejurul vaginului sau (dupa cite am inteles eu) in mijlocul himenului trebuie sa fie o membrana foarte foarte subtire (aproape nici nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 sep 2009 11:37 de carrie

Eu te felicit pentru decizia luata, si ma bucur ca exista si barbati capabili sa ierte o infidelitate... femeile trec in general mai usor cu vederea asa ceva! Nu are rost sa generalizam. Este posibil ca ea chiar sa isi dea seama ca a gresit si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despart

din 16 sep 2009 00:21 de ExoticDream

Subscriu la cele de mai sus. Faptul ca multe femei apreciaza la barbati grosimea portofelului este similar (si la fel de aiurea) faptului ca multi barbati vad in femeie o suma de atribute fizice. Nu stiu care este ordinea in care au aparut aceste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 sep 2009 23:53 de zxcz

Foarte interesant topic si eu am fimoza sunt virgin (nu mai dureaza mult) si am o intrebare , prezervativul se pune peste preput? Si asta o sa ma afecteze cu ceva? Pentru ca am vazut in turoriale ca pentru o folosire corecta trebuie sa decalotezi ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 15 sep 2009 21:28 de baby

Au trecut 3 ani de cand ...nu mai e:ermm: Tot mi-e dor de el!!!! Mi-e dor tare:unsure: In ultimul timp ma gandesc de cateva ori pe zi la el:ermm: Nu stiu de ce! Mi-e dor sa ma stranga in brate:(( Ma vad si realizez pe zi ce trece ca seman cu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 377 din 1098
«   1 ... 374   375   376   377   378   379   380 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare