Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 23 sep 2009 17:51 de Phainutzu
Nu esty prea mic.... Erai doar emotionat.... stai linistit cand mai icnerci si traieste clipa.... nu ti se intmpla nimic rau ca sa iti fie frica.... Esti barbat nu trebuie sa te sperii de asa ceva;)!!!
Bafta:X la urmatoarea!
Re: De ce nu mi-a curs sange? din 23 sep 2009 17:42 de angela
Draga mea, nu trebuie neaparat sa-ti curga sange cand iti pierzi virginitatea. Multe fete au himen elastic care se poate rupe dupa prima nastere(sau deloc) ori s-a rupt in copilarie din cauza unui accident, a practicarii unui sport. Daca te-a ...
Re: De ce nu mi-a curs sange? din 23 sep 2009 13:00 de McLove
Toate aveti numai prieteni care au trait numai in jungla?
Nu trebuie neaparat sa curga sange, depinde de la persoana la persoana. La unele nu curge deloc, la altele curge foarte putin. Nu a simtit si el ca e mai stramt? Sincer, sa zici mersi ca ...
Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 23 sep 2009 12:15 de sweetgirl16
Ai mai auzit fraza "am cati ani vreau eu sa am"? ei bine nu cred ca trebuie sa te intereseze pe tine cati ani am eu...si totusi hai sa iti spun...da am 16 ani si nu imi e rusine...iar ce am zis mai sus reprezinta in conceptia mea sa zicem "baiatul ...
Re: Re: Re: putin ajutor pls din 22 sep 2009 21:44 de McLove
Dupa un timp, o sa te exciti mai greu, pana te obisnuiesti. Atunci ea trebuie sa dea o mana de ajutor.
E ceva normal, stai calm... :,
Re: Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se imbata po din 22 sep 2009 17:04 de McLove
Forum*, ca aici vorbim...
Pai, toti incearca sa ajute. Dar, cum sa pui asemenea intrebare? Mai era cineva cu :"raman insarcinata daca am facut sex anal?". NU e vina noastra ca majoritatea nu dau pe la scoala, si daca se duc, stau degeaba.
Un ...
Re: Re: Re: Re: Fata de om dur. din 22 sep 2009 16:29 de McLove
sensibili? ince sens? ca plang cu iubita ca se uita la un film romantic? nu cred ca e asa.. Timizi, iti spun eu, ca cei "mari si tari" sunt mai timizi, doar ca, tu cand ii vezi: ce smecher e asta... Nu e asa! :`
Din pacate, multi din aia cu ...
Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se imbata poate din 22 sep 2009 12:14 de cineva
mda..crdeam ca siteul asta e serios... de ce trebuie sa luati totul in ras? stiti ca nu e bine sa va bucurati de necazul altuia, o sa se intoarca roata,o sa vedeti.
mai bine nu mai ziceti numic decat sa faceti misto si sa enervati lumea.
Re: Portretul fizic al femeii ideale din 22 sep 2009 11:06 de Ben
Pt mine o fata trebuie sa il aiba p acel "vino-n coace"in primul rand
frumusetea dupa cum stim toti nu este vesnica cat despre inaltime este in functie d fiecare persoana eu unul la 1,89 inaltime iti poti da seama k nu imi doresc o fata chiar ...
Re: Re: Re: Re: Purtati chiloti sau boxeri? din 22 sep 2009 10:14 de roxana88
dar esti de acord cu mine nu?eu inteleg fiecare cu cat il duce mintea..dar nici sa vb asa de-a dreptul fara cuvinte..asta e trebuie sa ne acceptam traim intr-o comunitate..buni rai prosti destepti..
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 22 sep 2009 10:00 de cobbrra
ba fratzioare...voi sunteti nebuni cu totii...am intrat aicia sa citesc si eu...da n-am mai ras asa bine de la cutremur din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al fem din 22 sep 2009 00:19 de ExoticDream
Wrong. :devil::devil::devil:
Right. :flowers::flowers::flowers:
Wrong again. :devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al femeii din 21 sep 2009 21:47 de valentine
Mai, aspectul asta fizic poate fi mult discutat.
Femeile se plang ca sunt judecate doar dupa aspect, insa problema tot a lor este. Eu, daca sunt interesat de tine si nu sunt interesat doar de aspect, prima oara incerc sa ma apropii de tine, sa ...
Re: S-a rupt prezervativul!!! din 21 sep 2009 20:53 de McLove
Nu cred ca ai ramas insarcinata. Sa inteleg ca iei si cea de-a 2 pastila postinor?
Dar, totusi, nu e bine ca ai gasit o bucata de prezervativ. Sa nu dai in alte probleme, incearca sa te duci la un medic ginecolog, poate au mai ramas resturi. Nu ...
S-a rupt prezervativul!!! din 21 sep 2009 20:37 de beibilicious
Sa va spun ce mi s-a intamplat :|. Sambata, am facut-o cu prietenul meu,am facut-o cu prezervativ!! Dar ce credeti ?:| S-a rupt prezervativul in mine, iar noi nu ne-am dat seama. Aseara(duminica) mi-am dat seama k e ceva ciudat in mine, si am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: logest! din 21 sep 2009 18:34 de zuma
Poti sa ai contact sexual linistita dupa o saptamana dupa ce ai inceput sa iei pastile fara sa ai niciun fel de teama,odata ce le iei pe toate la ora la care trebuie si nu uiti de ele poti sta linisytita. Cat despre prima zi eu una am inceput sa ...
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 21 sep 2009 18:22 de caruntul
[b]buna! imi place cum gindesti ! sunt de acord cu tine 100%[/b]
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 21 sep 2009 18:13 de caruntul
[b]salut! daca si niste copii de 19 ani au ajuns sa-si dea cu parerea inseamna ca e grav de tot!n-ai decit sa te razi si in cap daca asa iti place dar nu emite judecati asupra "modei" si a timpurilor ce le traim! rase inainte erau doar prostituatele! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt din 21 sep 2009 13:24 de McLove
Ai gandit cand ai scris asta?
Din contra, o fata nu trebuie sa iasa "rupta" din primul contact sexual. Experimentat, neexperimentat(virgin) se descurca amandoi...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt rec din 21 sep 2009 13:16 de vladutz
cu cred ca cand iti ei pula an pizde barbatul trebuie sa fie un animal experimentat fetelot cand vreti sa scapati de aceasta povare alegeti u barbat cu pula cat mai mare
Pagina 375 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |