Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

nici macar un minut?!!!!!?,grav

din 15 sep 2009 00:47 de maryus

cum am mai zis multi au aceasta problemadar chiar asa putin?nustiu?vad ca am scris eu gresit(20sec in loc de 20min)cum defapt tu ai zis si cred ca ai gresit ,si daca is numai 20 de sec chiar si cand repeta atunci e de rau,emotii atat de mari nu ...

Re: Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital?

din 15 sep 2009 00:31 de ExoticDream

"Draga mea", Nu stiu ce farmacie personala ti-ai deschis, insa produsele nu se pot vinde pe forum. Daca intentionezi sa faci comert, invita userii sa-ti scrie pe mesageria forumului, nu mai posta adrese aici! (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mo

din 14 sep 2009 21:21 de mike tyson

si inca ceva despre globalizare:eu nu intelg de ce se incearca globalizare??cu ce folos pt noi oamenii de rand???se vorbeste tot mai des despre globalizare si semnele sunt clare:SUA,Mexic si Canada am inteles ca s-au unit(in secret),doar numele ne da ...

Re: Re: Re: Sunt suparata pe viata...

din 14 sep 2009 19:56 de electra

eu tac,insa ceea ce am spus este foarte adevarat,eu m-am referit ca in primul rand acesta trebuie sa faca,iar apoi totul vine de la sine

Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital?

din 14 sep 2009 18:23 de Amorella

Draga mea... cred ca intr/o relatie este bine sa fii sincera, mai les ca partenerul va dori sa faceti sex atunci cand tu nu ai sa poti si trebuie sa stie de ce si sa te inteleaga. Important este sa nu faci niciodata sex in timpul eruptiilor si ...

Re: Adevbar:

din 13 sep 2009 15:31 de alexxx

si se vad cva schimbari faci sala masa musculara cva ? cat timp ai luat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 sep 2009 13:34 de ExoticDream

Daca ne duce cat de cat capul, eu cred ca putem invata din greselile proprii si ale celor din jurul nostru. Era o cugetare care spunea cam asa: [i]Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.[/i] ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 13 sep 2009 13:28 de SORIN28

Ce dulce esti :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 13 sep 2009 12:33 de metaforic

Eu nu-mi sterg mucii, eu mi-i suflu in ciorba ta. mda, gandire... Carti, stii tu ce-s alea? Asa e... ca sa stii ce e viata adevarata trebuie sa mergi la cersit in Italia altfel nu stii tu cum merg treburile cu adevarat. Dar nu-i nimic, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te

din 13 sep 2009 11:08 de carrie

Nu e ceva ce ne dorim CONSTIENT. Este foarte greu de explicat si desi pare ilogic, din pacate este foarte real. Si de cele mai multe ori, oamenii care isi doresc cu tot dinadinsul sa NU repete greselile parintilor o vor face. Pentru ca atunci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva

din 13 sep 2009 08:10 de AlyssaKid

depinde cat de mult tin la ei;). fara sentimente si afectiune sincer nu vad sex...

Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt?

din 13 sep 2009 02:18 de ExoticDream

Imaginatia bogata nu este legata de minciuna decat la cei saraci cu duhul (atentie, a nu se confunda timiditatea cu saracia cu duhul!), care nu sunt capabili sa faca cine stie ce conexiuni (din lipsa de inteligenta sau/si o bruma de cultura) si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou

din 13 sep 2009 02:02 de ExoticDream

Cum faci selectia asta? Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca EI? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: scz

din 12 sep 2009 23:24 de clau

io am 14 ani si am penisu de 14.5 si sincer sa fiu sunt multumit creca la varsta ta 15 cm e destul de bn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 23:15 de crisexpert

trebuie sa recitesc topicul asta ca nu mai inteleg nimic

Re: Re: Sunt suparata pe viata...

din 12 sep 2009 23:05 de crisexpert

Taci! Fa cum a spus metaforic.Iesi afara, fa un sport, vorbeste cu colegii - ditreaza-te!

Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de sfaturi !!!

din 12 sep 2009 20:00 de Bozgoru

de ceva timp am incercat sa incetez cu jignirile.. si sa dau raspunsuri concrete si corecte.. dar la acest post nu pot... trebuie sa jignesc... in primul rand esti o proasta ca l-ai acceptat inapoi dupa ce te-a inselat.. ceea ce denota ca esti o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a insel

din 12 sep 2009 15:23 de carrie

Crede-ma ca desi legea este teoretic in favoarea mentinerii familiei, niciun judecator nu te tine casatorit impotriva vointei tale. Cand judecatorul intra cu 100 de cauze pe sedinta, il doare exact in cot, ca sa nu zic altceva, de aia 2 care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!

din 12 sep 2009 14:45 de ExoticDream

Stiam eu ca nu as putea fi un bun judecator! Eu zic ca depinde de motive: chiar daca legea este in favoarea mentinerii familiei, trebuie judecate motivele pentru care s-a ajuns la conflict si cercetat daca exista solutii reale de remediere. Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce

din 12 sep 2009 12:17 de carrie

In primul rand, judecator nu mi-ar placea in niciun caz sa fiu... :) pentru ca imi place sa imi sustin parerea cu teorii pertinente...dar multe situatii sunt asa de incalcite incat daca as fi judecator nu as sti cui sa dau dreptate. Raspunsul ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 378 din 1098
«   1 ... 375   376   377   378   379   380   381 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare