Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi mai din 2 sep 2009 10:22 de Black_06
Baiii....voi va jucati de-a cocosul deja?:blink::blink:
Intr-o relatie frumoasa trebuie sa existe o intelegere aparte.....
Sa ajungeti mereu la un consens impreuna...sa va impartasiti ideile si sa discutati cand sunteti in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai in din 1 sep 2009 22:36 de Firentze
Cred ca am dovedit ca am totusi un IQ destul de ridicat...dar daca l-am compara cu IQ-ul tau cu siguranta as fi in inferioritate :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai indraz din 1 sep 2009 20:03 de adialina69
da ce, aici se masoara dupa vechime ? cred ca fiecare are dreptul la o opinie. sau nu cumva voi santeti toti o gasca cu interese mai mult sau mai putin afisate/ascunse ? si daca tot iti place sa mananci ce nu trebuie as vrea sa stiu la ce te ...
Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisu din 1 sep 2009 19:48 de LoveGuru
Suplimentele alimentare sunt inofensive daca sunt luate cum spune producatorul(adica cum scrie pe cutie)fereste-te de steroizi , in special de celebrul naposim , nu ai nevoie de asa ceva inca.
Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 1 sep 2009 11:47 de adrinel
"Prietene" ... eu am facut-o de 3 ori in jumatate de saptamana fara prezervativ...si am ejaculat mereu aceea "picatura" ... scoteam penisu si ma uitam si vedeam cum iesea si apoi continuam pana simtzeam k se "termina" :lol: ... si acu savurez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaj pentru g din 1 sep 2009 09:12 de metaforic
Tu ai citit ce scriam eu? Eu ma refeream la cei carora li se interzice alcoolul si din aceasta cauza nu consuma DELOC in timpul adolescentei.
Nu sunt idei aiurea, asa este. Lucrurile care-ti sunt interzise genereaza conflicte inconstiente ce pot ...
numai lauda(prostia)e de ei din 1 sep 2009 05:18 de maryus
sunt virgin 1 pentru ca sunt putin timid,2 pentru ca atunci cand va fi trebuie sa fie cu o persoana pe care o iubesc (caci daca tii cu tot dinadinsul sa nu mai fii virgin poti merge la o prostituata dai banu si asta e tot dar undei farmecul in ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama din 31 aug 2009 13:03 de matei
prietena mea are aproape 90 de kile! dar are 1.90 :love: si crede`ma, arata SUPER cand se imbraca sexy :heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 18 ani si sunt inca din 31 aug 2009 02:59 de dorinda
Ce preferi: o amintire cu o parasuta sau cu o fata la care tineai?
Nu trebuie sa le spui fetelor de la inceput ca esti virgin, lasa sa mai treaca ceva, ca daca tine la tine cu adevarat, nu mai conteaza. Daca vrei sa-i spui ii spui cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: am 18 ani si sunt inca virgin din 31 aug 2009 02:39 de andreiu21
Atunci mai trebuie doar sa gasesti fata potrivita...
Sigur vei gasi o fata care sa te placa asa cum esti.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce fac din 31 aug 2009 01:27 de dorinda
Sa stii ca mi-a dat liber vreo cateva luni. Chiar ai impresia ca nu mi-a parut rau? Ba da, am regrete si acum, dar dintr-un anumit punct de vedere nu-mi pare rau: am vazut ce fel de persoana am langa mine si asta este cel mai important lucru. ...
Re: Re: Re: Re: cu cine pot merge la ginecolog? din 30 aug 2009 19:01 de barbie_girl
Cred ca se referea dc la medicul de familie nu trebuie neaparat sa te insoteasca un adult si la ginecolog trebuie. CRed.. nush :D
Re: Parintii mei fac sex! din 30 aug 2009 16:04 de tinkerbell
nu fi dezgustata de lucrul asta, se intampla ce trebuie sa se intample normal intr-o casnicie, fie ea recenta sau fie trainica.gandestete putin, daca parintii tai nu ar fi facut sex, cum ai fi existat tu? si stai linistita ca daca vor sa iti ...
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 30 aug 2009 15:24 de yony
ai dreptate...
Re: Este oare normal sa am relatii sexuale la 15 a din 30 aug 2009 14:40 de barbie_girl
Eu una te-as sfatui sa mai astepti... poate fizic esti f dezvoltat si mai stiu yo cum insa psihic nu.. la 14-15 ani trebuie sa va traiti copilaria nu zice nimeni sa nu aveti pr dar pana la a-ti incepe viata sexuala este mult. Sexul nu implica numai ...
Re: Este oare normal sa am relatii sexuale la 15 a din 30 aug 2009 14:40 de barbie_girl
Eu una te-as sfatui sa mai astepti... poate fizic esti f dezvoltat si mai stiu yo cum insa psihic nu.. la 14-15 ani trebuie sa va traiti copilaria nu zice nimeni sa nu aveti pr dar pana la a-ti incepe viata sexuala este mult. Sexul nu implica numai ...
Re: quote din 30 aug 2009 13:49 de kmy
[]
E bun forumul asta la ceva, face oamenii mai atenti:D[i] salut........ eu nu prea am experienta, dar ...
Re: Sex oral ?? din 30 aug 2009 04:05 de barbie_girl
Buna! nu trebuie sa o faci obligata.. daca intradevar nu vrei spune-i nu ai de ce sa te feresti si sa faci ceva ce nu iti place. Insa mie una mi-se pare ceva normal sexul oral in fine depinde de fiekare persoana in parete. Si totusi daca te-ai ...
Re: Sex oral ?? din 30 aug 2009 03:52 de simosimina
Nu ştiu ce sfaturi ai putea primi în legătură cu sexul oral..pentru că trebuie să încerci tu..şi să vezi cum îi place. Nu înţeleg de ce ţi se pare aiurea să faci asta..atâta timp cât sunteţi de 1 an jumătate..Bine acum fiecare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mo din 28 aug 2009 23:21 de Pasaroi_Cuminte
:lol: Baby-ecologista sau mai bine zis Eco-baby sau baby-green ( copila din codru).Tacere in sala. Doar unul aplauda din reflex: eu.
:lol:
In alte ordine de idei, mi se pare mult mai interesant ordinea mondiala in dulap sau pe masa :-`
Sau ...
Pagina 384 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |