Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor rapid?

din 4 sep 2009 00:45 de Mdy

pai asta s-a intamplat asta-seara la 8... deci nici maine n-ar fi tarziu pt pastila, dupa cum ne-am gandit noi...

Re: Re: Re: Re: Re: ajutor rapid?

din 4 sep 2009 00:41 de simosimina

trebuia să ia pilula de a 2a zi..dacă vă duceţi la ginecolog..degeaba vă duceti acum. Trebuie să facă un test de sarcină cam la 10 zile de la contactul cu pricina... Sper să nu fi rămas...Multă baftă şi să ma anunţi şi pe mine.

Re: Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

din 4 sep 2009 00:03 de simosimina

Primele 5-6 zile r fi indicat să foloseşti prezervativul...apoi..nu mai trebuie deloc!:) Dar grijă să nu uiţi vreo pastiluţă!

Re: Matematica şi sexul

din 3 sep 2009 23:01 de Naughty

1.Dragostea adevarata nu prea mai exista in ziua de azi !!! 2.Da afirmatiile suna oke dar tipul cred ca era un "matematician" ca sa faca reclama. 3.Nici macar psihologia sau psihiatrii(in fine sunt medici si stiu mai multe,nu ca ar avea vreo ...

Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

din 3 sep 2009 22:56 de mariaanda

am si eu o intrebare ... doctorul mi0a spus ca pot lua yasmin oricand doar ca trebuie sa fac sex protejat cam o saptamana dupa ... credeti ca asa e ..???:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi mai

din 3 sep 2009 22:48 de sweety16

Mai da nici mie nu mi se pare ceva exagerat daca nu te cauta o zi intreaga...:-` In fine...tot ce trebuie sa faci e sa o tratezi si tu cu indiferenta..crede-ma ca merge.Asta doar daca tine la tine la tine.

Re: Re: Demonstratie de iubire din cauza geloziei.

din 3 sep 2009 15:47 de metaforic

tare... de 6 ori acelasi mesaj. In Romania e ilegal sa iubesti dupa 2 saptamani. Trebuie sa ai minim 6 luni vechime pe cartea de munca (cartea asta o tine ea) ca sa iti permiti sa iubesti. Altfel se considera o ofensa adusa celorlalte cupluri care ...

Re: devirginare cu sau fara prezervativ?

din 3 sep 2009 15:01 de simosimina

:)) Poţi să dezvirginezi o fată şi cu un deget:)) Prezervativul este pentru evitarea contactării unei boli sexuale şi a unei sarcini. De preferat ar fi să se folosească prezervativul...

Dezvirginare cu sau fara prezervativ?

din 3 sep 2009 14:56 de g0g0shick

am si eu o dilema ... am auzit de la un baiat ka trebuie mai intai sa o dezvirgineazi fara prezervativ dupa care sa pui prezervativul cum este ? trebuie dezvirginata cu prezervativ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna..

din 3 sep 2009 08:16 de metaforic

Exista 2 parti mici ale creierului responsabile cu 2 lucruri foarte importante. Prima este responsabila cu modul in care iti percepi propriul corp si ce impact are acesta asupra psihicului iar cealalta cum ii percepi pe altii. Lumea cum e proasta ...

Re: Matematica şi sexul

din 3 sep 2009 06:24 de maryus

eu cred ca,cu fiecare relatie in plus adaugata la "lista "proprie,scade numarul celor pe care i-ai putea alege dar cresc sanse in a alege pe cineva mai potrivit tie pentru ca stii unde sa cauti,ce-ti place cu adevarat si ai mai multe ...

Matematica şi sexul

din 3 sep 2009 04:11 de ExoticDream

[b]..... cât cauţi până găseşti partenerul[/b] O persoana care ma stie fan al combinatiei matematica - orice mi-a trimis uramtorul articol, aparut in "Gandul" de ieri sau azi. Cititi-l si apoi haideti sa-l comentam! "[b]75 la sută ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 sep 2009 02:02 de andreiu21

Perfect deacord cu Zambila!:rolleyes: Poate veti sari pe mine dar...: Nu stiu de ce oamenilor la place sa se inchine unor lucruri care nu le este demonstrata existenta, nici macar indirect... Sunt sigur ca la orice "minune" este o explicatie ...

Re: Re: blat pizza:d

din 3 sep 2009 02:01 de ExoticDream

Nu are nici un gust chestia aia, eu prefer blatul facut in casa, cu toate ca nu am o reteta ca la mama (italiana) acasa.... :cat::cat::cat:

Re: Re: Sex oral ??

din 2 sep 2009 21:53 de adialina69

asta da raspuns - felicitari ! si iata este dat de un simplu membru nu de super,mega, tera ....presupusi experti. Ai toata stima domnisoara Barbie

Re: Re: Re: am o probelma?

din 2 sep 2009 19:34 de aalexuta

deci... nu trebuie sa imi fac griji? m-a si durut fff tare si ultima data nici nu l-am lasat sa o introduca numai foarte putin:|

Re: Re: Re: Re: Re:

din 2 sep 2009 19:05 de GIgd

Imi pare rau trebe ca trebuie sa te contrazic eu sunt circumcis de 2 saptamani e adevarat ca la inceput doare dar dupaia ti se reface tesutu si totul este ok partea cu urina si fecalele nu are nici o treaba cu operatia in sine deoarece cand ...

Re: Re: blat pizza:d

din 2 sep 2009 17:15 de Zambila

bine..multumesc:rolleyes::-*

Re: blat pizza:d

din 2 sep 2009 17:14 de dorinda

Blat de pizza se gaseste la supermarket, nu trebuie sa-l faci tu acasa. Alege si tu varianta mai usoara, mergi la magazin, nu te complica.

Re: Virgina la 19 ani...

din 2 sep 2009 12:43 de nimik_legal

este foarte normal...pt k prima data trebuie sa fie cv special... cu cnv care are o semnificatie in viata ta. o faci knd esti pregatita...:rolleyes:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 383 din 1098
«   1 ... 380   381   382   383   384   385   386 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare