Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: intrebare:-?

din 8 sep 2009 00:11 de salam

trebuie sa iei neaparat anticonceptionale :-` altefel ramai gravida :lol::lol::lol::lol: pe bune:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 sep 2009 22:08 de galushca18

Daca o chemi la tine, nu inseamna neparat ca trebuie sa faci sex cu ea. :blink:

Re: am penisul lipicios si miroase urat

din 7 sep 2009 21:08 de IonicaCuCucu

Pai simplu: ce a zis nenea doftoru sa faci, aia faci Daca esti de ala care ii este rusinica sa se duca, atunci incearca asa: 1. sa bei 2 galeti de apa pe zi ..... ca asa bea un bou care nu se duce la medic 2. sa iei aspirina , ca poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai esti virgin/a? Adio sco

din 7 sep 2009 13:37 de crisexpert

Multi:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Nu mai esti virgin/a? Adio scoala!

din 7 sep 2009 13:33 de Pasaroi_Cuminte

O mica operatie. Si gata :lol: Ai uitat de o categorie: fetele care se dau la profi. Aici de ce n-ai pus taxe? Mare afacerist esti tu... Fetele au gratuitate.:, (trebuie sa fie si publicitate) Ai idee cati bani s-ar strange ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 7 sep 2009 12:20 de baby

ar trebui. dar daca pe ei nu ii duce capul la mai mult ce vrei? isi cauta o "ubi" de 14 ani pe care o duce usor cu zaharelu si isi face si omu treaba. deja cu una de 20 de ani i-ar fi greu. aia stie mai multe,are pretentii mai mari...alta ...

Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 7 sep 2009 12:04 de Black_06

:lol::lol::lol:.....cum dracu' va prostesc astia asa :lol::lol:... WTF,nu imi vine sa cred,observ din ce in ce mai mult ca tipii trecuti de 20 cauta pustoaice sub 15 ani..:blink::blink:,chiar asa lipsiti de demnitate am ...

prea multa tevatura

din 7 sep 2009 02:22 de maryus

MAREA PROBLEMA A CELOR NECUNOSCATORI ESTE CA pe langa faptul ca nu stiu ,mai vor si din prima cu limba ,si asta ii invata si unii de pe aici,ca sa "caste gura ,sa scoata limba si so miste tandru"buna lectie dealtfel ei se vor repezi din prima sa ...

Re: fiecare e liber sa faca ce vrea

din 7 sep 2009 02:15 de matei cj

si eu sunt in devenire.. nu merg la sala, insa trag de fiare acasa. lucrez zilnic pe grupe de muschi. piept 50 flotari,45,40,40,40 cu pauza de 2-3min intre serii si apoi cat mai multe serii de 30. (incepeti cu 20 incercati 3 serii si evoluati pe ...

fiecare e liber sa faca ce vrea

din 7 sep 2009 01:07 de maryus

cei care vor sa "faca muschi" se pot documenta cred in alta parte unde cred ca au si mai multe sanse sa afle ce trebuie sa faca. cei care fac sala ,fac din n.. motive, dar, aici daca sa pus aceasta intrebare e adresata mai mult celor care fac sala ...

Re: Lamurire

din 6 sep 2009 19:29 de Nicu

Nu este vorba de acelea ...este vorba de altele

Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem

din 6 sep 2009 17:29 de Coswin

Sunt curios cum arati de ai ajuns la 19 ani si inca esti virgina ...ori e asta ori esti mult prea serioasa pt varsta ta....nu te critic dar.....

Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau romanii tigani

din 6 sep 2009 12:25 de simosimina

dacă îţi zic că am cunoştinţă aşa. Cunoştinţă nu prieten! Nu prea suport ţiganii...dar nu ai ce să le faci..există printre noi şi trebuie acceptaţi... Cu toate că zilele trecute mă jucam poker pe internet...şi cienva de acolo ...

Re: Re: Re: Re: Re: Matematica şi sexul

din 6 sep 2009 10:50 de Pasaroi_Cuminte

Ba da. E vorba de combinatorica “intereselor” :lol: Eu am spus [i] principalele[/i] defecte nu toate defectele. Chestia asta se intampla atunci cand nu exista un interes deosebit in cunoasterea partenerului. Pe baza carui ...

Re: Re: Ce Fel de Sex preferAti?

din 6 sep 2009 10:14 de vladbodan

mai copilas , ti-am inteles mesajul privat care mi l-ai trimis, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa postezi tot felul de magarii aici ca sa te aflii in seama ... ce-s cu raspunsurile alea?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu aproape 18..ea

din 6 sep 2009 08:34 de shnanegen

no OFFENCE taken..felu in care scriu este irelevant mai ales dak nici tu nu eshti mai breaz k mn asha k te rog oferami opinia ta despre subiect sh nu despre altcv.. poate k am mentalitate de cocalar..de asta am sh apelat la acest forum..poate ...

Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o cuceresc:)

din 6 sep 2009 03:10 de andylarwing

Si cel mai important sfat ... Nu folosi in nici un caz texte de pe net cum ar fi: 1.Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun? 2.Ce caine dragut, ce numar de telefon are? 3.Mi-ai furat inima, dar nu-i ...

Re: Re: Re: Re: Matematica şi sexul

din 6 sep 2009 02:50 de ExoticDream

Cuibar, necuibar, de ce tocmai combinari (doar nu vorbim de [i](k+1)-some[/i])?!? Nu prea are sens metafora, domnule matematician-poet... De scanat, il scanezi cat de bine poti, insa nu ai cum sa-i vezi toate defectele inainte de a avea ...

Re: Sunt plictisitor!

din 6 sep 2009 00:10 de replay

Si eu la fel ... fac glume da ... majoritatea proaste ... [consumul excesiv de Parazitii dauneaza grav sanatatii mintale (mare grija)]

Re: Ma masturbez de ciuda!!!

din 5 sep 2009 23:28 de blondy

eu sunt fata..stai chill...am iubit d 4 ani am 20 ani si tot ma masturbez pt k simt nevoia...desi facem dragoste de minim 3-4 ori/saptamana, nu ma pot abtine..e k un drog..nush c sa fac, kiar nush..si am o metoda ciudata :) adik n-am mai ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 381 din 1098
«   1 ... 378   379   380   381   382   383   384 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare