Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondia din 28 aug 2009 23:09 de baby
stiti...oamenii cand au prea mult timp liber isi pun tot felu de intrebari tampite si cauta tot felul de chestii.
oricum crapam toti la un moment dat.
daca mai stam sa ne gandim la cipuri ,extraterestri si la alte tampenii....devenim niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lauda de sine din 28 aug 2009 16:40 de Vasi
sau gay :))
Re: cum il pot recuceri? din 28 aug 2009 16:14 de barbie_girl
Nu este nevoie sa faci ceva anume sa-l recuceresti.. trebuie sa fii tu insuti acea fata de care s-a indragostit prima data si daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine.. vorbeste cu el si spune-i ce vrei :ok:
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 28 aug 2009 14:49 de rechinu80
aici ai mare dreptate..si stiu asta din mai multe chestii vazute si traite din pacate...
Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa din 28 aug 2009 12:18 de valy
:esti farte tare daca ai avut curaju sa faci sex la varsta de 15 ani ca si eu asi vrea dar nu sti cu cine
Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 28 aug 2009 11:52 de carrie
Eu cred ca depinde de la situatie la situatie.
Cred ca inselatul ar fi de neiertat daca omul ar fi o fiinta monogama prin natura sa. Dar nu este.
Nici eu nu sunt de acord, principial, cu inselatul (iar daca exista intr-o relatie asa ceva, cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 08:35 de Black_06
Dupa parerea mea,eu ma port destul de frumos cu iubita mea...ii acord atentie si ii arat a tin la ea....
Deci daca ea maine este rece cu mine....eu ce sa fac?? Sa o insel cu alta? OMG,sunteti fenomenale :lol:...
Mai...cand este rece cu tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 08:33 de Black_06
::lol:((:((
Re: va rog ajutor din 28 aug 2009 02:40 de simosimina
Vreo infecţie ceva luată de la cineva. Te jena cumva şi în timpul actului sexual? Dacă da, dacă nu tot trebuie să te ducxi la medic. Multă baftă!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 02:06 de the_gogu
dar nici nu inseamna ca trebuie sa inseli :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fa din 27 aug 2009 19:59 de sweetgirl16
Pai ca sa dea ceva rezultate trebuie sa faci exercitiile zilnic...stiu ca lenea e mare dar trebuie:love::D
Re: Re: Oare e ceva grav? din 27 aug 2009 19:48 de sweetgirl16
Mersi DarkAngel...bine ca eu sunt la inceput si de aia imi e putin frica...a si inca ceva nu eram chiar lipita de perete,adica aveam destul oxigenO:) dar sper sa nu se mai intample:love:
Re: Re: Re: Re: tot despre sarut din 27 aug 2009 19:47 de galushca18
Dupa parerea mea, pasul cel mare nu consta, sau poate mai bine zis, nu mai consta in primul sarut. Pana la urma e ceva banal, nu trebuie sa-ti fie frica de asa ceva.
Re: Relatie La Distanta din 27 aug 2009 19:34 de sweetgirl16
O relatie la distanta e greu de mentinut...:ermm:trebuie sa ai incredere...rabdare...si multe altele.Faptul ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 27 aug 2009 19:28 de carrie
Nu e asa, motivatia pentru care cineva inseala conteaza mult. Si daca nu iti convine ceva la relatie, nu inseamna ca musai trebuie sa ii pui capat. Nici nu inseamna ca trebuie sa sari la gatul primului venit. Sunt prea complicate relatiile si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2009 17:56 de tot yo
Re: Re: Re: buna.. din 27 aug 2009 16:26 de dorinda
Ce esti asa deprimat? Toti avem perioade mai bune si mai proaste. Ai o viata intreaga inainte sa-ti gasesti o prietena. Ce, arde? Iti trebuie neaparat una? Pune mana si invata ca vad ca de la o vreme, vin fetele la baieti...
Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 27 aug 2009 15:20 de Black_06
AREA 51 :,:,
Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 27 aug 2009 13:17 de simosimina
Intri...te vei duce în altă cameră unde te vei dezbrăca şi vei îmbrăca un halat, îţi vei lua nişte papuci în picioare..si apoi vei intra in camera unde este ginecologul şi te vei urca pe aşa zisa capră ..iar medicul se va uita la ...
Re: Oare e ceva grav? din 27 aug 2009 09:57 de DarkAngel
Uite ce cred eu ca ai patit tu. Fiind lipita de perete si el presandu-se pe tine si tu find in toiul actiunii, pe langa ca nu mai respirai cat trebuie, nu ai mai respirat cum trebuie, pentru ca el probabil iti apasa cutia toracica.Tu totusi depuneai ...
Pagina 385 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |