Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Lamurire

din 5 sep 2009 18:30 de Yancoo

Baieti, bubitele acelea albe de la baza penisului sunt de fapt glande sebacee modificate, care secreta smegma, o substanta alba cu aspect branzos. Sunt absolut normale si nu trebuie sa va faceti griji din cauza lor. Numai bine!

Re: Re: Re: Re: Re: orgazm la masturbare si sex

din 5 sep 2009 17:35 de simosimina

:))) păi dacă nu a avut niciodată o păsărică ..îţi dai seama că stă toată ziua şi face laba:))) Lui îi place mai mult să se masturbeze decât să facă sex:)))))000 Tare sunt curioasă dacă mai există vreun băiat care preferă ...

Re: Re: Re: Re: orgazm la masturbare si sex

din 5 sep 2009 17:16 de Gabbitzu

poate ca nu ai avut nici un orgasm si in lipsa de ocupatie trebuie sa vorbesti si tu :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 sep 2009 12:55 de crisexpert

Nu ai inteles ca eu asta am inteles:lol: Si ce daca-i cascada vizitata?Oricum nu vede nimeni ce se intampla acolo. Pasaroiule tu c elocatii ai?

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in se

din 5 sep 2009 05:03 de Mandrulina25

Nu egzista femeie urata sau femeie Frumoasa ! O femeie dacă vrea sa fie Frumoasa reuseste , dacă se ingrijeste si este. Curată este perfect . Trebuie sa fie foarte feminină sa aibă control la băutură si la mâncare , sa se gândească de 2 ori ...

n-are cum sa fie adevarat

din 5 sep 2009 02:46 de maryus

eu ca baiat putin imi pasa ca un detector poate fi usor de pacalit,nu-mi fac griji ca oricum sunt virgin si nici nau cum sa-si dea seama.dar asta e pacaleala sigur ca macar dadea o sp stire daca nu o zarva in toata mass-media dar cu adevarat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi

din 5 sep 2009 01:31 de maryus

dar merge doar daca simte ceva pentru tine iar daca nu merge na ai pus destul de mult suflet in relatie dar nu poti mentine o "relatie"de unul singur la nesfarsit daca te place poate pleaca,iar dupa o saptamana se intoarce inapoi,se mai gandeste ...

Re: Pot sa raman insarcinata?

din 5 sep 2009 00:46 de crisexpert

Nu inteleg... "ne masturbam reciproc, dar nu facem sex" (nu ai sous asta, dar asta e stiuatia). Pe deasupra chilotilor si blugilor sau avea mana bagata inauntru? Nu cred ca trebuie sa ne explici ce e aia l a b a:ok: Cam da. Ai si tu tot 12, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 sep 2009 00:40 de ExoticDream

Nu ati inteles! EA si EL sunt, de fapt, parteneri de cuplu, nu niste fiinte oarecare, ce se excita de zapacite prin sali de spectacol! EA priveste piesa/opera ce-o fi acolo, dintr-o loja in care nu se mai afla alte persoane, iar EL vine in timpul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu aproape 18..ea aproape

din 4 sep 2009 22:57 de sweety16

Aasa iti trebuie dak o inseli:lol:

Re: Re: Eu aproape 18..ea aproape 16

din 4 sep 2009 14:38 de shnanegen

pai adevaru e k deja devine stresant..sh uneori ma gandesc k nici numi mai pasa de sex...mi se pare stupid sa o faca cu mn pt k nu vrea sai dau papucii..ash vrea sashi doreasca sh ea..cer prea multe nui asha?:~* :D

Re: Eu aproape 18..ea aproape 16

din 4 sep 2009 14:13 de sweety16

A zis ea ca vrea sa o astepti pana face 18 ani?:wacko:Poarta si tu o discutie cu ea fa-o sa inteleaga ca ai si tu nevoile tale, ca nu trebuie sa afle ai ei, ca sunteti si de 10 luni impreuna...nuj oricum ai mai putea sa stepti si tu acolo inca 2 ...

Re: Re: Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

din 4 sep 2009 13:46 de mariaanda

md mult de sfat :~*

Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 12:44 de angel0ve

Eram in a 10-a zi de cand mi-a venit, deci in a 3-a zi dupa menstra. si nu, n-am folosit prezervativ.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal se

din 4 sep 2009 11:50 de cir

Persoana majora care urmeaza sa faca sex cu o persoana de sex opus, intre 15-18 ani, trebuie sa solicite doritoarei o cerere in scris, semnata, iar actul sexual sa se petreaca in prezenta a doi martori, acceptati si ei in scris de catre ...

Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 11:30 de simosimina

crede-mă că am uitat şi eu de câteva ori să o iau..şi făcusem şi sex..şi se ia în maxim 9 ore de la ora la care le iei iniţial. Eu am întârziat de multe ori..chiar şi 12 ore..şi 10ore..şi apoi, cum am spus luam repede ..şi seara ...

Re: Re: Re: Demonstratie de iubire din cauza geloz

din 4 sep 2009 02:37 de ExoticDream

Tu chiar crezi ca iubirea poate exista intre doua fiinte umane dupa numai doua saptamani? In caz ca da, te rog da-ne o definitie a iubirii pe care o consideri buna, ok? Noi astia sase care credem in "vechimea in munca" ne gandim ca iubirea se ...

Re: Nu stiu ce sa fac

din 4 sep 2009 01:51 de ExoticDream

Astfel de lucruri se intampla neprogramat si nu tin cont de faptul ca poate una sau ambele persoane au acasa pe altcineva... dar numai daca relatiile de acasa nu sunt asa cum si-ar fi dorit fiecare. Daca fata de la serviciu ar fi avut un sot pe ...

Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 00:59 de DarkAngel

Citeste prospectul anticonceptionalei si vezi cat timp esti protejata si cum trebuie sa procedezi daca ai uitat o pilula, este important si in ce zi a ciclului te aflai daca era una fertila sau nu, pilula de a-2-a zi este "criminala" cu organismul, ...

Nu stiu ce sa fac

din 4 sep 2009 00:53 de E_d_d_i_e

As dori si eu un sfat, o parere, ceva pentru ca eu nu stiu ce sa mai fac. Pe la inceputul anului a venit la firma unde lucrez o femeie. Dupa vreo 2 luni ne-am intersectat datorita sarcinilor de serviciu. Incet, incet am inceput sa lucram mai mult ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 382 din 1098
«   1 ... 379   380   381   382   383   384   385 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare