Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete din 27 aug 2009 09:46 de sweety16
Pai e mult mai bine ca n-ai facut-o pt oricum te-ar fi lasat.Stai linistita ca gasesti si baieti care nu sunt pe interes. Oricum sunt funny astia care bat apropouri si le dai sperante si cand e s-o faci il lasi cu sti tu ce sculata si te duci ...
Re: Re: intalnire sau nu ???? din 27 aug 2009 08:58 de maresalul
interesante opinii, unele pro altele contra...o mica dilema pe care trebuie sa o rezolv :blink::blink::blink::)
ms oricum de raspunsuri
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete .... din 27 aug 2009 02:09 de Ktty
Buy am avut si e0 un prieten mai mare k mne.e0 15,el 19:D!La incepit knd ne`am bagat impreuna i`am spus k e0 nu o sa ma culc cu el...iar el a zis k nu e nici o pb,k nu asta vrea de la mne.Dupa 2 sapt a inceput sa bata apropouri):(.Eu i`am zis k nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: (...) din 26 aug 2009 23:29 de sweety16
Cu vointa si ambitie o sa reusesti...sport si dieta...hai k e mai greu la inceput apoi te obisnuiesti.
Re: Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 26 aug 2009 23:24 de tinkerbell
daca esti virgina nu o sa iti introduca nimic...!!! deci daca esti stai linistita nu e niciun discomfort...trebuie doar sa lasi rusinea la usha...and don't be scared, nu ai dc, nu iti face nimeni nimic rau acolo...!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala? din 26 aug 2009 22:34 de metaforic
Ba da, chiar imi cer scuze ca v-am incurcat... transexuali cu travestiti.. nu stiam ca o sa te superi asa tare. Eu nu mai zic nimic, e punctul tau de vedere si noi trebuie sa-l respectam.
Numai bine :ok:
Re: Re: Genaratia de 14 ani .. din 26 aug 2009 22:25 de crisexpert
Mai e nevoie de altceva pe langa asta?
Re: Dus cu ejaculare? din 26 aug 2009 21:47 de panky
si eu fac sex cu partenerul in dus, dar nu ducem partida pana la sfarsit, adica o poti face dupa care iesiti asa uzi si continuati in pat, e mai ok, in ceea ce priveste boala cu transmitere orala, apa nu te fereste de ea, trebuie sa ai incredere ...
Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 26 aug 2009 21:39 de panky
ce se intampla intr-un cabinet gine, nu e cam placut, sa iti spun in mare in ce consta un control gine, doctorul va trebui sa te controleze in interior, iti va introdice lana in vagin si cateva sec o va plimba prin tn, lucru foarte jenant si ...
Re: Intrebare escapelle din 26 aug 2009 18:23 de simosimina
Nu ai de ce să îţi faci griji. Nu are cum să rămână însărcinată;)
Intrebare escapelle din 26 aug 2009 18:18 de merlin6b
Buna ziua,
Inainte de ejaculare sa rupt prezervativul, desi l-am scos din timp am dubii!
Prietena a luat "Escapelle", aprox. dupa 15. minute de la terminarea contactului sexual.
Au trecut 5 zile si are ciclu (desi trebuia sa ii vina in data de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste c din 26 aug 2009 17:06 de Black_06
Concluzie : Te conduce cum vrea el...iar tipul stie ca te are la degetul mic,de-asta se comporta asa,stie ca il crezi....daca te-ar iubi ti-ar arata...cum sa iti zic eu sa intelegi : Esti un fel de "BACKUP"...
Acum daca tu astepti mereu ca noi ...
Re: Re: din 26 aug 2009 16:11 de cosmin
si eu sunt in acceasi situati mai am o luna si un pic si nu mi`a dat,,,defapt mai demult mam masturbat o data si imi iesea un lichid transparent , gelatinos dar decat o picatura, apoi de 2 ori , de 3 ori apoi peste cateva zile numai aveam ...dar ...
Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 26 aug 2009 15:06 de Fundulet
Buna ziua...As mai avea o intrebare.
Ce se intampla in acel cabinet de ginecologie?
Peste 2sapt trebuie sa merg cu mama si imi este foarte frica.
Va rog frumos sa imi raspundeti...conteaza foarte mult pt mine!:):~*
Va ...
Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste din 26 aug 2009 13:37 de rechinu80
da probabil ca ai mare dreptate:|
pt ca se pare ca in momentul in care ramane singura se uita la pozele de pe hi5 ale lui(si asta e o certitudine---o stiu sigur..nu spui de unde:P), dar ce ma socheaza este faptu ca i-am spus ca s-ar putea sa ne ...
Re: Relatie La Distanta din 26 aug 2009 11:15 de SORIN28
Ok....si? :blink:
Relatie la distanta din 26 aug 2009 09:34 de Ingeras_mik
Am o relatie serioasa cu un tip din Italia, l-am cunoscut pe hi5, vb pe mess in fiecare seara,imi place mult de el stie cum trebuie sa vb,este serios... ce sa zic,este exact persoana potrivita... dar nu stiu daca voi avea vreodata sanse la el.
Re: Re: Re: Dilema in dragoste din 26 aug 2009 06:09 de the_gogu
e clar ca inca e atrasa de el...in alea 2-3 zle pe luna nu poti sti ce se poate intampla...chiar si in timpul in care esti tu plecat la servici...
faza cu pupicii pe mess mereu cand e online si ca se uita frecvent pe hi5-ul lui e ...
just the beginning din 25 aug 2009 23:31 de maryus
sunt cu totul de acord cu tine inafara de fapctul ca ai spus nici macar ocazional:(;)
de acord ca organismul nu a agreat si nu va agrea niciodata alcoolul dar e distanta mare antre a bea cateva pahare de vin la o petrecere si in a avea un viciu.a ...
Re: Re: Pete rosii pe penis din 25 aug 2009 23:06 de Nikku
Dermatologul pulii mele k iti da niste aciclovir sa iei cate 4 capsule de 200 la fiecare 4 ore timp de 3 zile apoi inca 5 zile cate 2 capsule de 200. si te pune sa faci toate testele pulii mele de nu ti se mai scoala penisul de loc pana nu iti vine ...
Pagina 386 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |