Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 24 aug 2009 03:59 de ExoticDream

Nu ca greseala ta ar fi usor pardonabila, dar trebuie sa intelegi ca barbatii au un orgoliu... IMENS. Daca l-ai atins cu ceva, oricat de mic (si minciuna, indiferent de motiv, este un lucru grav), aproape niciodata nu mai poti repara raul facut, ...

Re: Re: : Roaccutane - medicament miracu

din 24 aug 2009 03:35 de metaforic

Nu stiu ce sa mai zic. Pe zi ce trece raman uimit de cate alegeri gresite pot face tinerii din zilele noastre. Poate nu e vina lor, poate nu sunt informati, dar nu poti sa crezi ca tot ce zboara se mananca, nu poti sa crezi in medicamente "minune". ...

Re: Re: LCD vs PLASMA

din 24 aug 2009 02:12 de mytza07

plasma dupa un anumit timp trebuie reumpluta cu anumit gaz si pe la noi prin tara e scumpa treaba.de aceea apar si puncte albe si alte minunatii. LCD

Re: Re: Penis Curbat sau Normal

din 23 aug 2009 23:07 de 123T1

al meu e curbat deja si vreau sa stiu daca e bun si daca derajaza la anumite poziti dai altceva daca jenseza patenera

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 23 aug 2009 22:53 de tequila

Consider ca nimeni nu poate stii cu exactitate daca persoana de langa tine te iubeste cu adevarat...dar sunt si cateva indicii la care trebuie sa fim atenti... Cum iti dai seama daca o persoana te iubeste?...din pct meu de vedere...atunci cand se ...

Re: Penis Curbat sau Normal

din 23 aug 2009 22:41 de vladbodan

nu exista un penis anume care sa te excite intr-un mod diferit, tu trebuie sa sti ce sa faci cu el ... intrebarea mea este ... in cazul in care al tau e drept... si alte creaturi de pe aici spun ca cea curbata e "buna" ce ai de gand sa faci ca ...

Re: intrebare:-?

din 23 aug 2009 18:53 de leppflops17

Nu trebuie sa iei anticonceptionale decat atunci cand hotarasti tu (sau ginecologul) :) Poti face sex toata viata folosind prezervativul (sau nu, in caz ca iti doresti un copil.. dar asta se presupune ca se va intampla mai tarziu, nu la varsta ...

din 23 aug 2009 18:29 de sherry

nunai daca s-a slobozit baiatu in tine:ok:

din 23 aug 2009 18:29 de sherry

nunai daca s-a slobozit baiatu in tine:ok:

Re: Primul contact

din 23 aug 2009 11:18 de leppflops17

Wow, peste 7 zile, 2h, 18min si 35 de secunde eventual... :, Cum programeaza unii oameni totu' asa... "de la ora de la ora de imi incep viata sexuala" :D:D:D:D:D

Primul contact

din 23 aug 2009 03:55 de Razvan

Peste 1 saptamana voi avea primul meu contact sexual, cam ce trebuie sa stiu? ce prezervativ sa folosesc? Ce sa intampla daca aluneca prezervativul? Cum verific daca e spart sau nu? P.S. : Si ea este virgina, ce sa fac sa nu o doara asa rau?

Re: Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 22 aug 2009 19:12 de draqutza

stiti ce trebuie sa faceti..??....intrati pe www.google.ro....shi scrieti:cum se saruta q limba..shi akolo..va va arata un filmulet..sper ca v-am ajutat..po0o0p..bafta

Re: Re: :)

din 22 aug 2009 13:31 de andreiu21

Chair nu va intra in cap ca suntem diferiti si ca ne dezvoltam diferit?!):(

Re: :)

din 22 aug 2009 13:28 de Push

Am o intrebare ii normal ca la 12 ani sa am penisu de 14 cm ??! Va rog raspundeti-mi :rolleyes:

Re: Re: sexul anal

din 22 aug 2009 05:01 de metaforic

Stiu! Acum mi-am dat seama! Te-am mai vazut pe un forum pe tine mai demult :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Buna

din 22 aug 2009 03:21 de Deejay

Fata draga o sa iti raspund cu o intrebare: Te iubeste pentru ceea ce reprezinti tu pentru el, pentru ceea ce sti sa faci, pentru sufletul tau, sau doar pentru cat de bine arati? E o problema mare in ziua de azi. Si inca ceva esti la o varsta la care ...

Re: Genaratia de 14 ani ..

din 22 aug 2009 02:23 de ExoticDream

Noi, astia raii, care va criticam cand la 13-14 ani nu aveti altceva mai bun de facut decat sex, am avut si noi la un moment dat varsta voastra (si nu demult) si stim ce nevoi are corpul, nu trebuie sa ne explici. Lucrurile nu sunt chiar ...

Re: am 18 ani si sunt inca virgin

din 21 aug 2009 23:51 de sweety16

Dar nu trebuie sa afle ca esti inca virgin...si in orice caz ca sa nu-ti fie frica k prima oara n-o sa pici prost cauta-ti o virgina.

Re: sex oral

din 21 aug 2009 22:39 de leppflops17

Capul penisului este foarte sensibil, alterneaza linsul/suptul cu miscari usoare din degete pe cap... il va innebuni! Gadila'l, linge'l - joaca'te cu limba pe capul penisului, suge'l, (ca atunci cand te chinui sa bei un shake de la Mc Donald's cu ...

Cum fac barbatii ca femeile sa se indragosteasca?

din 21 aug 2009 19:18 de Cosmo

Parca era vorba de altceva aici nu? Majoritatea fetelor din Romania ... adica asa cred ... tin cont daca ai masina , bani , si sa fii cool ! Eu ma bucur ca am gasit o persoana care nu e asa si o iubesc foarte mult ! In general pentru a reusi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 388 din 1098
«   1 ... 385   386   387   388   389   390   391 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare