Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste din 20 aug 2009 11:30 de the_gogu
spui ca e mai vulnerabila cand va cerati...certuri o sa mai existe, asta inseamna ca de fiecare data cand va certati ea ca sa se consoleze trebuie sa te insele?
acum poate sunt toate bune dar...pe viitor vor mai fi certuri cum e si oarecum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala? din 20 aug 2009 04:34 de nelius
Re: Sky is the limit ;D (jurnal deschis) din 20 aug 2009 00:37 de BumbleBee
ooops..cred k m a luat somnu si p mine:.
Sper sa nu te superi dak fac si eu practica p tine nu?:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica din 19 aug 2009 21:44 de valentine
Uf, pentru ca asa spun eu!
Chiar nu am chef sa incep acum sa-ti explic treaba cu emotiile, actul sexual, trairea, sadaslkasddas, etc
Dar e asa cum iti spun eu!
Sunt in vacanta, am uitat toata gramatica :D
Re: Un Bait mai multe fete .. din 19 aug 2009 18:41 de sweetgirl16
Deci...cine ti-a spus tie ca daca dezvirginezi o fata ii strici viitorul(?):ermm:Timiditatea e un sentiment destul de naspa...stiu si eu din propria experienta dar am scapat de el:)Si de ce vrei sa iti incepi viata sexuala de la 13 ani?te simti ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 19 aug 2009 18:34 de Pink'Cat
Haha cezar ce simpatic esti:))
Crezi ca fiind virgina daca vorbeste cu ea despre asta,nu se intereseaza? pentru ce dumnezeu s-a inventat netu .. si pentru ce vorbim noi aici? sa citeasca aia necunoscatori.Crede-ma ca majoritatea virginelor ...
Re: cum sa slabesc? din 19 aug 2009 18:24 de sweetgirl16
Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci sport,mult sport si nu in ultimul rand sa mananci sanatos...O:)asta e foarte important!:ok:
Re: Re: Re: Mi-a intarziat menstruatia din 19 aug 2009 17:15 de Alex [Tm]
Hey, da exista foarte multi factori care fac menstruatia sa intarzie, din cate am citit sunt aproape sigur ca la tine a fost vb de stres, nu trebuie sa te alarmezi, testu de sarcina dak intradevar ai facut sex neprotejat trebuie facut la 2 sapt ...
Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU din 19 aug 2009 17:00 de leppflops17
Baiatu' ori s'a plictisit de masturbare, ori l'a prins maica'sa cu bataturi in palma/palme... ori s'a intamplat ceva, ca nu ii mai ajunge! :D:D
Pe unii baieti trebuie sa ii scoatem noi fetele din balta de timiditate in care se afla :rolleyes:
Re: Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in aer? din 19 aug 2009 16:54 de leppflops17
Nu stiu in mediu uscat cat traiesc, deci nu ma bag.
Dar trebuie sa te contrazic pt k in vagin/uter sau unde or mai ajunge creaturile mici si albe numite spermatozoizi... ei traiesc pana la 72h ceea ce inseamna aprox 3 zile ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii :) din 19 aug 2009 11:14 de leppflops17
Da o combinatie de H20 cu NaCl (si cu H2S daca va duceti prin statiunile de pe langa Mangalia).. etc. ce are?:,
Nu se poarta si la mare, ca tot apa e?B)
Re: Am 15 ani si prietenul meu vrea sa facem sex din 19 aug 2009 06:19 de Rayzolo
Am avut si eu o prietena si era moarta dupa.... Si tocmai aseara mam certat cu ea si iam spus ca ar trebui sa se gandeasca la scoala.Mam simtit putin ciudat pentru ca eu ar fi trebuit sa ii propun ei sa facem sex. Dar nu am vrut pentru ca am 14 ani. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita? din 19 aug 2009 01:49 de ExoticDream
Nu, nu chiar oricine, traim in Romania, nu uita, regatul pilelor, cunostintelor, relatiilor. Ca sa-ti dau un exemplu... o persoana extrem de capabila profesional, care a muncit si a ajuns sa castige binisor aici, s-a trezit la un moment dat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii :) din 19 aug 2009 00:58 de ExoticDream
Depinde de concentratie.... Situatia nu trebuie sa devina chiar acida....
P.S. Daca ma gandesc bine, ar merge un HCl, tot e vara si la piscine se poarta compusii cu clor...
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gata din 19 aug 2009 00:50 de sss
Stai linsit nu am fimoza il pot decolta dar dupa catva scunde se acopera laloc si as dori sa ramna capul afara decolat nu am fimoza
Re: Re: Re: Re: Prea mica din 19 aug 2009 00:49 de ExoticDream
Explica-mi si mie de ce! Daca omul nu are experienta in citirea gesturilor in momente intime, nu-i mai bine sa intrebe decat sa bajbaie aiurea? Eu as intreba....
:wacko::wacko::wacko:
Numai atatia cati ii trebuie.... sa nu exageram... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gata din 19 aug 2009 00:22 de Anonnim
aa deci tu nu iti poti decolata deloc capul penisului?
Atunci trebuie sa faci o operatie de fimoza .. dute la chirurgie ..nu-ti fie jena mai bine acum decat mai tarziu..
Inca ceva inainte sa te duci .. verifica saptamaniile astea daca chiar nu ...
Re: Re: Re: Re: Gata din 18 aug 2009 23:53 de sss
Pai problema mea e lafel cu decoltare trbuie sa merg la doctor sa mio belseca ca se stea capul pe afara dar mie jena sa merg se mai tine umpic . cu ai invins acea jena
Re: Re: Re: Gata din 18 aug 2009 23:38 de Anonnim
Nu-ti pune nick-ul acesta ca ne incurcam ..
Sa nu-ti fie jena .. si eu am doar 14 ani ..dar tu ce problema ai ca problema pe care o am eu nu trebuie sa ma duc la doctor ..
Uitati-va la poze: DOAR CEI CARE MA POT ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita? din 18 aug 2009 21:18 de electra
ce vorbesti domn'le,ce sa-ti povestesc,esti oracol,te pomenesti,daca eu spun ca pt mine conteaza cum arata omul ca poate sa aiba si palate daca e urat,eu zic NU acum si pt totdeauna si cu asta bastaO:):)
Pagina 390 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |