Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 20:19 de valentine

Pentru ca oricine, cu putin cap, se poate ridica din punct de vedere financiar (unii mai putin, altii mai mult). Odata ce o persoana nu are o stare financiara macar ok, e ceva dubios la mijloc. Adica ma uit la mine (doar in cazul meu pot vorbi ...

Re: Re: Re: Dilema in dragoste

din 18 aug 2009 17:17 de Pasaroi_Cuminte

Nope. Atunci cand ai aceasta capacitatea vei vedea ca in logica actiunilor, judecate prin prisma rationalului, o vina iti este rezervata si tie. Vei putea vedea ca intotdeauna apare teorema "tzapului ispasitor " : E mai usor sa dai vina pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 aug 2009 15:24 de Georgiana

poi ea numai ti-o mangaie mey, si u saracutul de tn te multumasti doar cu atat? Inteleg ca esti micutz dar o sa te povesteasca la altii si o sa rda toti de tn...asa ca bago unde trebuie ca nu se intampla nimik, cine stie de unde ti'o fi curs sange ...

Re: Re: Re: par pubian???

din 18 aug 2009 15:13 de Georgiana

Si ce daca nu sunteti fete, si baietii trebuie sa-si indeparteze parul din zona, genitala nu numai fetele!

:)

din 18 aug 2009 11:57 de tash

eu il am de 57 ... intrebarea care ar treb pusa ... fata are orgasm? daca intrebarea urmatoare a voastra ar fi ... cum se manifesta un orgasm ... inseamna ca nu ati vazut unu ... si sunteti preocupati de matematica ... si statistica. by the ...

Re: Re: Dilema in dragoste

din 18 aug 2009 09:55 de rechinu80

daca as putea sa imi separ sentimentele de ratiune, decizia ar fi simpla si una singura...sa ma despart de ea, dar si aici intervine un mare dar, sentimetele mele exista si sunt destul de puternice pt ea( ca doar de aceea m-am casatorit cu ea:~* ...

Re: Dilema in dragoste

din 18 aug 2009 07:16 de metaforic

Eu as zice sa o parasesti, dar nu te baza pe sfatul meu, e chiar absurd sa decizi soarta relatiei printr-un poll pe un forum. Tu stii cel mai bine ce ai de facut. Un singur sfat iti pot da, sfat ce e 100% valabil. Fa ceea ce iti dicteaza ratiunea, ...

Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

din 18 aug 2009 02:36 de Alina

hamm.. nush ce sa iti spun eu cu prietenul meu ne facem sex oral reciproc.. si mie mi-a fost un pik naspa la inceput ca ma gandeam "ce?! eu? cum sa fac asa ceva? e gretos.. aiurea..etc" dar nu a fost deloc asa... insa trebuie sa fii pregatita ...

Re: Re: Doare sa iti pierzi virginitatea?

din 18 aug 2009 02:19 de Rayzolo

de fapt nu ar trebui sa te gandesti la durere.Problema e urmatoarea:Sa ai prezervative la tine daca nu are prietenul tau;) ca nu doar bebele este o problema ci si BTS.Deci se poate muri;) Sper ca nu team speriat:))

de fapt nu ar trebui sa te gandesti la durere.Problema e urmatoarea:Sa ai prezervative la tine daca nu are prietenul tau;) ca nu doar bebele este o problema ci si BTS.Deci se poate muri;) Sper ca nu team speriat:))

Re: Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 18 aug 2009 01:48 de simosimina

well..polipii sunt ca un fel de boala sexuala...tu mai esti vrigina? Eu nu cred ca este vorba despre polipi sau negi...

Re: Re: Cum sa ma las de fumat?

din 17 aug 2009 23:54 de SweetCandy

Ceea ce am vrut sa zic este ca am incercat mai mult din curiozitate si am inceput sa fumez din ce in ce mai multe..cand am zis "daca vad pe cineva langa mine fumand mi se face pofta" ma refeream la faptul ca atunci cand nu fumeaza nimeni langa mine ...

Re: Cum sa ma las de fumat?

din 17 aug 2009 23:44 de sweety16

Auzi tu ai zis ca ai incercat?Ce intelegi tu prin incercare?N-ai cum sa fi dependenta...stii...trebuie sa fumezi ceva timp pt a devenii dependenta...ca sa te lasi de fumat iti trebuie decat ambitie..nimic mai mult.Acum depinde daca o ai sau ...

Re: Re: Ajutati-ma cu un sfat...

din 17 aug 2009 22:47 de Laura

Este cel mai tare sfat pe care l-am vazut...eu am 12 ani si sunt intr-o relatie...cu un baiat de varsta mea...dar....nici macar nu ne-am sarutat....nu merita...mi-a dovedit dragostea...lui....este de ajuns...ne asteptam varsta ideeala

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce

din 17 aug 2009 22:42 de sweety16

Auzi ce te face sa crezi ca suntem aceaesi persoana?Acum serios eu si sweetgirl16 avem opinii cam diferite...ce crezi ca eu postez ceva sa par mai "rea" si mai am alt cont prin care imi dau sfaturi despre cum sa fiu mai "buna"?Plus nik ...

Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 17 aug 2009 21:19 de carrie

Ce atata tevatura, e normal sau nu-i normal? Daca tu esti virgina la 19 ani si iti este bine asa, pentru tine e normal. Daca x e virgina la 19 ani si se simte frustrata pe tema asta, pentru ea nu e normal. Termenul de "normal" trebuie raportat la ...

Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 17 aug 2009 20:30 de leppflops17

Am cistita, de asta fac pipi cu sange :( Oricum, m'am gandit si eu ca s'ar putea sa fie colul da nu stiu ce sa zic :blink: Mama zicea ca poate am vreun polip vaginal sau cine stie ce minune. Dar nu m'a deranjat mereu; oricum este destul de ...

Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

din 17 aug 2009 17:49 de sweetgirl16

Te inteleg perfect! si eu mananc numai tampenii...dar de 2 saptamani fac exercitii pt picioare cam 30 de minute pe zi...si crede-ma chiar functioneaza,bine dar trebuie sa ai si timp...incearca sa nu mai mananci mancare gen fast food,renunta la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce

din 17 aug 2009 14:38 de sweetgirl16

Metaforic dar tu chiar nu poti sa postezi ceva fara sa te legi de mine:mellow:? inca ceva:eu si sweety16 nu suntem una si aceeasi persoana dupa cum spui tu cu atata precizie...am vaga impresie ca tu te crezi superior tuturor celor de pe forum nu?si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 391 din 1098
«   1 ... 388   389   390   391   392   393   394 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare