Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 17 aug 2009 13:12 de Janinne

Prima data e ceva minunat si tocmai de aceea trebuie sa o faci cu cineva la care tii, pentru care simti ceva, trebuie sa fii convinsa ca oricum ar avansa relatia voastra, tu nu o sa regreti acel moment. Nu o face din curiozitate sau doar ca sa scapi ...

Re: Re: dilema in dragoste

din 17 aug 2009 11:38 de rechinu80

zice ca ma iubeste si ca de aceea a ramas cu mine... si mi-a recunoscut ca se "gandeste la el" numai dupa ce eu deja citisem discutia cu prietena si i-am spus ca am citit...deci nu mai avea cum sa nege:|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac

din 17 aug 2009 10:49 de metaforic

Voi chiar nu puteti sa postati ceva fara sa starniti revolta si dezgustul? Cand stati pe scaun in fata calculatorului chiar nu puteti inchide ochii pentru 2 secunde amarate sau cat va trebuie pentru a gandi intens o problema. Va grabiti intotdeauna ...

Re: dilema in dragoste

din 17 aug 2009 10:44 de the_gogu

am avut rabdare si am citit tot...acum zic su eu parerea mea... iar parerea mea nu e de bine... un lucru te-as intreba...sotia ta e dependenta material de tine? sincer...vad ca s-a uita la altul,dar cand aflat s-a schimbat. pe o parte ma intreb ...

Re: Re: am o senzatie ciudata

din 17 aug 2009 01:38 de tinkerbell

Ce te face sa crezi ca daca ii vei spune ca o iubesti vei fi luat peste picior, daca e spus din suflet va fi mai mult decat perfect, si daca lucrurile nu ies asha cum trebuie nu iti pierde cumpatul...relaxx, mergi mai departe...!!! Crezi ca s-a ...

Re: Sunt suparata pe viata...

din 16 aug 2009 22:30 de SweetCandy

Incearca sa iti faci prieteni in care poti avea incredere...sunt multe persoane cu care poti discuta lucruri si mai intime...imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat..:((

Re: Virgina la 19 ani...

din 16 aug 2009 18:00 de justme18

da este normal...de ce nu ar fi? nu trebuie sa o faci doar asa k uni zic k " vai ai 19 ani si esti virgina...ce nasol mi-ar fi rusine":-j in plus te dezvirginezi doar atunci cand esti pregatita si cand ai gasit partenerul care merita cu ...

Re: Cum se formateaza un PC?

din 16 aug 2009 15:09 de wladimir

daca ai virusi nu trebuie sa-l mai formatezi pt ca te invata Bahoi cum sa scapi de ei .....urmareste tutorialul lui BAHOI DE LA CONSTANTA: http://www.youtube.com/watch?v=5zg88GWKS5E

Re: Cum innebuneste o femeie un barbat?

din 16 aug 2009 12:24 de anonim

tot c trebuie este sa fi tu insuti:) nu trebuie sa faci tot felu de lucruri kre nu te caracterizeaza;)potzi cuceri un barbat si fara gesturi necugetate:) nu cred k cea mai buna modalitate este sexul:pun barbat poate sa iubeask si fara oqi dulci,fund ...

Re: O intamplare ciudata

din 16 aug 2009 08:48 de Cristina

Nu vad care ar fi problema in asteptare... Eu zic comunicarea este cheia la problema ta. Incearca sa discutati. Poate fata are vri-o problema care iar fi frica sa discute. Orce nu ar fi principalul tu sa nu intri in panica si sa o respingi. ...

Re: O dragoste imposibila si ciudata

din 16 aug 2009 08:44 de Cristina

Sunt deacord cu ExoticDream, ar fi bine sa iti vezi de viata ta. Incearca sa pleci undeva cit mai departe de ei. Daca ei sunt fericiti nu te implica unde nu iti fierbe oala :). Incearca sa pleci peste hotare. O sa vezi mai multa lume si in acelas ...

Cum se formateaza un PC?

din 16 aug 2009 00:34 de Firentze

Cum se formateaza un PC?Si cum trebuie apoi sa instalezi placa de baza si restul ce apartin PC-ului?

Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet

din 15 aug 2009 23:20 de sweety16

Depinde ce fel de baieti vrea sa atraga.De multe ori naturaletea si sinceritatea unei fete nu rezolva prea multe.Majoritatea baietilor ar renunta la o fata asa pt o tipa super buna care culmea e superficiala.Deci depinde ce fel de baiat vrei sa ...

Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 15 aug 2009 22:51 de Firentze

Intr-adevar asa este...dar presupun ca ea vrea idei mai iesite din comun!Adica sa exiciti atat de tare un baiat incat sa nu uite niciodata ce l-a "lovit"... ce spuneti despre asta?Voi baieti cum v-ar putea excita o fata atat de tare incat sa nu ...

Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 15 aug 2009 22:39 de delinka

in primul rind trebuie sa fiti in doi,caci ve-ti fi mai relaxati deci baietii se excita atunci cind il saruti pe git, piept, in jurul buricului mai ales sa fie sarutat pe la ureche(cu asta il ucizi cu totul), sa te joci cu limba pe la ureche, ...

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 15 aug 2009 22:30 de delinka

trebuie sa fii insusi tu, dar sa nu joci teatru, asta mult conteaza........ si sa fii cit mai naturala............baietii mult apreciaza acest lucru:ok:

Re: Virgina la 19 ani...

din 15 aug 2009 22:25 de delinka

Salut. E normal ca la asa virsta sa fii vergina, caci prima oara trebuie sa fie cu un baiat pe care sa-l iubesti, dar nu sa faci asta din interes sau cu gindul ka multe fete de virsta ta au relatii sexuale. Prima oara importa foarte mult caci se ...

Re: Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 12:10 de simosimina

Well..nu stiu dar cel putin eu nu sunt genul care sa agate un tip..nici pentru o relatie de lunga durata...dar pentru o aventura nici atat:)) Poate ca din punctul asta de vedere sunt cam "depasita".. As face primul pas..daca as fi sigura ca ...

Re: Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 11:57 de Black_06

Eeeee.....orgoliul domne,de ce sa ii spuna ea prima "TE IUBESC"...??? Asa sa se astepte unul pe altul,care spune primul este prost:((:(( Come on Simosimina,ce gandire este asta?? Poate pentru altii sentimentele unor persoane sunt incerte din ...

Re: Re: Nu mai vreau sa fiu asa geloasa

din 15 aug 2009 03:00 de ExoticDream

Este teribil de dificil sa controlezi gelozia.... Stim cu totii teoria, care spune ca daca il iubesti trebuie sa ai incredere in el, ca increderea este o alegere pe care o faci de la inceput, nu pe baza experientei dobandite in timpul relatiei. ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 392 din 1098
«   1 ... 389   390   391   392   393   394   395 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare