Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 02:46 de ExoticDream

De ce ar fi asta o gafa?!? Intr-o societate in care femeia si-a dobandit independenta, mai avem inca asemenea prejudecati? Daca femeia are tupeul sa agate tipi in baruri pentru aventuri de o noapte, de ce n-ar putea o fata sa-i spuna unui baiat ...

Re: Sunt insarcinata???

din 14 aug 2009 22:42 de Firentze

Cum poti sa pui o asemenea intrebare?!Faci sex oral si nu stii macar atat?Nici eu nu stiu multe dar inainte sa-ti incepi viata sexuala trebuie sa stii macar lucrurile elementare...zic eu:wacko: Si ca sa-ti raspund totusi la intrebare:este ...

Re: Re: Re: Buna

din 14 aug 2009 22:04 de crisexpert

daca el nu te obliga, adica "trebuie.daca zici nu inseamna ca nu ma iubesti" nu prea ar trebui sa accepti.daca TU vrei fao.

Re: Doare sa iti pierzi virginitatea?

din 14 aug 2009 18:40 de sweetgirl16

Depinde de la fata la fata...unele simt durere altele nu,oricum nu trebuie sa te sperii ca nu am auzit sa fii murit nimeni din asta...:love:

Re: Tratarea insomniei?

din 14 aug 2009 18:08 de metaforic

Depinde foarte mult de cauza insomniei. Insomnia este un simptom al multor boli cronice iar in acest caz trebuie tratata boala pentru a o inlatura , dar mai este uneori si un mesaj din partea organismului. Mesaj care spune ca organismul tau are ...

Re: Re: Re: Rafinament si eleganta

din 14 aug 2009 14:33 de simosimina

cred ca oricarei persoane i se par dezgustatoare unghiile lungi la picioare...cat si unghiile tip "vrajitoare" de care am vb si eu mai sus. Modelele incarcate nu imi plac, insa imi plac la nebunie culorile stridente..gen roz strident..albastru ...

Re: Re: Sunt insarcinata?

din 14 aug 2009 13:29 de marisela

Ok, mersi mult!!

Re: Need girl.....!

din 14 aug 2009 12:37 de sweetgirl16

din 2007 si-o fi facut prietena :-`

Re: Re: Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 12:30 de cryss24

eu ai facem sex oral: 1:pentru ca imi face placere sa fac asta si chiar imi place 2:imi pace sa o vad ca se excita ca geme de placere imi place sa o amagesc cand ai fac oral

Re: Re: Rafinament si eleganta

din 14 aug 2009 12:26 de carrie

Mie imi place french-ul, rosu (mai inchis), visiniu si in general gama de culori inchise (dar mai rar, nu merg toata ziua). Apoi si nuantele naturale. Dar nu suport nuantele deschise si mai "ciudatele": roz puternic, bleu, portocaliu etc. Ca tot ...

Re: Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 12:25 de sweetgirl16

nu trebuie sa gandesti asa..."daca ea nu imi face mie nici eu nu ii fac ei"tu ii faci oral din placere sau ca sa se simta ea bine?O:)

Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 12:18 de cryss24

este foarte pudica in schimb ea este este inebunita cand ai fac eu dar de la o vreme nu ai mai fac ca nu primesc nimic in schimb

Re: sex oral

din 14 aug 2009 12:12 de sweetgirl16

Nu toate fetele sunt de acord cu sexul oral...discuta serios cu ea...cum zice si AlyssaKid faceti o baie impreuna poate asa se convinge ca esti "curat"...iar faptul ca sunteti de 5 ani ...

Re: .

din 14 aug 2009 11:59 de giulia

eu sunt cu prietenul meu de 1 an su 6 luni mie mi se pare ca numai tine la mine ca la inceput dar el spune ca nu e adv k ma iubeste mai mult...nush ce sa cred eu simt k nu-i mai pasa de mine la inceput eu eram cea mai importanta chiar dak ma lasa ...

Swift-Tuttle si ploaie de stele murinde...

din 14 aug 2009 04:10 de ExoticDream

Cineva imi povesteste despre telescopul proaspat achizitionat, cuvintele se rotesc in jurul lui Jupiter, Venus, al rezolutiei, bla bla bla.... pasager din eter prind ideea cazatoarelor Perseide si un gand tangent mintii imi sugereaza o fuga nocturna ...

Re: Sunt insarcinata?

din 14 aug 2009 03:11 de ExoticDream

In privinta calculului perioadei fertile (in cazul unei femei are are ciclu menstrual regulat), pe site-ul nostru zice asa: "Prima zi a fiecarui ciclu menstrual este ziua in care incepe menstruatia iar ultima zi este cea dinaintea urmatoarei ...

Re: Tratarea insomniei?

din 14 aug 2009 00:32 de DarkAngel

Pai ai putea sa incerci cu Sedocalm V (supliment alimentar nu necesita reteta) sau ceai de tei Dar trebuie sa identifici cauza insomniei nu doar sa-i inlaturi efectele. Asta este o solutie temporara. Cand vei afla cauza insomniei vei sti sigur ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cos

din 14 aug 2009 00:28 de Dutzau

Alta cauza ar fi , si pe bune vb , asa zisa "LABA" sau mana pusa pe fatza des , se infecteaza , siiiii e BAI

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri.

din 14 aug 2009 00:23 de Firentze

Ba nu are dreptate in totalitate!Trebuia sa specifice sa trebuie pisu de bebelusi! Dar va recomand o metoda mai buna...dati-va cu rosii pe fata si lasati sa se usuce si peste 10-15 minute(depinde cat rezistati pt ca o sa simtiti cum vi se strange ...

Re: Need girl.....!

din 13 aug 2009 23:55 de Black_06

Da search pe google:ok::ok: :,:,:,:,:p:p Cica este cel mai bun motor de cautare:,:,

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 393 din 1098
«   1 ... 390   391   392   393   394   395   396 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare