Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 20 ian 2011 18:55 de girls2
Totusi,daca face asta,se poate intampla si a doua oara si va fii mult mai rau ca prima.
Re: I-am dat voie sa faca sex cu altele.... din 20 ian 2011 13:22 de andra22
si iubi meu a fost virgin...dar nu este curios sa se culce cu alta...de fapt eu mereu ii spuneam daca vrei sa mergi sa vezi cum e cu alta du-te acum pana nu e prea tarziu...si imi spunea ca el se simte super cu mine si ca nu are nevoie sa vada cum e ...
Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 20 ian 2011 12:40 de DaNNY_DiViNO
cand o sa stai si tu in spital dupa o bataie din cauza la un cretin, sunt curios daca mai poti sa il iei in brate si sa il pupi dupa aceea :ok:
Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex din 20 ian 2011 12:02 de andra22
nu toate femeile pot ajunge la orgasm vaginal...pt asta e nevoie de multa relaxare ...si clar preludiu... acum vreo doi ani ajungeam la orgasm vaginal dar acum nu mai pot...doar daca ma stimulez eu...cu acelasi partener...nu stiu motivul ...spune-i ...
Re: SEXUL ORAL din 20 ian 2011 04:06 de Bozgoru
sexul Oral este un fel de sex.. n-are legatura cu dovedire de dragoste de iubire.. de kkt... ce legatura are.. unii fac sex oral. unii anal... altii fac si oral si normal si anal.. n-are nici o legatura.. deci sa-ti raspund la intrebare.. ...
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 20 ian 2011 04:03 de Bozgoru
poate face ea rost .. totusi... metoda "sub-covor" nu e prea eficienta in ascunderea banilor..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2011 00:03 de suchi
De ce sa ramai virgina pana la 30 ani? De ce sa nu faci sex oral la 17 ani? De ce sa nu profiti de fericirile vietii?cand nu stii cum tie scris in viata,si ca paote maine,poimaine se va intampla ceva
Luati si profitati de momente
Si Diana,crezi ...
Re: intim... din 19 ian 2011 22:50 de simosimina
si eu vreau sa vorbim baby, chiar mi-e dor sa mai "barfim" cate ceva:))
si eu am sa iti povestesc destule chestii....daca ma vezi buzz me :d
te pup dulce :-*
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 19 ian 2011 21:47 de Sunshine87
Poate o sa ii vezi dar mai tarziu.Mai asteapta un pic si ii mai spui odata, ii reamintesti ca ce ai facut ai facut pentru ea, acu poate sa caute sa imprumute si sa ti-i dea inapoi.Ma gandesc ca e si ea la fel de disperata ca si tine..
Re: SEXUL ORAL din 19 ian 2011 21:39 de Sunshine87
Sexul oral inca la noi in Romania iese din tipare.Multa lume il priveste ca pe ceva iesit din comun.Parerile sunt impartite.Mi se pare o prostie sa faci ceva doar ca sa iti tii iubitul langa tine, cand sunt alte motive.Nu vad de ce sa faci ...
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 19 ian 2011 20:38 de drooz
nu o sa ii vezi ff repede inapoi ..da cateva detalii despre prietena ta ,exp situatie finaciara etc
Re: SEXUL ORAL din 19 ian 2011 20:22 de toy
Tu de fapt ce sugerezi, sa facem sex in pozitia misionarului si cu lumina stinsa? Intr-o relatie in care exista comunicare, trebuie sa existe diversitate sexuala si sexul oral e o modalitate perfecta de a iesi din rutina si de a-i oferi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginul nefo;o din 19 ian 2011 19:56 de andra22
voi nu va dati seama ca omu asta intreaba cu speranta de a afla daca este vreo modalitate sa vada daca s-o f.... femeia sau nu...sigur virgina nu va veni acasa....
Re: Re: SEXUL ORAL din 19 ian 2011 19:56 de ursaru
Asta e ,ai picat in plasa.Consoleaza-te cu gandul ca macar ai incercat sa`l ti langa tine:lol:
I-am dat bani de avort unei prietene! din 19 ian 2011 19:48 de Ambry
I-am imprumutat bani lu o prietena ca mi-a fost mila de ea,se plangea ca are nevoie de bani sa faca avort dar fara ca parintii ei sa stie ,mi-a zis ca ii trebuie bani urgent . Si eu m-am dus acasa si i-am cerut mamei la care nu a vrut sa-mi dea apoi ...
Re: Re: Casatorita, dar virgina din 19 ian 2011 19:40 de andra22
incearca sa te relaxezi cat mai mult sunt sigura ca e vb de emotii...de frica...si nu in ultimul rand vei avea nevoie de un lubrifiant daca este chiar atat de greu..relaxeaza-te ca tot ce se va intampla va face un bine relatiei:)
Re: Re: Re: o mica mare problema din 19 ian 2011 19:07 de andra22
da exact ...daca va despartiti dupa ce faceti sex si constatati ca de fapt voi nici macar nu va potriviti la pat...inainte sa faci un pas asa de important e bine sa cunosti si persoana p care o vei avea langa u pe viatza din toate punctele de ...
Ginecologi din Pitesti din 19 ian 2011 17:34 de oanaaa
va rog recomandati-mi si mie niste ginecologi buni din pitesti...ar fi si mai bine daca ar avea si cabinet privat...prin buni ma refer sa nu-ti vorbeasca urat si sa se poarte cu grija cu tine.astept pareri.va rog
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curatarea penisului de spe din 19 ian 2011 17:26 de nickname
Sansele sunt destul de mici, dar da, e posibil.
Re: SEXUL ORAL din 19 ian 2011 17:23 de Andreea93
Eu zic ca faza cu sexul oral e o prostie! mie nu mi-a facut nimeni pana acum asa ceva,dar in schimb eu i-am facut fostului meu iubit si cu ce m-am ales? cu nimic... el bine mersi acum este cu alta... deci vreau sa dau de inteles ca i-am facut sex ...
Pagina 440 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |