Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sex cu prietenul iubitului

din 18 ian 2011 02:15 de Bozgoru

aici n-are legatura cititul.. cu asta are legatura LOGICA... e clar ca nu-l iubesti.. ce ne cacam atat pe noi.. tu esti una dintre multele persoane care habar nu are care e diferenta intre : atasare.. obsesie .. iubire.. prietenie etc... asta e.. ...

Re: Am luat vreo boala de la el ?

din 18 ian 2011 02:10 de Bozgoru

ce e aia :"miroase a penis". cate penisuri ai mirosit tu? tin sa-ti mentionez ca penisul nu are miros daca este spalat.. deci imi pare rau pt . tine.. iar sa-ti raspund la intrebare : da.. ai o boala venerica sau o infectie..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate

din 18 ian 2011 02:05 de Bozgoru

nu zice nicaieri ca s-a sters... a zis ca s-a uscat.. . ia documenteza-te si vezi cat traiesc spermatozoizii si dupa "uscarea" aia... si chiar in lichidul pre-ejaculator.. deci din moment ce in lichidul ala exista spermatozoizi... atata timp cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La cat sa

din 18 ian 2011 01:24 de Rolando

crezi ca toata lumea isi permite excursii in anglia,sua,spania,portugalia?..... tu de unde sti daca e usor sau nu?....ca ai fost acolo doar in vizita,nu ai habar cum sta treaba cu adevarat.....crezi ca daca te duci acolo e asa usor din ...

Re: Sex cu prietenul iubitului

din 18 ian 2011 00:37 de ExoticDream

De-a dreptul jenant... pentru toti cei implicati. Pacat de fraierul care te iubeste de 7 ani... Taie nodul gordian, lasa-i pe amandoi si stai departe de baieti o vreme, macar pana te vei lamuri ce vrei de fapt. Poate ca partenerul oficial nu ...

Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fos

din 18 ian 2011 00:26 de ExoticDream

Stiu ca nu toata lumea gandeste asa, eu am spus doar ca cineva care iubeste cu adevarat nu ar trece peste orice daca apare o partida buna la orizont, in speranta ca "prostul/proasta" nu va afla. Indiferent cat de inteligent sau sarac cu duhul ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 ian 2011 23:39 de Machiavelli

Si ea ce zice? Daca nu ii spune faza ca daca mai sunt golani sau nu mai sunt tot degeaba :lol::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Nedumerire !!!

din 17 ian 2011 23:24 de Machiavelli

Si eu ti'as spune sa mergi la un medic (asta e cea mai buna combinatie pe care o poti face) dar din timp ce ai apelat la "internet" nu te astepti la astfel de raspunsuri... Ce sa spun...sper sa nu o dati in alte combinatii...scurgeri vaginale se ...

Re: Re: Re: Re: Nedumerire !!!

din 17 ian 2011 23:15 de J0ystck0

da ia curs sange ...faza e ca mam cam speriat si nu stiu daca e normal sau anormal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghiti

din 17 ian 2011 23:13 de Machiavelli

Vrei sa dai limbi si in gaura neagra?:lol:

Re: Re: Re: Nedumerire !!!

din 17 ian 2011 23:12 de Sunshine87

Pai paoate fi o scurgere care nu isi are locul, poate a racit, sau vreo infectie, sau mai poate fi pur si simplu o scurgere normala,daca nu are miros, nu o ustura, nu are mancarimi, etc.Cel mai bine pentru linistea ei e sa mearga la un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 ian 2011 23:08 de Machiavelli

Poti sa fii mai explicit(a) ? ...Nu de alta dar sunt un mare amator de istorie si chiar vreau sa aud pe cineva care a trait in acele timpuri ;) Cat despre ajutat in ziua de azi tind sa iti dau dreptate :ok:%%-

Re: Re: Nedumerire !!!

din 17 ian 2011 23:08 de J0ystck0

deci imi zice ca i curge un lichid si nici ea nu stie ce este ca e prima oara la ea....si nu stiu ce sai zic daca e bine sau nu de asta vam intrebat este un lichid ceva de genu lubrifiantului si imi zice cai mai curge ca simte si gaseste ...

Re: Nedumerire !!!

din 17 ian 2011 23:08 de Sunshine87

Pai daca ati facut-o neprotejat si ti-ai dat drumul in ea e posibil sa fie de la tine, sau poate a avut ea orgasm, desi mai greu daca zici ca era virgina..oricum detaliaza ce fel de lichid;)

Re: L-am mintit ca sunt virgina si el chiar a crez

din 17 ian 2011 21:58 de sorinuxa

Probabil nu vroia sa rateze sansa de a se culca cu tine;) orice baiat isi da seama daca o fata este sau nu virgina.Cat despre tine nu poot sa zic cuvantul ala...daca era puteai sa fii sincera ..dar poate ai fost doar o aventura pentru el;).:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez

din 17 ian 2011 21:51 de ionutzxxx

sal imi poti da detali mai multe pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] as dori daca se poate

Re: sex cu prietenul iubitului

din 17 ian 2011 21:51 de sorinuxa

povestea ta seamana cu serialul ala dupa antena 1 "Narcisa salbatica"Cuplul:manuela-emil... Atata timp cat iubesti nu ai voie sa inseli;) probabil tu in astia 7 ani te-ai obisnuit cu el si pentru tine inseamna ca il iubesti...

Re: sex cu prietenul iubitului

din 17 ian 2011 21:35 de Sunshine87

Consider ca esti cam capricioasa, si vrei si cu aia in fund si cu sufletul in rai..nu se poate draguta mea asa..trebuie sa te hotarasti ce vrei, si cel mai indicat ar fi sa nu ii mai dai sperante prietenului tau desarte..ca il iubesti si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa r

din 17 ian 2011 21:09 de Sunshine87

Mai omul lui D-zeu, cum sa ramana mai femeia insarcinata cu lichid, deci nu sperma, ala contine si mai putini spermatozoizi..ramas pe un deget, uscat, sters, si apoi l-a bagat in vagin..(daca l-a bagat)..ma repet pentru tine..am zis ca e o ...

Re: Re: L-am mintit ca sunt virgina si el chiar a

din 17 ian 2011 20:39 de dorinda

Nu, ii face sex oral schimbatorului de viteze...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 442 din 3731
«   1 ... 439   440   441   442   443   444   445 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare