Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex cu prietenul iubitului din 18 ian 2011 02:15 de Bozgoru
aici n-are legatura cititul.. cu asta are legatura LOGICA... e clar ca nu-l iubesti.. ce ne cacam atat pe noi.. tu esti una dintre multele persoane care habar nu are care e diferenta intre : atasare.. obsesie .. iubire.. prietenie etc... asta e.. ...
Re: Am luat vreo boala de la el ? din 18 ian 2011 02:10 de Bozgoru
ce e aia :"miroase a penis". cate penisuri ai mirosit tu? tin sa-ti mentionez ca penisul nu are miros daca este spalat.. deci imi pare rau pt . tine.. iar sa-ti raspund la intrebare : da.. ai o boala venerica sau o infectie..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate din 18 ian 2011 02:05 de Bozgoru
nu zice nicaieri ca s-a sters... a zis ca s-a uscat.. . ia documenteza-te si vezi cat traiesc spermatozoizii si dupa "uscarea" aia... si chiar in lichidul pre-ejaculator.. deci din moment ce in lichidul ala exista spermatozoizi... atata timp cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La cat sa din 18 ian 2011 01:24 de Rolando
crezi ca toata lumea isi permite excursii in anglia,sua,spania,portugalia?.....
tu de unde sti daca e usor sau nu?....ca ai fost acolo doar in vizita,nu ai habar cum sta treaba cu adevarat.....crezi ca daca te duci acolo e asa usor din ...
Re: Sex cu prietenul iubitului din 18 ian 2011 00:37 de ExoticDream
De-a dreptul jenant... pentru toti cei implicati. Pacat de fraierul care te iubeste de 7 ani...
Taie nodul gordian, lasa-i pe amandoi si stai departe de baieti o vreme, macar pana te vei lamuri ce vrei de fapt. Poate ca partenerul oficial nu ...
Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fos din 18 ian 2011 00:26 de ExoticDream
Stiu ca nu toata lumea gandeste asa, eu am spus doar ca cineva care iubeste cu adevarat nu ar trece peste orice daca apare o partida buna la orizont, in speranta ca "prostul/proasta" nu va afla. Indiferent cat de inteligent sau sarac cu duhul ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 ian 2011 23:39 de Machiavelli
Si ea ce zice?
Daca nu ii spune faza ca daca mai sunt golani sau nu mai sunt tot degeaba :lol::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Nedumerire !!! din 17 ian 2011 23:24 de Machiavelli
Si eu ti'as spune sa mergi la un medic (asta e cea mai buna combinatie pe care o poti face) dar din timp ce ai apelat la "internet" nu te astepti la astfel de raspunsuri...
Ce sa spun...sper sa nu o dati in alte combinatii...scurgeri vaginale se ...
Re: Re: Re: Re: Nedumerire !!! din 17 ian 2011 23:15 de J0ystck0
da ia curs sange ...faza e ca mam cam speriat si nu stiu daca e normal sau anormal
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghiti din 17 ian 2011 23:13 de Machiavelli
Vrei sa dai limbi si in gaura neagra?:lol:
Re: Re: Re: Nedumerire !!! din 17 ian 2011 23:12 de Sunshine87
Pai paoate fi o scurgere care nu isi are locul, poate a racit, sau vreo infectie, sau mai poate fi pur si simplu o scurgere normala,daca nu are miros, nu o ustura, nu are mancarimi, etc.Cel mai bine pentru linistea ei e sa mearga la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 ian 2011 23:08 de Machiavelli
Poti sa fii mai explicit(a) ? ...Nu de alta dar sunt un mare amator de istorie si chiar vreau sa aud pe cineva care a trait in acele timpuri ;)
Cat despre ajutat in ziua de azi tind sa iti dau dreptate :ok:%%-
Re: Re: Nedumerire !!! din 17 ian 2011 23:08 de J0ystck0
deci imi zice ca i curge un lichid si nici ea nu stie ce este ca e prima oara la ea....si nu stiu ce sai zic daca e bine sau nu de asta vam intrebat este un lichid ceva de genu lubrifiantului si imi zice cai mai curge ca simte si gaseste ...
Re: Nedumerire !!! din 17 ian 2011 23:08 de Sunshine87
Pai daca ati facut-o neprotejat si ti-ai dat drumul in ea e posibil sa fie de la tine, sau poate a avut ea orgasm, desi mai greu daca zici ca era virgina..oricum detaliaza ce fel de lichid;)
Re: L-am mintit ca sunt virgina si el chiar a crez din 17 ian 2011 21:58 de sorinuxa
Probabil nu vroia sa rateze sansa de a se culca cu tine;) orice baiat isi da seama daca o fata este sau nu virgina.Cat despre tine nu poot sa zic cuvantul ala...daca era puteai sa fii sincera ..dar poate ai fost doar o aventura pentru el;).:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 17 ian 2011 21:51 de ionutzxxx
sal
imi poti da detali mai multe pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] as dori daca se poate
Re: sex cu prietenul iubitului din 17 ian 2011 21:51 de sorinuxa
povestea ta seamana cu serialul ala dupa antena 1 "Narcisa salbatica"Cuplul:manuela-emil...
Atata timp cat iubesti nu ai voie sa inseli;) probabil tu in astia 7 ani te-ai obisnuit cu el si pentru tine inseamna ca il iubesti...
Re: sex cu prietenul iubitului din 17 ian 2011 21:35 de Sunshine87
Consider ca esti cam capricioasa, si vrei si cu aia in fund si cu sufletul in rai..nu se poate draguta mea asa..trebuie sa te hotarasti ce vrei, si cel mai indicat ar fi sa nu ii mai dai sperante prietenului tau desarte..ca il iubesti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa r din 17 ian 2011 21:09 de Sunshine87
Mai omul lui D-zeu, cum sa ramana mai femeia insarcinata cu lichid, deci nu sperma, ala contine si mai putini spermatozoizi..ramas pe un deget, uscat, sters, si apoi l-a bagat in vagin..(daca l-a bagat)..ma repet pentru tine..am zis ca e o ...
Re: Re: L-am mintit ca sunt virgina si el chiar a din 17 ian 2011 20:39 de dorinda
Nu, ii face sex oral schimbatorului de viteze...
Pagina 442 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |