Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: L-am mintit ca sunt virgina si el chiar a crez din 17 ian 2011 20:38 de McLove
Deci, daca daca eu iti dau un pix, si-ti zic ca e acadea, il sugi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [H din 17 ian 2011 20:31 de DaNNY_DiViNO
Eh... este, nu este... asteptam si vedem nu ? :D
si apoi re-discutam tema daca este posibil sau nu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] din 17 ian 2011 20:27 de dorinda
Stii, asta e ceva de genu: el trebuia sa aduca prezervative, nu eu. Nu mai arunca pisica in curtea altuia, esti la fel de vinovat ca si ea, pentru ca in relatia asta sunteti doi, nu unul.
Re: sex cu prietenul iubitului din 17 ian 2011 19:50 de Simonna
Cel mai bine renunti la amandoi deoarece daca o sa iesi cu amicul lui acesta va zice ca pentru acesta l-ai lasat pe el si va iesi urat ,si daca ramai cu iubitul tau o sa te tot gandesti la amicul acela. Cel mai bine uita de ei,cautati alt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - S din 17 ian 2011 19:26 de mihai99
Da, multumesc mult ca imi spuneti sa fiu atent, da sunt, si am fost, nu eu sunt cel care am fost neatent, ea a fost, si am vorbit cu ea sa aibe grija, asta stiu si eu.
Tocmai de asta intreb, pentru ca nu stiu. Stiu ca in contact direct este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 17 ian 2011 19:17 de adrian1
daca vrei te pot ajuta eu iti dau sperma, la schimb tu imi dai pizda pt ca imi place sa dau limbi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se po din 17 ian 2011 19:11 de sorinuxa
Nu inteleg faptul ca nu "a constientizat"de ce sa nu constientizezi?Pentru cateva clipe de placere vreti sa platiti mai incolo?Fiti mai constienti chiar si atunci cand sunteti excitati la maxim...Daca lichidul ala era uscat si era stearsa pe ...
Re: Top 10 alimente anti celulita! din 17 ian 2011 19:04 de DRE
De celulita scapi doar prin sport.Degeaba persoana respectiva mananca azi ceapa si praz daca maine merge la kfc si dupa aia sta in varful patului.
Dar dehhh tuturor ne-ar conveni sa mancam tot ce ne place si sa stam sa ne uitam la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La cat sa ince din 17 ian 2011 18:59 de DRE
Asa crezi tu.Poate ai fost si tu prin Blugaria si crezi ca asa e peste tot.In alte tari( Austria, Elvetia, Anglia, Norvegia, Canada si nu numai) e cu totul altceva.Bineinteles ca daca merge un prost care habar n0are in ce lume traieste nu se va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate din 17 ian 2011 18:42 de mihai99
Pt cei care spun ca de ce nu eram protejati etc, nu avea nimeni nici un gand de a face mai mult decat "preludiu" sa zicem.
Si faptul ca daca ne jucam unul cu altul, eu nu m-am gandit ca ea ar putea face ceva de acest gen, iar ea nu cred ca a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Curatarea penisului de sperma din 17 ian 2011 18:36 de J0ystck0
dar daca bagi penisu in .... si are lichid din ala poate ramane gravida? (!)
Re: Re: Re: Re: Probleme cu grosimea penisului :-< din 17 ian 2011 18:07 de dorinda
Da, dar pentru asta ar trebui sa-l descopere cineva si daca nu-i face publicitate, o sa moara cu averea-n pantaloni si cu buzunarele goale.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa raman din 17 ian 2011 17:47 de Bozgoru
se pare ca tu chiar habar n-ai cate femei se duc sa faca chiuretaj.. tu crezi ca toate alea care se duc sa faca avort se duc din cauza inconstientei ca au facut-o fara prezervativ.. si ca nu ar exista cazuri ca astea? traiesti intr-o bula de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa raman din 17 ian 2011 17:44 de Bozgoru
uite ca si eu am mai multi ani ca voi... si iti spun sigur ca se poate..
Re: sex cu prietenul iubitului din 17 ian 2011 17:40 de dorinda
Cam trasa de par povestea, dar fie cu zici tu.
Renunti la amandoi. Nu se poate cu fundul in doua luntre...
Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu din 17 ian 2011 17:00 de baby
Mare adevar!!
Dar...draga mea Exotic nu toata lumea gandeste asa:`
Uneori daca apare o partida mai buna la orizont ar trece peste orice in speranta ca prostul/proasta nu va afla.
Si e normal sa isi piarda increderea si sa isi faca tot ...
Sex cu prietenul iubitului din 17 ian 2011 15:44 de ioana26b
Buna.
Ma aflu intr-o situatie f jenanta cel putin. De 7 ani sunt intr-o reatie cu un barbat minunat, dar cu toate acestea il insel cu un prieten comun. Relatia cu amicul dureaza deja de aprox 4 ani, si pana recent credeam ca e sex si atat. Fata de ...
Top 10 alimente anti celulita! din 17 ian 2011 13:13 de absolutep0wer
Stii cum scapi cel mai rapid de celulita? Mancand! Anumite alimente precum telina sau ananasul sunt aliati naturali care te pot ajuta sa elimini celulita! Si pentru ca vrem sa-ti sarim in ajutor, am facut lista celor mai bune 10 alimente ...
Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana in din 17 ian 2011 12:30 de Sunshine87
Daca prietena mea jucandu-se cu "mine" a atins acel lichid care apare in momentul excitatiei la barbati apoi dupa ceva timp ( in care lichidul s-a uscat sau s-a mai sters de pe degetele ei ) si-a atins vaginul,( sau a bagat degetul) este ...
Re: Re: clinica de urologie? din 17 ian 2011 12:23 de booble
Clinica de urologie e mai greu sa gasesti, dar sunt peste tot policlinici care au diverse specializari, printre care si urologie. Daca vrei, indiferent in ce oras, poti sa gasesti cate ceva in pagini aurii.
Pagina 443 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |