Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu din 16 ian 2011 18:31 de baby
Ce sa mai spuna adevarul? :`
Nu avea ce sa caute cu ala si gata.
Da` ce e cu atatea curiozitati?
Pai ori e cu cineva ori se intalneste cu altii?
Re: Re: Fostul imi face viata amara! din 16 ian 2011 18:29 de baby
1.- de acord
2.- mai bine nu...fara bataie
Poate daca ar discuta cu parintii si ar merge de manuta cu ei la parintii lui ar fi cel mai potrivit.
Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu alt din 16 ian 2011 17:52 de Sunshine87
Pai spune-i adevarul, si poti sa il suni de fata cu el pe acest tip si rezolvi problema.Iar altadata daca ai prieten nu te mai intalni cu altii, curiosii au numai probleme.
Re: Nu vreau sa-mi pierd familia! din 16 ian 2011 17:48 de Sunshine87
Si mie aceasta poveste mi se pare cusuta cu ata alba;)..Dar daca este adevarat..e ceva mai mult decat josnic ce ai facut, singura varianta ar fi sa incetati, si sa te gandesti la fericirea fiicei tale daca te numesti mama.:wacko:
Probleme cu grosimea penisului :-< din 16 ian 2011 17:47 de xonder994
Buna.Am o intrebare,la care,va rog sa imi raspundeti.Inca ceva,acesta nu este inca un topic in care sa imi laud marimea sau sa cer complimente,eu chiar am o anumita problema..
Am 17 ani si am si o iubita.Vrem sa facem sex dar ar fi o ...
Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu din 16 ian 2011 14:01 de ThT
Mie unul,si daca mi-ar spune povestea cu lux de amanunte tot i-as arata usa.
Ca ce chestie sa te intalnesti cu altu? noroc ca a fost ala urat ca daca nu..acum nu mai postai aici.
Re: Nu vreau sa-mi pierd familia! din 16 ian 2011 01:50 de Andreea93
Nu cred nimic din tot ce scrie. Si in primul rand daca ar fi scris o femeie de 60 de ani cuvintele le-ar fi scris mai babeste,de exemplu in loc de "sunt" sa scrie "sant" . De aici imi dau seama ca a scris o tanara care are chef de misto .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practi din 15 ian 2011 23:29 de lulack3
pentru ubyalex
mai sus iti este prezentat modul in care trebuie sa procedezi pentru a-ti convinge iubitul sa accepte
daca continua sa refuze
PS: adapteaza texztul de mai sus pentru relatia ta cu partenerul tau,valabil p
Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu alt din 15 ian 2011 23:04 de drooz
nu prea ai procedat bine cand i-ai raspuns la intrebare trebuia sa ii zici adevarul ca te-a sunat unu ca nush ce etc prin felul acesta el prindea incredere in tine dar tu ce ai facut ? cand te-a intrebat tu ai dato pe ocolite deci i-ai dat de inteles ...
Re: Joaca din 15 ian 2011 22:30 de simosimina
pai ce inseamna pentru tine la intrare...a intrat sau nu?
Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu altul din 15 ian 2011 22:03 de Andreea93
Sunt cu un baiat de 3 luni,tin la el foarte mult . El a fost plecat de sarbatori in alta localitate la niste neamuri .
Intre timp chiar in ziua de 31 decembrie primesc un mesaj pe telefon la care imi scrie cineva ca imi ureaza un an nou ...
Re: Re: Re: ... din 15 ian 2011 20:10 de analina
buna,ma puteti ajuta si pe mine...stie cineva un cabinet particular pt chiuretaj in Baia Mare?daca stie cineva sa ma anunte...multumesc frumos
Re: sarcina sau nu??? din 15 ian 2011 20:08 de Sunshine87
Pai daca ai facut sex neprotejat, e posibil sa fie si o sarcina si testul sa nu fi iesit bine.E f posibil sa ai o dereglare hormonala, sau o raceala la ovare.In ambele cazuri cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de ginecologie si ...
Re: Re: Sa cred ce spun prietenii ? din 15 ian 2011 19:52 de mandarina
scuze ca zic...dar esti paranoia.Chiar conteaza trecutul? daca ar fi asa in veci nu o sa ai o relatie
Re: La cat sa incep si eu adevarata viata?:D din 15 ian 2011 16:46 de fluturash_drag
Posibil fata sa fie vergina,in asa fel facind nu sio perde..
Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, urinare cu sange din 15 ian 2011 15:28 de Sunshine87
Da, dar zice ca a penetrat-o..rana de la ruperea himenului, cand spun rana nu ma refer la taieturi in vagin..posibil daca nu a sangerat pe moment sa sangereze mai tarziu.Asta e o varianta, ca e imediat dupa contact sexual, dar poate fi ...
Re: Re: din 15 ian 2011 13:46 de dorinda
Probleme pot aparea cand este vorba de unele pozitii, ea fiind prea mica nu ajunge unde trebuie. Daca se plange de dureri, ori are ea o problema fiziologica, ori tu esti prea brutal, ori dotarea ta e prea generoasa pentru ea. Si sa mai stii ca ...
Accept scuzele; pt opinii multumesc din 15 ian 2011 12:08 de iulian_mng
Multumesc si pt lectura poeziilor mele; am dreptate? Asta e ceea ce simteam si simt! Numai daca se intelege complet sensul versurilor! Mens sana in corpore sano.
A green light that never burnt all night...... din 15 ian 2011 03:28 de ExoticDream
... at the end of the dock.... sau facand slalom la ceas tarziu printre carti si filme cu dulcele Robert Redford...
Imi era dor de actorul acela blond, romantic, cu surasu-i prietenos... i-am cautat, ca-n vremuri fericite, filmele si l-am revazut ...
Re: Re: Re: Sex neprotejat, urinare cu sange din 15 ian 2011 02:58 de simosimina
urineaza cu sange..nu are nici o legatura cu nici o rana...plus ca era virgina...de unde sa aiba rana acolo?!
Are o infectie urinara mai grava...dar care se trateaza....daca se duce la medic ...ca apoi sa nu dea in alte alea...
Pagina 445 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
112 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |