Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

din 17 ian 2011 11:38 de Sunshine87

Daca prietena mea jucandu-se cu "mine" a atins acel lichid care apare in momentul excitatiei la barbati apoi dupa ceva timp ( in care lichidul s-a uscat sau s-a mai sters de pe degetele ei ) si-a atins vaginul,( sau a bagat degetul) este vre-o sansa ...

[HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

din 17 ian 2011 10:23 de mihai99

Daca prietena mea jucandu-se cu "mine" a atins acel lichid care apare in momentul excitatiei la barbati apoi dupa ceva timp ( in care lichidul s-a uscat sau s-a mai sters de pe degetele ei ) si-a atins vaginul,( sau a bagat degetul) este vre-o sansa ...

Re: Sa cred in el sau prietenii lui?

din 17 ian 2011 06:31 de dorinda

Si tu, te intereseaza ce-a fost acum 100 de ani...daca vrea sa spuna, zice adevarul, dar daca tu il pisalogesti cu siguranta va spune o minciuna doar ca sa scape de gura ta. Asa am patit si eu: l-am intrebat de prima lui dragoste si mi-a zis o ...

Re: Re: Sa cred in el sau prietenii lui?

din 17 ian 2011 03:11 de ExoticDream

Daca nu vrea sa spuna ceva este una, iar daca minte.... cu totul alta. Iubirea presupune incredere si sinceritate. Daca inca de la inceput se umbla cu cioara vopsita, nu stiu ce sanse poate avea relatia... Dupa parerea mea, un set rezonabil de ...

Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu alt

din 17 ian 2011 03:00 de ExoticDream

Bine ca n-ai scris ca-l iubesti foarte mult, cum se tot intampla pe aici. Dupa 3 luni de relatie, din moment ce ai dat curs curiozitatii si te-ai intalnit cu altul, este clar ca sentimentele tale sunt destul de incerte. Prietenul tau are dreptate ...

Re: Re: Accept scuzele; pt opinii multumesc

din 16 ian 2011 22:20 de iulian_mng

Ce treaba are S..a cu prefectura?! Apropo de subiect (si aici ma puteti "injura"daca aici am gresit cumva): fata m-a invitat odata la ea, am servit "dulciuri" si apoi m-a invitat sa fac baie; am facut evident baie dar dupa ea (si aici am crezut ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 ian 2011 19:51 de Rolando

sunt multi care s-au bucurat in primii 10-12 ani dupa revolutie...dar acum zic ca era mai bine "atunci"...eu nu stiu exact cum a fost "atunci",dar din ce aud si eu zic ca era mai bine :D

din 16 ian 2011 19:47 de Sunshine87

:ok::ok::ok:..asa e..

din 16 ian 2011 19:45 de DaNNY_DiViNO

Daca i se zicea omului: tu aici locuiesti, asta mananci, aici lucrezi, atat castigi, aici te distrezi, aia faci, aia nu faci... nu era bine. Cand i-a lasat de capu lor, s-a dus tara de rapa. Fiecare a facut ce a vrut in interesul lui, dai in plm pe ...

din 16 ian 2011 19:42 de Sunshine87

Da..comunismul e cu dus si intors are avantajele si dezavantajele lui..Pai si acum sute de romani se duc la mormantul lui Ceausescu si il plang..Daca a fost asa de rau de ce il mai plange atata lume?..In fine, parerea mea e ca ori ...

din 16 ian 2011 19:35 de Rolando

e adevarat si ce spui tu ca mai sunt tari democrate care nu o duc asa rau ca noi.....dar eu vreau sa accentuez ca mai bine ramaneam comunisti :D Dupa parerea mea comunismul reprezinta puterea de toate tipurile :D ...adica o tara comunista e mult mai ...

Re: Re: Sa cred in el sau prietenii lui?

din 16 ian 2011 19:32 de RaMonna

Eram curioasa ;

Re: Sa cred in el sau prietenii lui?

din 16 ian 2011 19:29 de DaNNY_DiViNO

cu ce te-ar ajuta daca ai afla ? de ce te intereseaza lucruri inutile din trecut in loc sa te bucuri de prezent ? cauti motiv de cearta ? daca el vrea sa iti spuna un lucru, ti-l spune daca nu vrea, nu. nu insista ca nu obtii nimic deosebit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ha

din 16 ian 2011 19:29 de Sunshine87

Nu are nici o treaba democratia, ce nu mai sunt tari democrate?Treaba e ca la noi romanul a vrut democratie, a vrut sa fie liber, daca Ceausescu i-a dat o casa, el a vrut 2, si tot asa..Asa s-a ajuns sa se fure tot, candva aveam si noi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Halal cultura

din 16 ian 2011 19:05 de Rolando

asta suna ca si cum Obama ar fii un presedinte....ala e o marioneta...e si el pe acolo de fatada

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Halal cultura avem

din 16 ian 2011 18:56 de Sunshine87

Nu e Base,va fi altul, asa cum au mai fost, doar daca vine un presedinte frate cu Obama:D..ca altul cu emblema"roman", care nu se mai satura, si tot mai vrea...pentru ca asa ne e rasa..nu se satura niciodata romanul..Toti presedintii fura, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Halal cultura avem in

din 16 ian 2011 18:51 de DaNNY_DiViNO

Da, din pacate trebuie sa fie tara noastra gazda pentru toti parazitii.. Inflamata de acesti paraziti si purici care sug din sangele ei, ce poate sa faca decat sa cada la pamant nu? Daca beneficiam de un antibiotic de productie Germana, Franceza, ...

Re: Amandoi la aceeasi facultate?

din 16 ian 2011 18:48 de baby

Adica sa va tineti ca raia unu de altu? Mai bine nu! M-as sufoca :ermm:

Re: Accept scuzele; pt opinii multumesc

din 16 ian 2011 18:45 de baby

Studii superioare :.:.:. Mda

Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fos

din 16 ian 2011 18:37 de Sunshine87

Da..asa e..pai ai vazut ca a zis ca nu era frumos, adica nu ii placea de el..ma intreb daca o atragea:-`..Acum daca tot vrea sa fie cu prietenul ei, si stie ca altceva nu a facut, decat sa se intalneasca cu el, poate sa ii zica adevarul, si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 444 din 3731
«   1 ... 441   442   443   444   445   446   447 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare