Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: #Cat de des faceti sex? din 4 ian 2011 19:06 de simosimina
zilnic sau la 2 zile:D
Re: CUM COMENTATI? din 4 ian 2011 18:28 de Bozgoru
se plange toata lumea.. n-ai fost tu atent... fata ..baiat... caine pisica ..bunica.. capra..
Re: Re: 16 ani din 4 ian 2011 18:20 de DRE
Atunci sa nu se planga ca nu se uita baietii la ea ci doar la prietenele ei.Daca are probleme de sanatate, asta e, trebuie sa se accepte asa cum e.Daca nu, sa se apuce de slabit, oricat de greu ar fi.Nimic nu e usor in viata.Sa faca sport, stiu ...
Re: Re: Re: Re: #Ce nu stiati despre Sex din 4 ian 2011 18:01 de Ambry
E foarte adevarat chiar asa este am citit tot mai ales la inceput unde scrie ca daca mananci multa ciocolata te exciti mai usor e foarte adevarat. Eu nu mananc deloc ciocolata pt ca nu imi place si intr-adevar nu prea ma excit imi ia foarte mult ...
Re: Re: Re: Nelamuriri din 4 ian 2011 17:50 de Rolando
ce e cu exprimare asta?...daca vrei sfaturi scrie calumea nu ne mai lua cu vrajeli de buftea :ok:
Re: Re: Re: Re: realizarea unui site din 4 ian 2011 17:29 de compot
Daca nu vrei sa te ghidezi dupa tutoriale, poti folosi Dreamweaver si Photoshop.
Re: Re: mi e somn din 4 ian 2011 17:06 de Alexutssa
Wow.Cand nici nu te baga in seama plangeai pe forumu' asta ca o iubesti si vrei sa te impaci cu ea , si cum ti-a acordat putina atentie o pui sa isi ceara scuze ? Urat , urat din partea ta .
S-a impacat cu tine , si-a cerut si scuze...Chiar ...
Fetele de ce nu se plang ca baietii nu le fac oral din 4 ian 2011 16:53 de florentzian
Am vazut pe aici diverse subiecte in care barabtii se "plang" ca partenerle nu vor sa le faca sex oral....acum intrebarea mea este: Fetele de ce nu se plang ca barbatii nu le fac oral? Sa nu imi raspundeti "pentru ca baietii nu zic nu cand vine ...
Re: Dorm si nu imi ajunge somnul din 4 ian 2011 16:46 de Bozgoru
sambata cum dormi? daca dormi mai mult si tot obosita esti.. ai o problema de sanatate... oricum in mod normal ar trebui s-ati ajunga 8 ore de somn.. atat este indicat tinerilor pana in 35 de ani..
Re: 16 ani din 4 ian 2011 16:40 de Bozgoru
sa inepi sa faci sport.. ca asa se slabeste snaato.. iar in legatura ca ai vazut pe strada fete grase cu prieten... parerea mea umila spune ca ele nu au fost dintotdeauna asa grase... ci s-au ingrasat langa persoana respectiva...
Re: Re: EU VREAU SA MA FUT CU VOI TOTI!!!!!!!!!!!! din 4 ian 2011 16:11 de Machiavelli
Tu chiar pui botul la toti roboteii si panaramele de oameni de pe aici? :,
Re: Probleme cu colegii de clasa din 4 ian 2011 15:54 de AaLlEeXx
auzi, am ramas masca cand ai zis ca unii vorbesc cu tine, pe messenger, pe parte de design...
Hai sa fim seriosi..esti clasa a 7-a ..
Aaa..si totusi, ca sa ..poti sa vorbesti mai mult cu colegii, incearca sa iesiti, la un suc, ceva..poate, poate! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etnobotanicele din 4 ian 2011 15:04 de Rolando
asta e tare! ....un consumator de droguri incearca sa-l faca pe un alt consumator sa se lase.....sunt curios daca va reusi B)
Re: Nelamuriri din 4 ian 2011 14:59 de Rolando
:blink:
Nelamuriri din 4 ian 2011 14:57 de G_Seeker
Deci sa incep pe persoana fizica cu detaliile cele mai importante.
varsta : 14 ani , vreo cateva luni si ceva ore , interes : vreau sa incep viata sexuala si nu stiu cum , cu ce ma puteti voi ajuta ? R : toate raspunsurile sa apeleze la mine
1) ...
Re: 2 intrebari in mod special pentru baieti.. din 4 ian 2011 14:45 de Machiavelli
Nu trebuie sa te faci intr-un fel sau altul auzita din timp ce deschizi zeci de mii de topicuri...si da,din timp ce tu ai 16-17 ani si el are 23-24 exista o problema,mai ales daca mai esti si neexperimentata in relatii :ok:
Re: Re: Re: #Ce nu stiati despre Sex din 4 ian 2011 13:40 de McLove
:lol:
[b]"Ciocolata zeilor"[/b]: 2 linguri de cacao, 2 linguri de miere, o lingurita de vanilie si 250 ml de apa. Se fierb impreuna 2-3 minute, apoi amestecul se raceste si se toarna peste 20 ml de coniac.
:love:
Re: #Cat de des faceti sex? din 4 ian 2011 13:09 de ubyalex
Mai in fiecare zi....:D:~*
Re: 2 intrebari in mod special pentru baieti.. din 4 ian 2011 10:53 de lara92
depinde si de varsta la care cei 2 sunt.. de exemplu daca fata are 12 ani si baiatul 19 e o problema (mare). daca, in schimb ea are 22 si el 29 nu mi se pare o problema majora..
la a 2-a chestie, 7 ani, totusi, e o diferenta mare si, din ...
Re: Credeti ca diferenta de varsta este o problema din 4 ian 2011 10:43 de SORIN28
Daca, cel mai mic are 20ani nu cred ca este o problema...ea 20, el 27.
Dar daca ea are 14 si el 21...parca nu imi suna bine.
Pagina 463 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
91 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |