Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Movies

din 4 ian 2011 10:10 de SORIN28

Am vazut filmul, nu doar un trailer. Nu pot sa spun ca imi place un film sau nu doar pentru ca am vazut un amarat de trailer din care oricum nu inteleg nimic. :flowers: Pentru mine dezamagire a fost "Little Fockers". La cum au fost primele doua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2011 03:33 de BBU

Fetele vor sentimente intotdeauna, niciodata bani, numai ca spre deosebire de baieti fetele nu prea stiu ce isi doresc (Din cercetari de ani si ani s-a constatat ca sentimentul si siguranta sunt primele caracteristici). Car de caracter, nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cat de des faceti sex?

din 4 ian 2011 02:31 de Bozgoru

good point

2 intrebari in mod special pentru baieti..

din 4 ian 2011 02:30 de AndraAndra

1)Oare conteaza diferenta de varsta care este intre voi si o fata?2)Si fac o raportare la prima intrebare a mea.sa spunem 7 ani..? va rog tratati separat chestiunile[1,2] chiar daca se leaga.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral este normal

din 4 ian 2011 02:16 de seny

mie mi se pare ceva normal...daca vrei sa te simti bn si sa satisfaci partenera/ul

Re: Re: #Ce nu stiati despre Sex

din 4 ian 2011 01:29 de DaNNY_DiViNO

Poate doar in cazul prietenei tale :ok: Daca mananca de foame, normal ca nu se excita :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2011 00:49 de Caliente

Ma da prost esti, sanii se lasa dupa depasirea unei anumite varste, datorita scaderii elasticitatii pielii si nu ""dupa aproximativ un an in care ai intretinut relatii sexuale""

Re: Re: Re: Re: Re: #Cat de des faceti sex?

din 4 ian 2011 00:40 de sorinuxa

Arayas daca era sa fiu casatorita sau sa stau impreuna cu iubitul meu mai ziceam dar am doar 17 ani ,eleva la liceu asa ca, nu am cum sa fac de mai multe ori atata timp cat nu locuim impreuna:).

Re: Re: Re: Re: Re: #Cat de des faceti sex?

din 4 ian 2011 00:37 de dorinda

Probabil aberezi din cauza ca n-ai facut sex....

Re: Movies

din 4 ian 2011 00:35 de dorinda

Trebuie sa te contrazic putin in ceea ce priveste "You, again". Nu stiu daca ai vazut trailerul, dar dupa ce era acolo, ma asteptam la un film mult mai bun.

Re: Re: orgasm la fete

din 4 ian 2011 00:31 de leviss86

eu sunt baiat si totusi cred ca le am cat de cat o orgasmul domnisoarelor...Cel mai bun fapt,e un preludiu prelungit si cel mai important fluxul penetrarii,baiatul trebuie sa-si controleze ritmul incercand sa-l pastreze cand simte ca fata e la 2 pasi ...

Re: Probleme cu colegii de clasa

din 4 ian 2011 00:31 de dorinda

Tin sa-ti spun ca pe langa limba romana de care ti-ai batut joc in postul asta, n-ai ce face. De multe ori timiditatea este confundata cu aerele de superioritate. Nu esti primul. Sa stii ca nimeni nu-ti da ceva daca nu ceri. O sa astepti tu ...

Re: Re: Re: Re: #Cat de des faceti sex?

din 4 ian 2011 00:09 de Arayas

Deci...dupa sintagma "cel mult" ne dam seama ca autoarea postului este profund nemultumita cu frecventa evenimentului in sine. Daca se exprima de genul: "chiar si de 2 ori" ne dadeam seama ca frecventa era mai mult decat satisfacatoare. Dar asa, ...

Re: #Cat de des faceti sex?

din 4 ian 2011 00:07 de dorinda

Cand e prin zona, o zi da, una ba, dar cand e plecat....post.

Compunere pentru clasa a 4-a

din 3 ian 2011 23:54 de Arayas

Cum [i]mam[/i] distrat de revelion Introducere: A venit vacanta de iarna si afara NU ninge. In fata blocului, copiii se dau cu sania pe ciment si fac [i]parcur[/i] sarind din balcon in balcon (adica din balconu' de la 4 direct in balconu' de la ...

#Cat de des faceti sex?

din 3 ian 2011 23:18 de DaNNY_DiViNO

O intrebare inocenta si provocatoare pentru toata lumea.. [b]Cat de des faceti sex ?[/b] Va impuneti sa indepliniti oarecum o "norma", sau pur si simplu doar cand se iveste ocazia? Daca nu se iveste "ocazia", cautati orice, numai sa va ...

Re: Re: Penis mic

din 3 ian 2011 23:10 de DaNNY_DiViNO

Da, e aproape normal, nu deranjeaza pe nimeni. Ar trebui sa iti intre in cap ca daca penisul sta asa curbat in sus, in momentul cand esti in pozitia misionarului cu femeia, adica peste ea, se stimuleaza mult mai usor si mai bine punctul G, ...

Re: Iritatie dupa un

din 3 ian 2011 22:51 de simosimina

ce fel de iritatie? Poti sa explici mai in detaliu?

Re: Ejaculare...atingere vagin...sarcina?

din 3 ian 2011 22:49 de simosimina

ramai doar daca intra in contact cu vaginul............si nici asa nu ramai 100%....

Re: Re: Re: Re: Cum il surprind de ziua lui? (intr

din 3 ian 2011 22:46 de diabolix

Daca va permiteti si aveti unde cel mai bn este o partida:-`:-`O:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 464 din 3731
«   1 ... 461   462   463   464   465   466   467 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare