Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 8 nov 2010 22:07 de McLove
Poate, acolo la el, e un sex-symbol. (nu ma intreba daca se scrie cu cratima, sau fara)
Si, ma duc si eu la mare, ca deh... asa se cuvine.
Re: Re: Re: Re: Probleme la dezvirginare din 8 nov 2010 22:00 de toy
pai daca a fost virgina, dupa primul act sexual nu mai este. nu conteaza himenul ala, dar eu tind sa cred ca iubita ta mai facuse sex si te-a mintit
mda....asta explica faptul ca ai crezut-o si ca habar nu ai ce presupune sexul cu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 8 nov 2010 20:32 de DRE
:)) Aici cred ca faci referire la poza mea...da ai dreptate.Toate pitzipoancele isi fac poze in sutien.Ti se pare cumva ca poza mea e facuta in baie la lumina becului?Nici eu nu l-as fi facut cocalar daca avea ochelarii de soare in alt ...
Re: Re: Chiar conteaza marimea?:( din 8 nov 2010 19:04 de DRE
Nu ii mai amagiti atat ca nu conteaza marimea...cu 10 cm nu face prea mare lucru oricat de bine s-ar descurca la restul.Dar asta nu inseamna ca o sa moare vrigin sau nu isi va gasi si el pe cineva.Asa cum pentru voi conteaza sanii si fundul asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 8 nov 2010 19:00 de dorinda
Bietul coiot!:lol:
Re: Re: Re: Despartire crunta din 8 nov 2010 18:53 de dorinda
Da prost ai fost..si cred ca inca mai esti. Asa oto trebuie daca ti-ai batut joc de fata si nu ai apreciat-o. Nu pot sa spun decat "bravo ei" ca nu mai vrea sa fie cu tine. Nu meriti nici sa-si stearga picioarele pe tine. Daca as fi fost in locul ...
Re: Re: Prima noapte din 8 nov 2010 18:33 de ella0790
:ok::ok::ok:
Re: Sex in 3 din 8 nov 2010 18:24 de ella0790
daca tu ai de gand sa-ti imparti prietenul cu o alta fata problema ta.o persoana care isi iubeste partenerul nu il imparte cu nimeni il tine doar pt ea.:flowers:
Re: Re: Petting - risc de sarcina? din 8 nov 2010 15:59 de McLove
Daca nu juri pe rosu, tot degeaba... logic, riscul exista, oricat de mic ar fi. Si daca semnifica 0,0001%, poate avea efecte.
Re: Sex in 3 din 8 nov 2010 14:56 de antheos
e ok,in chestii din astea nu ai ce sfaturi sa primesti,daca sunteti pregatiti sa faceti pasul asta,atunci nu mai asteptati...
Re: Chiar conteaza marimea?:( din 8 nov 2010 14:49 de antheos
conteaza doar pt impresie,daca ai tehnica,se rezolva...
si totusi doar 10 cm,trebuie sa devii un adevarat meserias..:D:D:D
Re: Petting - risc de sarcina? din 8 nov 2010 14:46 de antheos
nu e niciun risc...
Re: Re: Re: Despartire crunta din 8 nov 2010 14:32 de toy
TREBUIA SA II EXPLICI ACESTE LUCRURI INTR-UN MOD PLACUT. Tu prin comportamentul tau ai jignit-o si e normal sa se supere
Re: Re: Re: Despartire crunta din 8 nov 2010 14:15 de ThT
Noi zisesem ca daca e sa-i iei flori,sa i le dai tu,nu prin colegi.
Re: Re: Despartire crunta din 8 nov 2010 09:53 de oralx
Uitati o conversatie cu prietenu ei cel mai bun care e coleg cu mine in clasa :(
- Sincer nu am inselato chiar niciodata ma jur pe ce am mai scump in viata asta :( nici pe mess la telefon sau sa ma intalnesc cu astea i-am fost loial ...
Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 8 nov 2010 04:44 de Bozgoru
am avut o iubita mai de muult.. cu care inainte sa fiu ..."prietenii" mei ii spuneau mereu numai lucruri "pozitive" despre mine.. ca-s alcoolist.. ca nu-s de incredere.. sa nu se mai gandeasca la mine ..ca una spun si alta fac.. ca daca ajung sa ...
Re: La cati ani v-ati inceput viata sexuala? din 8 nov 2010 04:34 de Bozgoru
5 iulie 2000
Re: Despartire crunta din 8 nov 2010 03:17 de ExoticDream
Cand iubesti si iti pierzi "obiectul" adoratiei, indiferent din vina cui, simti ca intreaga ta fiinta este concentrata in suflet si arde de vie... Brusc, universul dispare si absolut nimic nu mai conteaza, traiesti numai si numai cu speranta ca ...
Re: Re: zodiile si sofatul din 8 nov 2010 02:07 de ExoticDream
La mine nu se potriveste mai deloc... Nu-mi place riscul, abordez traseul cu viteza acolo unde se poate, pe cat posibil respectand limitele legale, desi este suparator faptul ca in tari cu autostrazi excelente nu ai voie sa depasesti 120-130 km/h ...
Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta din 8 nov 2010 00:16 de olandezu
frate daca o iubeai nu ii mai faceai ce iai facut..
fata saraca sa saturat si din cate ai zis tu, a stat cam mult cu tine
fotbalist :))
80% din fotbalisti sunteti la fel "va bateti joc de fete bune, cuminti si dupa aia plangeti sa se intoarca ...
Pagina 560 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
94 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |