Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Happiness

din 7 nov 2010 23:02 de Pischot

Anonim - o fata speciala http://www.youtube.com/watch?v=nTouWm0bv5M Pacat ca trebuie sa trecem prin toate astea, da' cum spuneam, tot raul spre bine. iti promit ca nimic nu va schimba ceea ce simt te iubesc si iti multumesc pt tine. Inchide ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 22:45 de toy

Eu cred ca daca iti mai plangi mult de mila pierzi si cea mai mica sansa de impacare. Ai fost un prost, fara suparare, dar inca mai ai timp sa te schimbi. Incearca din rasputeri sa vorbesti cu ea, desi banuiesc ca fata s-a saturat sa te tot ierte. ...

Re: Increderea

din 7 nov 2010 22:28 de Psyche

sti cum e cu lumea in general .. oamenii nu se prea schimba iar daca o fac,o fac in mai rau. e intemeiat rationamentul ei. nu i-ai acordat importanta pe care o merita atunci dandu-ti seama prea tarziu. daca vrei cu adevarat sa indrepti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 nov 2010 20:38 de compot

Bate Real. O sa se dea cel putin 3 goluri. Cristiano Ronaldo, asa cum ne-a obisnuit, cel mai bun din lume fiind, daca va marca, si sigur o va face, o sa aiba incredibila medie de 1 gol pe meci, in campionat. Hala Madrid si Forta Steaua!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Increderea

din 7 nov 2010 20:05 de kitty_cat

atunci cum poti tu spune k ti la ea dak ai inselato?... ciudat! insa dak vrei sa o recucresti ar trebui sa ii dovedesti ca iti pare rau si ca nu se va mai repeta "greseala" aceea

Re: La cati ani v-ati inceput viata sexuala?

din 7 nov 2010 19:23 de simosimina

la 20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practica o

din 7 nov 2010 19:22 de simosimina

da...dar mi se pare prea aiurea ca unui baiat sa ii placa asta, acum stiu ca anusul are super multe terminatii nervoase si placerea ar fi diferita, insa...nu stiu e beyond my limits...:lol:

Re: La cati ani v-ati inceput viata sexuala?

din 7 nov 2010 18:28 de baby

18 si putin

Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 18:26 de baby

Candva am trecut prin asa ceva. Si mi-am revenit in timp. N-am vrut sa mor, nici sa ma sinucid....nici alte treburi. Am plans pana mi s-au umflat ochii, am facut foamea, am suferit si simteam ca ma dor toate in mine. Dar... Am vrut sa am ...

Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 18:19 de oralx

Eu nu vreau sa o uit baby eu vreau sa o recastig o iubesc prea mult :(( chiar daca i-am gresit eu o iubeam si acum o iubesc mai mult decat orice daca as putea mi-as da viaata pentru inca o perioada cu ea atata tot apoi dupa inca 1 an si 4 luni sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 18:16 de Rolando

totusi,la tigani(cei care mai respecta traditia,ursari din cate am inteles) este regula ca daca unu se culca cu una(virgina) este obligat sa o ia de nevasta, mie,unu, regula asta mi se pare foarte buna pt o fata,asa este sigura ca respectivul nu ...

Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 17:44 de ursaru

E grav daca folosesti metoda coiotului intrerupt :lol:

Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 17:15 de sorinuxa

Chiar nu va inteleg .Daca te f**i de la 16 ani jisca o faci intruna.Poti sa si inveti ,sa te si protejezi si sa te simti bine.Cel putin asa gandesc eu ,poate unele se f** si uit de carte si de viitorul ei.Atata timp cat ai o relatia stabila,si iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 16:50 de oralx

anonima29 iti multumesc din tot sufletu meu :(( o sa mai incerc saptamana asta si daca nici pana duminica viitoare nu ma iarta atunci o sa las timpu sa le rezolve pe toate :( oricum acum nu pot fi cu altcineva trec pe langa fete ca pe langa niste ...

Re: Petting - risc de sarcina?

din 7 nov 2010 16:49 de anonima29

http://www.sexdex.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=46 uite ceva ce cred ca te va ajuta..

Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 16:46 de Incepator

Degradare sociala. Asa o numesc eu . Cum e posibil ca la 16 ani sa te f*t* cu unul ? Dar unde e copilaria, unde e adolescenta ? Incotro ne indreptam ? Ce va fi cu noi ? Noi suntem romani si tiganii sunt tigani ! Doar tiganii se f*t la 10-12 ani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 16:39 de anonima29

nuj atunci ce sa'ti mai zic sa faci .. momentan continua cu mesajele si conversatiile pe tema asta..nu te lasa din prima ca daca te iubeste,nu o sa mai poata sa'ti reziste mult .. acum depinde si de ambitie :| mai incearca totusi.. vezi ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 16:10 de oralx

problema mea este ca am incercat :) m-am intalnit odata cu ea sa ii dau o cartela si am stat pe o banca si i-am jurat cu lacrimi in ochii ca nu o sa mai gresesc si ca toate chestiile care le greseam nu o sa mai existe vor fi remediate ca o voi ...

Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 16:02 de anonima29

treaba cu indiferenta nu te sfatuiesc sa o pui in aplicare.. si asta pentru ca o sa traga alte concluzii(ca nu'ti pasa de ea).nu te lua dupa prietenii tai pt ca ei nu stiu cum este in sufletul unei fete si pentru ca ei nu cred in dragoste .. ...

Re: ssss

din 7 nov 2010 16:00 de mind

Gasesti informatii pe internet. Daca vrei sa nu dai bani pe informatii pe care oricum le gasesti, poti vizita explicatiile in romana pe exercitiu-jelqing.blogspot.com sau idealpenis.blogspot.com. Sper sa-ti fie de folos. Pentru cel care a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 561 din 3731
«   1 ... 558   559   560   561   562   563   564 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare