Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 15:50 de oralx

Am incercat in astea 2 zile sa nu o mai caut asa des :( ieri nu am vb decat pe mess putin seara si azi era ziua noastra si i*am dat un mesaj :( Am incercat sa o scot in oras dar zice mereu nush o sa vedem sau ca are treaba :( I-am zis ca o duc ...

Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 15:43 de anonima29

uit asta nu'mi place mie la persoanele de genu' tau ,,incepator" .. pentru ca atunci cand o domnisoara(virgina) scrie un subiect pe forum in care intreaba despre parerea fiecaruia la o varsta optima pentru a face sex,majoritatea persoanelor dupa ...

Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 15:25 de Firentze

Dute la endocrinolog si fa-ti o ecografie mamarara. La varsta de 16 ani poti avea orice, chiar si o modificare structurala a sanului mai ales daca porti sutienul nepotrivit.

Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 14:52 de Alexutssa

Daca baiatul o apreciaza si o respecta , da . Nu ai stiut sa te comporti cu ea . Meriti sa ti se intample asta ! Poate pe viitor o sa iti apreciezi mai mult iubitele . Si eu in locul ei la fel as fi facut . Partea cu plimbarea este buna , ...

Re: Re: Re: Re: nu simt nimik cand fac sex cu iubi

din 7 nov 2010 14:21 de sexsex

=))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire cru

din 7 nov 2010 14:11 de oralx

I-am dat mereu mesaje si la telefon i-am zis tot ce iubesc la ea si ca recunosc ca am gresit si tot degeaba o sa ii fac un video traznet :(( si o sa vad ce mai pot sa faca

Re: Re: Prima noapte

din 7 nov 2010 14:03 de Incepator

Dar si tu ar trebui sa o faci protejat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 nov 2010 13:56 de McLove

Probabil asa e... atunci esti semi-virgina.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 13:52 de ThT

Cumpara-i un buchet de trandafiri si cheam-o la o plimbare,va fii frumos surprinsa.Da-i mesaje in care sa-i spui ca o iubesti,ca esti constient ca ai gresit,sa-ti mai de'a o singura sansa etc. Daca te pricepi ,ii poti face un filmulet de genul: ...

Re: Re: Schimbare parola de administrator! Putin a

din 7 nov 2010 13:38 de Heinhill

As fi recunoscator daca m-ati ajuta :d

Re: Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 13:31 de Heinhill

Nu am vrut sa te jignesc, ti-am spus-o prieteneste. E bine ca si tu recunosti ca ai gresit. [b]crede-ma ca nu dorm de 4 zile nu mananc nimica[/b] Pt. ce asta? doar sa ii dovedesti ca esti un curajos si ca poti sa te infometezi ? Nu cred ca ...

Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 13:25 de oralx

Daca vroiam sa fiu jignit scriam altceva eu am nevoie de sfaturi sa o recuperez nu sa ma injurati :( Crede-ma ca nu dorm de 4 zile nu mananc nimica si va jur ca eu chiar am iubito cu adevarat dar nush dc ma purtam asa ::(( niciodata nu am ...

Re: Prima noapte

din 7 nov 2010 13:25 de Heinhill

In orice caz, dace e sa fie ceva(desi nu cred daca spui ca esti timid) : SA O FACI PROTEJAT ! good luck %%-

Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 13:20 de Heinhill

Cand incepi sa fii foarte prost nu ai ce sa mai faci.. cu spunea si tht, chiar mi-e mila de saraca fata. Crezi ca daca esti un amarat de fotbalist care da si el in minge, ai dreptul sa te comporti asa ? Esti un fraier prietene, nu ai stiut sa ...

Re: Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 13:20 de oralx

Am incercat mereu cu mesaje si telefoane :( si nush ce sa mai fac :(( imi zice ca il place pe ala ..... dar si ea ce naiba dupa 2 zile :-j :(( plus ca eu fac pariu ca vb cu ala de mai demult :((

Re: despartire crunta

din 7 nov 2010 13:16 de anonima29

uof.. sincer,cel mai urat lucru posibil in dragoste este ca perosana iubita sa nu te respecte si sa te aprecieze indeajuns .. dupa parerea mea,fa'i un cadou o floare,o scrisoare in care sa'i spui tot ce simti si tot ce ai simtit pana acum (nu iti ...

Despartire crunta

din 7 nov 2010 12:56 de oralx

Buna , am avut o despartire crunta si am nevoie de cateva sfaturi sincere si fara sa ma luati la misto :( Am stat cu o fata timp de 1 an si 4 luni in care totu parea perfect dar la un momentdat eu am avut o tampenie in mine :( Ma desparteam din ...

Re: zodiile si sofatul

din 7 nov 2010 12:55 de nebun

Leul la volan Gradul riscului de a face accident: Compania de asigurari auto, Insurance Hotline, a dedus o legatura directa intre semnul zodiacal al conducatorului auto si sansele lui de a face accident sau de a incalca regulile de circulatie. ...

Re: cum sa dezvirginezi o fata mare

din 7 nov 2010 12:34 de rankuletz

pe mine nu ma poti ajuta ???scz daca te am supi cu cv :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 nov 2010 10:41 de victoria_ok

Penetrarea a avut loc (cu degetul), sperma era... :. Dimineata e cel mai bine sa faci testul!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 562 din 3731
«   1 ... 559   560   561   562   563   564   565 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare