Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: despartire crunta din 7 nov 2010 15:50 de oralx
Am incercat in astea 2 zile sa nu o mai caut asa des :( ieri nu am vb decat pe mess putin seara si azi era ziua noastra si i*am dat un mesaj :( Am incercat sa o scot in oras dar zice mereu nush o sa vedem sau ca are treaba :( I-am zis ca o duc ...
Re: Re: Re: Dureri de sani din 7 nov 2010 15:43 de anonima29
uit asta nu'mi place mie la persoanele de genu' tau ,,incepator" .. pentru ca atunci cand o domnisoara(virgina) scrie un subiect pe forum in care intreaba despre parerea fiecaruia la o varsta optima pentru a face sex,majoritatea persoanelor dupa ...
Re: Re: Re: Dureri de sani din 7 nov 2010 15:25 de Firentze
Dute la endocrinolog si fa-ti o ecografie mamarara. La varsta de 16 ani poti avea orice, chiar si o modificare structurala a sanului mai ales daca porti sutienul nepotrivit.
Re: Re: Re: despartire crunta din 7 nov 2010 14:52 de Alexutssa
Daca baiatul o apreciaza si o respecta , da . Nu ai stiut sa te comporti cu ea . Meriti sa ti se intample asta ! Poate pe viitor o sa iti apreciezi mai mult iubitele . Si eu in locul ei la fel as fi facut .
Partea cu plimbarea este buna , ...
Re: Re: Re: Re: nu simt nimik cand fac sex cu iubi din 7 nov 2010 14:21 de sexsex
=))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire cru din 7 nov 2010 14:11 de oralx
I-am dat mereu mesaje si la telefon i-am zis tot ce iubesc la ea si ca recunosc ca am gresit si tot degeaba o sa ii fac un video traznet :(( si o sa vad ce mai pot sa faca
Re: Re: Prima noapte din 7 nov 2010 14:03 de Incepator
Dar si tu ar trebui sa o faci protejat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 nov 2010 13:56 de McLove
Probabil asa e... atunci esti semi-virgina.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire crunta din 7 nov 2010 13:52 de ThT
Cumpara-i un buchet de trandafiri si cheam-o la o plimbare,va fii frumos surprinsa.Da-i mesaje in care sa-i spui ca o iubesti,ca esti constient ca ai gresit,sa-ti mai de'a o singura sansa etc. Daca te pricepi ,ii poti face un filmulet de genul: ...
Re: Re: Schimbare parola de administrator! Putin a din 7 nov 2010 13:38 de Heinhill
As fi recunoscator daca m-ati ajuta :d
Re: Re: Re: despartire crunta din 7 nov 2010 13:31 de Heinhill
Nu am vrut sa te jignesc, ti-am spus-o prieteneste.
E bine ca si tu recunosti ca ai gresit.
[b]crede-ma ca nu dorm de 4 zile nu mananc nimica[/b]
Pt. ce asta? doar sa ii dovedesti ca esti un curajos si ca poti sa te infometezi ?
Nu cred ca ...
Re: Re: despartire crunta din 7 nov 2010 13:25 de oralx
Daca vroiam sa fiu jignit scriam altceva eu am nevoie de sfaturi sa o recuperez nu sa ma injurati :( Crede-ma ca nu dorm de 4 zile nu mananc nimica si va jur ca eu chiar am iubito cu adevarat dar nush dc ma purtam asa ::(( niciodata nu am ...
Re: Prima noapte din 7 nov 2010 13:25 de Heinhill
In orice caz, dace e sa fie ceva(desi nu cred daca spui ca esti timid) :
SA O FACI PROTEJAT !
good luck %%-
Re: despartire crunta din 7 nov 2010 13:20 de Heinhill
Cand incepi sa fii foarte prost nu ai ce sa mai faci.. cu spunea si tht, chiar mi-e mila de saraca fata.
Crezi ca daca esti un amarat de fotbalist care da si el in minge, ai dreptul sa te comporti asa ?
Esti un fraier prietene, nu ai stiut sa ...
Re: Re: despartire crunta din 7 nov 2010 13:20 de oralx
Am incercat mereu cu mesaje si telefoane :( si nush ce sa mai fac :(( imi zice ca il place pe ala ..... dar si ea ce naiba dupa 2 zile :-j :(( plus ca eu fac pariu ca vb cu ala de mai demult :((
Re: despartire crunta din 7 nov 2010 13:16 de anonima29
uof.. sincer,cel mai urat lucru posibil in dragoste este ca perosana iubita sa nu te respecte si sa te aprecieze indeajuns .. dupa parerea mea,fa'i un cadou o floare,o scrisoare in care sa'i spui tot ce simti si tot ce ai simtit pana acum (nu iti ...
Despartire crunta din 7 nov 2010 12:56 de oralx
Buna , am avut o despartire crunta si am nevoie de cateva sfaturi sincere si fara sa ma luati la misto :(
Am stat cu o fata timp de 1 an si 4 luni in care totu parea perfect dar la un momentdat eu am avut o tampenie in mine :( Ma desparteam din ...
Re: zodiile si sofatul din 7 nov 2010 12:55 de nebun
Leul la volan
Gradul riscului de a face accident:
Compania de asigurari auto, Insurance Hotline, a dedus o legatura directa intre semnul zodiacal al conducatorului auto si sansele lui de a face accident sau de a incalca regulile de circulatie. ...
Re: cum sa dezvirginezi o fata mare din 7 nov 2010 12:34 de rankuletz
pe mine nu ma poti ajuta ???scz daca te am supi cu cv :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 nov 2010 10:41 de victoria_ok
Penetrarea a avut loc (cu degetul), sperma era... :.
Dimineata e cel mai bine sa faci testul!
Pagina 562 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |