Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Feminismul

din 23 sep 2010 23:19 de femme

Nu stiu daca feminismul este cauza tuturor acestor "tragedii", dar stiu ca, eu cel putin, nu vreau egalitatea cu barbatii, ca nu consider ca egalitatea e solutia. Eu vreau ca barbatii sa ma respecte, sa-mi acorde locul lor, nu sa stea ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 23 sep 2010 23:10 de Igor Tudor

si cine mai este?? pitbull atodiresei?? :lol: ca iftimoaie stiu ca s-a retras apoi a revenit,dar nu am auzit de vreo victorie rasunatoare a lui,e drept ca nu ma pasioneaza prea tare sportul asta,da cand nu am ce face mai vizionez :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 23 sep 2010 23:05 de SORIN28

Doar atat comentez: Daca Tolea este luptator, eu am castigt in ultimii 50ani finala K1 Tokio.:ok:

Re: Re:

din 23 sep 2010 22:52 de SORIN28

Ata se rupe si ...atat. Se inchide doar "rana", nu se lipeste ata.

Re: Re: intrebare!!! din prima zi

din 23 sep 2010 22:40 de cristina

Începeti sa luati Logest din prima zi a ciclului menstrual. Folia de Logest contine 21 drajeuri. Luati drajeul din ziua saptamânii corespunzatoare de pe folie. De exemplu, daca menstruatia începe într-o vineri, luati drajeul marcat cu "Vi". Apoi ...

Re: Intrebare pentru baieti

din 23 sep 2010 22:22 de anonim

dupa nick sa inteleg ca esti fata.....si de ce te intereseaza cum gandesc baietii in situatia prezentata de tn?? (?)

Re: Intrebare pentru baieti

din 23 sep 2010 21:49 de mihai

daca e draguta incepi sa vb cu ea xD daca nu iti place o ignori simplu nu ?;\

Ce faceti dupa ce va abordeaza o fata?( intrebare pentru baieti)

din 23 sep 2010 21:01 de Loredanna

Ce faceti atunci cand sunteti pe strada,in parc, in club,etc. si vine o fata super dragutza si se baga in vorba cu voi si va intreaba daca nu ati vazut-o pe o fata pe nume "x",sau ma rog poate sa va intrebe orice. Voi ce faceti? ii raspundeti la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 sep 2010 20:25 de valentine

Am vazut o imagine cu ea in timp ce ii demontam afirmatiile legate de identitatea mea. Pe strada mi s-a parut a fi ea, dar nu am fost sigur, ca altfel ma bagam in vorba cu ea, poate reuseam sa o conving si de identitatile altora, dar nefiind ...

Re: Ce sa fac!?(nedumerit)

din 23 sep 2010 20:08 de Alexutssa

Nu am inteles prea bine , dar .. Hotaraste-te . Ori i-ai zis in fata sa fiti impreuna , ori ti-a zis ea pe mess :wacko: Si .. cum sa tina la tine daca nu ati fost impreuna ? Sau ma rog,asta am inteles din ce ai scris .. Ca nu ati avut o ...

Re:

din 23 sep 2010 20:01 de nettmobile

De fapt care e faza cu ata asta, cum trebuie sa se rupa? Stiu de la cineva ca i s-a rupt in timpul contactului dar in scurt timp s-a inchis la loc.Daca e sa fie taiata cum se face taietura, in ce loc mai exact? Poate stie cineva care si-a facut..

din 23 sep 2010 19:51 de McLove

De unde ai stiut ca e ea? :ninja: sgc, stiu ca eu sunt o persoana, care nu te-a acceptat la un interviu. (ceva de genul, nu mai tin minte, scuze. Daca e, imi poti explica iar.) Te-as ruga sa-mi zici...

din 23 sep 2010 18:50 de valentine

Am vazut-o eu. Live. Pe strada, cand mergeam sa-mi rezolv o problema. Arata chiar bine pt nebunia de care e acuzata si pt varsta ei:rolleyes: Toate problemele s-ar rezolva, daca fiecare persoana careia ii atribuie o anumita identitate, ii ...

Re: Sa am incredere in el?

din 23 sep 2010 18:19 de Alexutssa

Pai .. 1. Nu stiu cata incredere poti avea in el,avand in vedere ca sunteti impreuna de o luna . 2. Daca va intelegi bine , de ce nu puteti comunica ? 3. Nu ai spus ca ti-a dat vreun motiv sa te indoiesti de el 4. Prietenii ti-au spus ...

Re: Re: Sa am incredere in el?

din 23 sep 2010 18:15 de ThT

Ai putin caracter in tine?ce te intereseaza pe tine ce spun prietenii?

Sa uit ca am pierdut-o asa usor?

din 23 sep 2010 17:29 de nebun

Salutare tuturor..Am si eu o mica/mare problema cu o fata:P: Pana acuma vreo 4-5 luni eu nu aveam treaba cu ea nu vb deloc cu ea..chiar daca o vedeam destul de des.Dar la un moment dat am stat de vorba intamplator eu cu un tov de al meu si ea cu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!

din 23 sep 2010 16:41 de daniLikkee

Daca prostia durea toate spitalele din romania erau pline :lol:

Re: Sa am incredere in el?

din 23 sep 2010 16:04 de victoria_ok

Nu stiu ce fel de relatie aveti dar dupa ce am citit subiectul am inteles ca nu prea il placi cu atat mai mult nici nu tii la el. Sunteti doar prieteni, nimic mai mult. Ramasitele relatiei precedente inca mai persista in sufletul lui. Deci nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Menstruatie intarziata

din 23 sep 2010 15:53 de victoria_ok

Spera din tot sufletul sa nu fie nici raceala si nici sarcina extrauterina, ci sa fie tot bine:flowers:

din 23 sep 2010 14:26 de McLove

"mai sus"... nu e nevoie sa pui cratima. Am citit, si credeam ca nu am vazut bine, de aceea, am simtit nevoia sa te intreb.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 623 din 3731
«   1 ... 620   621   622   623   624   625   626 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare